PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره سئو مطلب

محمدرضا نیک پرور
September 9th, 2016, 13:51
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان
من یک نویسنده استخدام کردم که مطالبی که میذاره متنش از چندتا سایت مختلف کپی و با هم مرکب میشه و پست هارو سئو سبز میکنه
میخواستم ببینم سایت با این مطالب که ترکیبی و سئو سبز هستن توو گوگل میاد بالا یا نه
ممنون .

spaceman_
September 9th, 2016, 15:20
منظور شما از سئو سبز چیه؟ منظور شما افزونه یواست برای ورد پرس هست؟
به نظر من مطلب رو خودتون بنویسید بهتر هست و نتیجه بهتری خواهید گرفت ولی خوب اگه سایت شما رنک بهتری از سایت های رقیب داره حتی اگه کل مطلب هم کپی باشه سایت شما اونو زودتر ایندکس کنه به و هنوز سایت رقیب اون مطلب رو ایندکس نکرده باشه کپی به حساب نمیاد.

محمدرضا نیک پرور
September 9th, 2016, 15:43
بله منظورم همون افزونه هستش
ادرس سایت iosroid.net

vahid13713
September 9th, 2016, 16:52
قضیه پیچیده تر از این حرفهاست... قطعا تشخیص میده دیر یا زود داره ولی سوخت وسوز نداره...موقعی که پاندا پروسس بشه...معمولا شش ماه یبار...اگه نمونه بازنویسی مطلب به درد بخور میخواید براتون اپلود کنم ببینید چجوری باید کار بشه

kiava
September 9th, 2016, 18:17
شما به فکر فقط سبز شدن اون بخش نباشید حتی ممکنه با h1 , .. سبز کنید و مطلب زیاد باید به فکر سئو کلی سایتتون و بهینه سازی صفحات باشید . هیچ وقت به افزونه ها فقط اطمینان نکنید .
و اینکه مطلبی که میزارید ببینید چه مقدار طول میکشه index بشن و اینکه مطلب تکراری اصلا استفاده نکنید
گوگل برسی میکنه ببینه سایت شما از یک جا کپی میکنه خوب قاعدتا مشکل ساز میشه قانون کپی رایت
و باید شما خیلی از موارد رو دقت داشته باشید yoast seo فقط برسی میکنه Fucos کلمه رو
H1 , ...
متن زیاد و مواردی از این قبیل

vahid13713
September 9th, 2016, 18:24
یک نکته اون افزونه کلا مشکل داره..تایتلو زمانی سبز میکنه که حداقل 65 کاراکتر باشه نه حداکثر...چند بار شما دیدید جمله 65کاراکتری تو گوگل سرچ بشه...کلید واژه 3تا5کلمه ای تو گوگل سرچ میشن نه ده کلمه ای

aminlord96
September 9th, 2016, 18:32
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان
من یک نویسنده استخدام کردم که مطالبی که میذاره متنش از چندتا سایت مختلف کپی و با هم مرکب میشه و پست هارو سئو سبز میکنه
میخواستم ببینم سایت با این مطالب که ترکیبی و سئو سبز هستن توو گوگل میاد بالا یا نه
ممنون .

دوست عزیز همینطور که دوستمون گفتند به این افزونه های نباید اعتماد کنید ، فقط کافیه دوبار عنوان در متن دیده شه و متنت هم از 300 کلمه بیشتر شه سبز میشه.
اما درمورد گوگل اینطور نیست ، اون با خزنده های قدرتمندی که داره بعد از مدتی به راحتی میفهمه که همه ی سایت شما کپی و پیست هست و محتوای خاصی نداره

spaceman_
September 9th, 2016, 18:47
به نظر من هم به اون افزونه اعتماد نکنید چون اون افزونه یه سری کد نوشته شده که به یه چیز هایی حساس باشه مثلا حتما باید در پست تگ های h وارد شه و حتما باید عکس باشه و تعداد کارتر های پست بیشتر از یه اندازه ای باشه
باید به سئو کلی سایتتون تمرکز کنید و مطالب رو ترجیحا تایپ کنید.
یه سری هم به سایت زیر بزنید بد نیست... برای چک کردن موارد سئو
seocentro.com/tools/seo/seo-analyzer.html
من خودم جدیدا نمیدوم پنالتی شدم چی شده یک هفتس سایتم از گوگل خارج شده تا قبل این سایتم با همه چیز هایی که می خواستم نتیجه اول تا 4 ام صفحه اول گوگل بود

webnagroup
September 9th, 2016, 20:10
مطمئنا مطالب کپی شده در الگوریتم های فعلی و آینده شناسایی می شوند. به فکر نوشتن مطالب تازه باشید.

محمدرضا نیک
September 9th, 2016, 23:00
قضیه پیچیده تر از این حرفهاست... قطعا تشخیص میده دیر یا زود داره ولی سوخت وسوز نداره...موقعی که پاندا پروسس بشه...معمولا شش ماه یبار...اگه نمونه بازنویسی مطلب به درد بخور میخواید براتون اپلود کنم ببینید چجوری باید کار بشه
منظورتونو متوجه نمیشم
چی رو انجام بدین؟

Farid Saadat
September 9th, 2016, 23:51
درود. تو بازديد تاثير داره ولى رنك سايت خوب نميشه. بايد جملات جديد باشن. گوگل چك ميكنه ، اگر كپى پيست از سايت ديگه كرده باشين ، به خاطر كپى رايت بهتون گير ميده. ١ مطلب اختصاصى به مراتب از ٢٠ تا كپى پيست بهتر هست ( طبق تجربه ٤ ساله )
پيروز باشيد

محمدرضا نیک
September 10th, 2016, 00:24
ممنون میشم انجام بدین