ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تمدید نشدن اینماد

metti44
September 10th, 2016, 19:18
سلام
من وبسایت دانلود موسیقی آرامش بخش و خرید دیویدی موسیقی آرامش بخش دارم. بعد از سه سال که اینماد داشتم الان برام تمدید نمی کنن. میگن باید از ارشاد مجوز بگیری! درگاه فعلی من ملت است. آیا با تمدید نشدن نماد درگاه ملت رو می بندن برام؟ اگر آری ، کدام درگاه پرداخت نماد نمی خاد؟

omid1991
September 10th, 2016, 20:00
سلام
من وبسایت دانلود موسیقی آرامش بخش و خرید دیویدی موسیقی آرامش بخش دارم. بعد از سه سال که اینماد داشتم الان برام تمدید نمی کنن. میگن باید از ارشاد مجوز بگیری! درگاه فعلی من ملت است. آیا با تمدید نشدن نماد درگاه ملت رو می بندن برام؟ اگر آری ، کدام درگاه پرداخت نماد نمی خاد؟
سلام وقت بخیر

همه درگاه های بانکی زیر نظر شاپرک نماد از الزامات هستش.
با تمدید نشدن نماد هم شک نکنید یه روزی بسته میشه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

8110829
September 10th, 2016, 20:17
سلام

درود دوست عزیز از درگاه های واسط استفاده کنید

peyman_m
September 11th, 2016, 15:47
میتونید از شرکت ایرانکیش تهیه کنید چون تاجائی که اطلاع داریم و در قراردادشون ذکر شده درصورت عدم درخواست طرفین به فسخ ، قرارداد درگاه بصورت خودکار تمدید میشه
ولی حتمن برای گرفتنش بار اول نماد لازم هست

m_dg_farari
September 11th, 2016, 16:06
میتونید از شرکت ایرانکیش تهیه کنید چون تاجائی که اطلاع داریم و در قراردادشون ذکر شده درصورت عدم درخواست طرفین به فسخ ، قرارداد درگاه بصورت خودکار تمدید میشه
ولی حتمن برای گرفتنش بار اول نماد لازم هست

دوست من این فرمایش شما در تمامی psp ها صدق میکنه. شما قرارداد یک ساله میبندید اما عملا تا وقتی که خودتون درخواست لغو ندید چیزی لغو نمیشه
البته نمادتون منقضی بشه درگاه رو میبندید (دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره)

استارتر عزیز ، اگر سایتتون براتون مهمه برید دنبال جواز از ارشاد
اینطور که فرمودید موسیقی غیر مجاز ندارید. پس نباید مشکلی داشته باشید
کمی شاید دوندگی داشته باشه ولی خوب مشکلی پیش نمیاد!
وضعیت درگاه های واسط هم زیاد مشخص نیست... کلا هم پیشنهاد نمیکنم از درگاه واسط استفاده کنید

metti44
September 27th, 2016, 12:18
ممنون از همه. مشکلم حل شد. قربون همه تون