PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست كمك براي مشكل عدم بوت شدن سرور و عدم دسترسي به ssh

sarw
September 13th, 2016, 18:06
با سلام و احترام :53:
يك سرور لينوكس (سنتوس) با كنترل پنل دايركت ادمين دارم كه چند ماهه به خوبي كار ميكنه. ولي بخاطر حملات زيادي كه به سرور صورت ميگرفت و مرتب از طرف كنترل پنل سايت (دايركت ادمين) برام ايميل ميومد كه حمله به سرور صورت گرفته، تصميم گرفتم كه علاوه بر سخت تر كردن تنظيمات فايروال CSF ، فايروال Selinux رو هم بدون كاستومايز كردن و مستثني كردن ssh فعال كنم.
اينكارو از طريق setup‌ انجام دادم ولي بعد از اجراي دستور ريبوت ، متاسفانه ديگه سرور بوت نشد و الان هيچ دسترسي به دايركت ادمين و حتي SSH‌ ندارم. هيچ صفحه اي از سايت لود نميشه و دامين موجود روي سرور پينگ نميشه.

متاسفانه براي اين سرور KVM‌ وجود نداره كه از اون طريق بخوام سل لينوكس رو غير فعال كنم و يا تنظيمات ديگه سرور رو بررسي كنم. و تنها امكاني كه وجود داره ،‌ استفاده از سيستم نجات "system rescue" هست. كه در پنل كاربري پورتال ديتا سنتر وجود داره كه اونم سه گزينه داره : grml 2014.11 - Sysrcd 4.3.1 - Sysrcd 4.3.1(32bit)

كه خوب اونجا محيطي شبيه ssh‌ داره ولي خيلي از دستورات عادي اونجا اجرا نميشه يعني مثلا نميشه با دستور setentorce 0 سل لينوكس را غير فعال كرد و يا در مسير /etc/selinux/config فايل كانفيگ سل لينوكس وجود نداره كه بخوام ويرايش كنم و همينطور ساير آدرسهاي دسترسي به فايلهاي سيستمي و يا فايل هاي هاست قابل دسترس نيست.

يا اگه هم قابل دسترس باشن من هنوز موفق به پيدا كردنش راه دسترسي نشدم . بعنوان مثال با اينكه علي الظاهر دايركتوري /etc/‌ و يا /home/‌ وجود دارند ولي محتويات اونها چيزي نيست كه بايد باشه. دايركتوري home‌ كه كاملا خاليه.
root@sysresccd / % ls
bin dev home lib64 media opt root sbin tftpboot usr
boot etc lib livemnt mnt proc run sys tmp var
root@sysresccd / % cd /home
root@sysresccd /home % dir
root@sysresccd /home %
مشاهده مي كنيد كه داخل دايركتوري home چيزي نيست. من حتي با ساختن دايركتوري جديد ، پارتيشن هاي هارد sda1 , sda2 رو روي يك دايركتوري جديد mount كردم ولي باز محتويات پارتيشن هاي هارد قابل مشاهده نيست.

البته از طريق سيستم نجات ("system rescue" ) و برنامه grub-install سعي در بازسازي بوت سرور كردم ولي بعد از ري استارت سرور ، ديدم باز مشكل سر جاشه يعني نه سايت لود ميشه و نه به ssh‌ ميشه دسترسي داشت. لذا مجددا از طريق پنل هاستيگ دوباره "سيستم نجات" رو اجرا كردم و الان سرور در همين وضعيت هست

متاسفانه ديتا سنتر هم هيچ كمكي نميكنه و kvm هم نميده . ميگه كه بايد بوت سرور رو آپديت كنيد :
You should be able to load the sysrcd and update booting daemons.
بعدش كه دوباره تيكت زدم كه مشكل حل نشد و لطفا kvm‌ بدين جواب دادن كه kvm نميدن و اگه ميخواين از سيستم بكاپ بگيرين و به سرور ديگه منتقل كنين و سپس كرنل رو از اول ريلود كنين:
The only options we provide for our preconfig hardware is the sysrcd if this does not work you can make a backup using this tool and reload the server

ولي آخه توي سيستم نجات،‌ كه دسترسي به اطلاعات هاست ندارم! كه بكاپ بگيرم
تازه اگه به اطلاعات هاست دسترسي پيدا كنم پس ديتا بيس چي ميشه ؟
دستورات بكاپ گيري از ديتا بيس هم اينجا اجرا نميشه .
mysqldump -u uname -p dbname > db_backup.sql
و پيغام خطا ميده:
zsh: command not found: mysqldump
پس چطور از ديتا بيس بكاپ بگيرم؟

واقعا نميدونم چي كار بايد بكنم؟ :106:
اگه بتونيد راهنمايي كنيد خيلي ممنون ميشم.

فقط چند تا نكته خدمتتون عرض كنم شايد به واكاوي مشكل كمك كنه:

- اين مشكل وقتي رخ داد كه من سل لينوكس رو فعال كردم و سيستم رو ريبوت كردم و بعد از اون ديگه سيستم لود نشد. هرچند شايد اين مشكل ربطي به سل لينوكس نداشته باشه.
در طول يك روز گذشته چندين بار مجبور شدم كه سرور را ريبوت كنم . كه با هر بار ري استارت سرور ، يك ايميل از طرف كنترل پنل سرور (دايركت ادمين) براي ايميل من ارسال ميشه كه :
The service 'lfd' on server ....... is currently down
دقيق نميدونم ولي شايد از روي همين ايميل بشه حدس زد كه يعني سرور بوت ميشه و دايركت ادمين اجرا ميشه و پيغام خطا رو براي ايميل من ارسال ميكنه. پس شايد اصلا مشكل از بوت سرور نيست. و مشكل سر چيزي هست كه با هربار اجرا شدن سرور باعث از كار افتادن سرويس lfd‌ ميشه.
وقتي با سيستم نجات سرور رو بوت كردم ، به نكته اي برخوردم كه نميدونم مهمه يا خير؟ ولي دونستنش شايد كمك كنه : كه /dev/loop0 100% فول هست. نميدونم شايدم اين موضوع مهم نباشه

root@sysresccd / % df -h
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
rootfs 1.9G 1.5M 1.9G 1% /
udev 10M 0 10M 0% /dev
tmpfs 2.0G 276M 1.8G 14% /livemnt/boot
/dev/loop0 276M 276M 0 100% /livemnt/squashfs
tmpfs 1.9G 1.5M 1.9G 1% /livemnt/memory
none 1.9G 1.5M 1.9G 1% /
tmpfs 512M 12K 512M 1% /livemnt/tftpmem
none 512M 12K 512M 1% /tftpboot
tmpfs 380M 804K 379M 1% /run
udev 10M 0 10M 0% /dev