PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افتتاح حساب در خارج از کشور

adamous06
September 13th, 2016, 12:24
سلام دوستان
دنبال یه حساب خارج از کشور هستم بنام خودم باز بشه،این امکان اصلا وجود داره؟خیلی از سایتا نوشتن باز میکنن اما نمیشه اتماد کرد
خودم به دبی مرتب رفت و آمد دارم اما چون اقامت ندارم هیچ بانکی خساب باز نمیکنه
حسابی که بنام باشه،یه کارت دبیت مستر یا ویزا بدن،امکان سویفت داشته باشه،iban نامبر داشته باشه،اینترنت بانک و امکاناتی که کلاً یه حساب پس انداز داره رو شامل بشه با ارز دلار
اگه کسی هست که میتونه همچین حسابی باز کنه لطفاً بگه از چه کشوری؟هزینه باز کردن حساب؟لیمیت های حساب؟چه تضمینی میده؟

sarvar
September 13th, 2016, 12:37
سلام
فکر نمیکنم چنین حسابی بشه باز کرد
مگر اینکه خودتون در خارج از ایران باشید

adamous06
September 13th, 2016, 14:37
سلام
فکر نمیکنم چنین حسابی بشه باز کرد
مگر اینکه خودتون در خارج از ایران باشید

خارج از ایرانم نمیشه،من دبی هر بانکی رفتم گفتن واسه ایرانیا نمیتونیم حساب پس انداز بدون اقامت باز کنیم

adamous06
September 24th, 2016, 22:24
کسی نمیتونه حساب باز کنه؟

Aria90
September 24th, 2016, 23:43
درود
تا زمانی که اقامت یک کشور رو نداشته باشید امکان افتتاح حساب بنام خودتون نیست
باید اعتماد کنید و بنام دیگران باز کنید که توصیه نمیشه مگه مجبور باشید

filasufya
September 25th, 2016, 01:57
سلام
از طریق ثبت شرکت در انگلستان اینکارو میتونیم براتون انجام بدیم.
اگر عجله ای ندارید سایت جدیدمون تا یک ماه دیگه کامل میشه میتونید درخواست بدین.

kiava
September 25th, 2016, 03:14
نمیتونید چون باید ساکن اون کشور باشید یا اقامت سایت های هستن اسم ببرم تبلیغ میشه و نماد اعتماد دارن میتونید اینکارارو از اون طریق انجام دهید. کسی هم فکر نکنم بتونه این کار رو بکنه خیلی سعی کردم ولی نشده

filasufya
September 25th, 2016, 03:23
نمیتونید چون باید ساکن اون کشور باشید یا اقامت سایت های هستن اسم ببرم تبلیغ میشه و نماد اعتماد دارن میتونید اینکارارو از اون طریق انجام دهید. کسی هم فکر نکنم بتونه این کار رو بکنه خیلی سعی کردم ولی نشده
حساب های نان رزیدنس برای مشتریان حقوقی از طریق ثبت شرکت در انگلستان امکان پذیر هستن و ما این کارو کردیم تا به حال.
میتونید با بانک بارکلیز مکاتبه بفرمایید تا متوجه بشید،این یکی از بانک هاست.
البته برای ثبت شرکت در انگلستان پروسه اداری فرسایشی و سختی در پیشه که البته باید کارو داد به دست کاردون!

adamous06
September 25th, 2016, 15:43
هزینه ثبت شرکت و افتتاح حساب چه قدر هست؟
چه امکاناتی داره این حساب؟
بعد از مدتی بسته یا فریز نمیشه؟

filasufya
September 25th, 2016, 16:11
هزینه ثبت شرکت 2 + افتتاح حساب 2 مجموعا 4 میلیون تومان
شرکت یکساله+کنترل پنل اینترنتی در ثبت اسناد انگلستان+مکان فیزیکی در لندن (قابلیت تمدید شرکت + حذف و اضافه منشی و مدیر عامل یا کارمند+تغییر سهام و ارزش هر سهم توسط خود شما از طریق کنترل پنل)
ثبت در اداره مالیات انگلستان در صورت تمایل شما
فوروارد بسته های پستی و نامه های شما از انگلستان به ایران توسط ما
شماره تلفن لندن+سیم کارت بین المللی انگلیس+ویزا کارت+شماره حساب به همراه iban و swift
همچنین در آینده نزدیک امکان اختصاص درگاه بین المللی برای وبسایت شما
برای مدارک اسکن پاسپورت + ترجمه رسمی قبض محل سکونتتون نیاز خواهد بود

