سلام.میخوام کشورها رو در csf دایرکت ادمین مسدود کنم تا فقط با ای پی ایران باز باشه..لیست کشورها رو پیدا کردم زیاد بودند و باید یکی یکی وسطشون , بزارم طول میکشه..کسی لیستشو اماده داره اد کنم تو csf ?
a.e
September 9th, 2016, 21:05
با سلام و عرض ادب
کاری که نیاز دارید انجام بدید اصلاً پیشنهاد نمیشه، چرا که باعث بالا رفتن لود سی پی یو سرور میشه و در نهایت سرور شما هنگ میکنه، پیشنهاد میشه از امکان cc_allow_filter استفاده کنید و فقط کشور ir را وارد کنید.
allbert
September 9th, 2016, 21:28
با عرض سلام;
نیاز به لیست IP نیست
شما کافیه کشور های مجاز جهت دسترسی را روی IR قرار دهید، CSF با توجه به داشتن GEO IP LIST این مورد را انجام میدهد. البته انجام ابن مورد برای Seo و ... مشکل ساز خواهد بود.
موفق باشید.
delta
September 9th, 2016, 22:09
با سلام و عرض ادب
کاری که نیاز دارید انجام بدید اصلاً پیشنهاد نمیشه، چرا که باعث بالا رفتن لود سی پی یو سرور میشه و در نهایت سرور شما هنگ میکنه، پیشنهاد میشه از امکان cc_allow_filter استفاده کنید و فقط کشور ir را وارد کنید.
ممنون..گذاشتم اما جواب نمیده..بازم میشه با غیر ای پی ها دانلود کرد
با عرض سلام;
نیاز به لیست IP نیست
شما کافیه کشور های مجاز جهت دسترسی را روی IR قرار دهید، CSF با توجه به داشتن GEO IP LIST این مورد را انجام میدهد. البته انجام ابن مورد برای Seo و ... مشکل ساز خواهد بود.
موفق باشید.
ممنون..برای بستن سایت نمیخوام..برای سرور دانلود هست فقط ایرانی ها دانلود کنند..
a.e
September 9th, 2016, 22:14
Csf را به آخرین ورژن آپدیت کنید تا geo ip list نیز آپدیت شود و رنج آی پی های جدید که به ایران واگذار شده است نیز در لیست قرار گیرد و مشکل مربوط به دسترسی ندادن به برخی از آی پی ها برطرف شود.
allbert
September 10th, 2016, 00:32
با بستن دسترسی دسترسی کل سرور بسته خواهد شد نه فقط خود سایت.
WHTkhalezanak
September 10th, 2016, 00:56
سلام.میخوام کشورها رو در csf دایرکت ادمین مسدود کنم تا فقط با ای پی ایران باز باشه..لیست کشورها رو پیدا کردم زیاد بودند و باید یکی یکی وسطشون , بزارم طول میکشه..کسی لیستشو اماده داره اد کنم تو csf ?
لیست را برای من بفرستد , گذاریش با من ;)
info@iapi.ir
farssub
September 10th, 2016, 01:05
csf رو آپدیت بکنید ، رنج جدید رو دریافت بکنید
hegza
September 10th, 2016, 01:25
Ir بنویسید و ری استارت کنید فایروال رو
+
66. هم الو کنید چون ماله گوگله(البته اگر کراول گوگل براتون مهم نیست نیازی ندارید)
سلام
اما بدونید هیچ یک از این لیست های آی پی کامل نیستن به همین دلیله که سایت هایی که قبلاً هم محدود به آی پی بودن مثل سافت 98 دیگه محدود به آی پی نیستن من خودم از سافت 98 با VPS آلمان و آمریکا هم دانلود میکنم :)
ولی خب شاتل لند هستش که بیشتر برای کاربرای شاتل ساخته شده یا سرویس ایمیل موقت ایرانی emeil.ir هستش اینا هنوز محدودیت آی پی ایران دارن برای این میگم لیست ها کامل نیست چون برای من پیش آمده بار ها وارد این دو سایت شدم گفته آی پی شما ایرانی نیست در صورتی که آی پی خود مخابرات رو دارم و هیچ پ.روکسی هم سر راه نیست.
اگه برای تموم نشدن پهنای باند می خواین این کار رو انجام بدید مطمئن باشید تاثیر زیادی نداره چون کسی که بخواد پهنای باند شما رو تموم کنه از VPS با آی پی ایران هم می تونه اما کلاً اگر هر دلیلی داره به نظرم انجام ندادنش بهتر از انجام دادنشه خصوصاً با این وضعیت بهم ریخته نت ایران.
devilboy09
September 21st, 2016, 00:07
با تجربه ای که بنده دارم پیشنهاد می کنم که از csf روی سرورتون استفاده نکنید