PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره dns

amolhost
November 25th, 2010, 01:02
سلام دوستان

بعضی از ریسلری ها سایت مشتری هاشون بعضی وقت ها بالا نمیاد و بعضی وقت ها میاد از دی ان اس هست در سایت زیر که چک میکنم میبینم که ارور میده
intoDNS: checks DNS and mail servers health (http://www.intodns.com)
این ارور برای دی ان اس خود سرور اصلی

FAIL: The following nameservers are listed at your nameservers as nameservers for your domain, but are not listed at the parent nameservers (see RFC2181 5.4.1). You need to make sure that these nameservers are working.If they are not working ok, you may have problems!
ns2.domain.org
ns1.domain.org

اینم برای دی ان اس خود ریسلر

ERROR: One or more of the nameservers listed at the parent servers are not listed as NS records at your nameservers. The problem NS records are:
ns1.rezadigital.com
ns2.rezadigital.com
This is listed as an ERROR because there are some cases where nasty problems can occur (if the TTLs vary from the NS records at the root servers and the NS records point to your own domain, for example).

البته هردو ارور بالا وقتی دامنه ریسلر رو چک کردم این دوتا ارور رو داد روی دامنه اصلی یا ریسلرهای دیگه این ارور رو نمیده

من دی ان اس این ریسلر رو توی سرور ریست کردم دوباره دی ان اس زدم بازم حل نشد

یه سوال دیگه هم اینکه چرا برای بعضی از ریسلر ها دی ان اس سرور اصلی رو با پسوند org میزنه بعضی ها هم com
قبلا این دی ان اس یعنی org روی سرور بود که خیلی وقته کردم com دوستان میدونن چطوری باید این مشکلات رو برطرف کنن؟

dade24
November 29th, 2010, 16:08
سلام دوستان

بعضی از ریسلری ها سایت مشتری هاشون بعضی وقت ها بالا نمیاد و بعضی وقت ها میاد از دی ان اس هست در سایت زیر که چک میکنم میبینم که ارور میده
intoDNS: checks DNS and mail servers health (http://www.intodns.com)
این ارور برای دی ان اس خود سرور اصلی

FAIL: The following nameservers are listed at your nameservers as nameservers for your domain, but are not listed at the parent nameservers (see RFC2181 5.4.1). You need to make sure that these nameservers are working.If they are not working ok, you may have problems!
ns2.domain.org
ns1.domain.org

اینم برای دی ان اس خود ریسلر

ERROR: One or more of the nameservers listed at the parent servers are not listed as NS records at your nameservers. The problem NS records are:
ns1.rezadigital.com
ns2.rezadigital.com
This is listed as an ERROR because there are some cases where nasty problems can occur (if the TTLs vary from the NS records at the root servers and the NS records point to your own domain, for example).

البته هردو ارور بالا وقتی دامنه ریسلر رو چک کردم این دوتا ارور رو داد روی دامنه اصلی یا ریسلرهای دیگه این ارور رو نمیده

من دی ان اس این ریسلر رو توی سرور ریست کردم دوباره دی ان اس زدم بازم حل نشد

یه سوال دیگه هم اینکه چرا برای بعضی از ریسلر ها دی ان اس سرور اصلی رو با پسوند org میزنه بعضی ها هم com
قبلا این دی ان اس یعنی org روی سرور بود که خیلی وقته کردم com دوستان میدونن چطوری باید این مشکلات رو برطرف کنن؟

دوست عزیز میشه یکم سوال واضح تر بیان کنید

amolhost
November 29th, 2010, 17:26
خیلی ممنون حل شد

navibd
December 1st, 2010, 23:32
چطور حل شد؟ یه توضیحی بدین واسه آیندگان!

amolhost
December 2nd, 2010, 14:08
در whm به صورت درستی دی ان اس را ساختم (درقسمت دی ان اس ها)
یه مشکل از تنظیمات فایروال بود که اینم فکر کنم دخالت داشت به احتمال 80 درصد

---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

در whm به صورت درستی دی ان اس را ساختم (درقسمت دی ان اس ها)
یه مشکل از تنظیمات فایروال بود که اینم فکر کنم دخالت داشت به احتمال 80 درصد