با احترام

adamous06
September 26th, 2016, 15:46
امکان گرفتن حساب با مشخصاتی که فرمودین بدون ثبت شرکت هست؟چون من فقط به حساب خارجی با قابلیت iban و swift و کارت بانکی نیاز دارم...
اگه امکان پذیر هست هزینه رو بفرمایین همینطور چه مدت زمان طول میکشه تا حساب باز و مدارک بدست من برسه؟ و اینکه شما چه تضمینی برای اینکار میدین؟اینکه حساب بعد از مدتی بسته نشه،گیر ندن یا هر مشکلی دیگه از این قبیل...

filasufya
September 26th, 2016, 16:07
امکان گرفتن حساب با مشخصاتی که فرمودین بدون ثبت شرکت هست؟چون من فقط به حساب خارجی با قابلیت iban و swift و کارت بانکی نیاز دارم...
اگه امکان پذیر هست هزینه رو بفرمایین همینطور چه مدت زمان طول میکشه تا حساب باز و مدارک بدست من برسه؟ و اینکه شما چه تضمینی برای اینکار میدین؟اینکه حساب بعد از مدتی بسته نشه،گیر ندن یا هر مشکلی دیگه از این قبیل...
بله بدون ثبت شرکت هم امکان پذیره ولی سقف تراکنش پایین و تنها 3000 دلار در سال هست و امکان بسته شدن حسابتون هم هست.
با ثبت شرکت سقف تراکنش بالا میره و حسابتون بسته نمیشه مگر اینکه با حساب تخلفی نظیر پولشویی و یا سایر فعالیت های غیرمجاز صورت بگیره.در هر صورت امکان مسدود شدن حساب هست و تضمینی براش وجود نداره ولی با ثبت شرکت این احتمال خیلی کمه.

ra3ou1
September 26th, 2016, 16:11
حساب های نان رزیدنس برای مشتریان حقوقی از طریق ثبت شرکت در انگلستان امکان پذیر هستن و ما این کارو کردیم تا به حال.
میتونید با بانک بارکلیز مکاتبه بفرمایید تا متوجه بشید،این یکی از بانک هاست.
البته برای ثبت شرکت در انگلستان پروسه اداری فرسایشی و سختی در پیشه که البته باید کارو داد به دست کاردون!

سلام
بنده در کشور انگلستان شرکت ثبت شده دارم
از طریق بانک بارکلیز هم اقدام کردم اولش اوکی دادن ولی کلا دیگه از یه بازه ای پاسخی ندادن و قبول نکردن !!!!
ممنون میشم در صورتی که تجربه ای در این زمینه دارین در اختیار بنده قرار بدین

adamous06
September 26th, 2016, 16:20
بله بدون ثبت شرکت هم امکان پذیره ولی سقف تراکنش پایین و تنها 3000 دلار در سال هست و امکان بسته شدن حسابتون هم هست.
با ثبت شرکت سقف تراکنش بالا میره و حسابتون بسته نمیشه مگر اینکه با حساب تخلفی نظیر پولشویی و یا سایر فعالیت های غیرمجاز صورت بگیره.در هر صورت امکان مسدود شدن حساب هست و تضمینی براش وجود نداره ولی با ثبت شرکت این احتمال خیلی کمه.

مدت زمان ثبت شرکت تا افتتاح حساب و دریافت مدارک رو ممنون میشم بفرمایین.و اینکه نحوه پرداخت به چه صورت هست؟در قبال وجهی که دریافت میکنید چه ضمانتی هست؟

filasufya
September 26th, 2016, 17:10
سلام
بنده در کشور انگلستان شرکت ثبت شده دارم
از طریق بانک بارکلیز هم اقدام کردم اولش اوکی دادن ولی کلا دیگه از یه بازه ای پاسخی ندادن و قبول نکردن !!!!
ممنون میشم در صورتی که تجربه ای در این زمینه دارین در اختیار بنده قرار بدین

شرکت شما رو خودم درست میکنم رسول جان،تلگرامتو چک کن

- - - Updated - - -

مدت زمان ثبت شرکت تا افتتاح حساب و دریافت مدارک رو ممنون میشم بفرمایین.و اینکه نحوه پرداخت به چه صورت هست؟در قبال وجهی که دریافت میکنید چه ضمانتی هست؟
ثبت اولیه کمتر از یک هفته،ولی آماده شدن پنل و سایر موارد تا یک ماه زمان میبره،اگر اجازه بدین کمتر از یک ماه دیگه وبسایتمون آماده میشه و نماد اعتماد و آدرس شرکت و تلفن و سایر ضمانت ها قرار داده میشن در صورت تمایل میتونید مراجعه حضوری داشته باشین.
چند وقت اخیر به دلیل مشغله وبسایت رو از دسترس خارج کرده بودم سفارش جدید ثبت نشه،الان مراحل رو باید مجددا طی کنم.

alirah
September 3rd, 2019, 21:31
سلام دوستان
دنبال یه حساب خارج از کشور هستم بنام خودم باز بشه،این امکان اصلا وجود داره؟خیلی از سایتا نوشتن باز میکنن اما نمیشه اتماد کرد
خودم به دبی مرتب رفت و آمد دارم اما چون اقامت ندارم هیچ بانکی خساب باز نمیکنه
حسابی که بنام باشه،یه کارت دبیت مستر یا ویزا بدن،امکان سویفت داشته باشه،iban نامبر داشته باشه،اینترنت بانک و امکاناتی که کلاً یه حساب پس انداز داره رو شامل بشه با ارز دلار
اگه کسی هست که میتونه همچین حسابی باز کنه لطفاً بگه از چه کشوری؟هزینه باز کردن حساب؟لیمیت های حساب؟چه تضمینی میده؟

برای اولین بار در ایران، امکان افتتاح حساب مورد نظرتان فراهم گردید.
حساب فوق الذکر یک حساب بین المللی ست با پنل اینترنت بانک که به نام شخص شما و با تمامی امکانات بصورت کامل به شما تحویل می گردد و در آن واحد به شما 3 شماره حساب تخصیص می دهد که شما رو از هر نوع حواله ارزی و روش انتقال وجوه بی نیاز می کنه.
یک حساب در یکی از بانک های معتبر ایالات متحده جهت دریافت و پرداخت های بانکی حوزه ACH که دارای شماره حساب و روتینگ نامبر هست
یک حساب در یکی از بانک های معتبر کشور آلمان که به شما امکان نقل و انتقالات ارزی در اتحادیه اروپا یا همون SEPA رو میده و به شما اصطلاحا iban کد یا همان کد سوئیفت تخصیص میده
و یک حساب در یکی از بانک های معتبر بریتانیا جهت نقل و انتقال بانکی در کشور بریتانیا و کشورهای مستعمره ی اون یا اصطلاحا BACS و تخصیص sort کد و شماره حساب

همچنین شما میتونید از طریق این حساب اقدام به ایجاد و صدور کردیت کارت نمایید (هم از نوع فیزیکی و هم مجازی ) که در حالت فیزیکی، کارت انتخابی شما به بیلینگ آدرستون که در واقع بانک معرقی شده توسط ما در حساب شماست و همچنین نشانی دفاتر ما در کشورهای فوق الذکر در اون ثبت شده ارسال حواهد شد که به محض دریافت توسط شعبات ما به ایران و دفتر مرکزی ما ارسال شده و پس از مدت زمانی در حدود 30 روز فیزیک کارت به دستتون میرسه. البته اگر خودتون مقیم خارج از ایران و کشورهای یاد شده باشید مسلماً این زمان به کمتر از نصف تقلیل پیدا می کنه.

برای ثبت درخواست و یا کسب اطلاعات بیشتر با آی دی @RahAlioF در تلگرام در ارتباط باشید.

-------------
شرکت فناوران آریا نیک ایده (با مسئولیت محدود)
به شماره ثبت 468360 و شناسه ملی 14004738978
نشانی دفتر مرکزی: تهران، میدان فردوسی خ گل پرور شماره 20
تلفن : 66347687 - 66348313 - 66743026 (021)
تماس در موارد فورس و یا خارج از تایم اداری : 09126751500
پیامک: 5000291000
تماس از اروپا : 441515285450+
تماس از آمریکا: 14697155875+