توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایمپورت دیتابیس حجیم
ali1232
September 8th, 2016, 21:17
سلام
دوستان من دیتابیسم حجمش حدود 100 مگه ولی در پی اپ پی ادمین تا 50 مگ اجازه اپلو میده
الان باید چه کاری انجام بدم
و اینکه فایل را زیپ کردم ولی موقعی که اپلود تموم میشه هیپ پیغام نمیده و هیچ فایلی هم اپلو نمیشه
ممنون
heydari304
September 8th, 2016, 21:22
سلام
فایلتون به پشتیبان هاستینگ بدید تا براتون آپلود کنه یا درخواست بدید حجم اپلود رو زیاد کنه
اگه هم دسترسی دارید میتونید از طریق ssh هم اپلود کنید هم میزان اپلود رو در فایل php.ini اضاف کنید
اگه به php.ini دسترسی ندارید معمولا میتوانید این تنظیمات را در فایل htaccess. وارد نموده وب سرور نیز نخواهد بود.
htaccess.
سلام
فایلتون به پشتیبان هاستینگ بدید تا براتون آپلود کنه یا درخواست بدید حجم اپلود رو زیاد کنه
اگه هم دسترسی دارید میتونید از طریق ssh هم اپلود کنید هم میزان اپلود رو در فایل php.ini اضاف کنید
اگه به php.ini دسترسی ندارید معمولا میتوانید این تنظیمات را در فایل htaccess. وارد نموده وب سرور نیز نخواهد بود.
htaccess.
ممنون
php.in در سی پنل هست اگر هست لطفا ادرس دهید چون من فقط به سی پنلم دسرسی دارم
و در مورد کدی که گفتین در htaccess کپی کنم انجام دادم ولی تغیری نکرد باز م محدودیت حجم دارم
kiava
September 8th, 2016, 21:31
اگر سرور در دست دارید میتونید به راحتی ایمپورت کنید ولی چون دسترسی فکر کنم ندارید و هاست هست مال شما بهتره بدید به پشتیبان سرورتون براتون ریستور کنه
yasserhost
September 8th, 2016, 21:37
ممنون
و در مورد کدی که گفتین در htaccess کپی کنم انجام دادم ولی تغیری نکرد باز م محدودیت حجم دارم
با سلام و احترام سروری که روش هستید کلاد لینوکس روش نصب هست؟
دسترسی به روت سرور دارید؟
heydari304
September 8th, 2016, 21:40
ممنون
کد داخل php.ini بزارید یا .htaccess فرقی نمیکنه چون دسترسی رو بستن
باید درخواست بدید به هاستینگ تا براتون انجام بدن
Rezash
September 8th, 2016, 21:59
سلام
اگر فایلتون فشرده نیست zip کنید حجم شدیدا کاهش پیدا میکنه
اگر فایل فشرده با این حجم هست و دسترسی به سرور ندارید یا همکاری مدیر سرور نیست می تونید فایل رو چند قسمت کنید و جدا جدا ایمپورت کنید.
ali1232
September 8th, 2016, 22:11
سلام
اگر فایلتون فشرده نیست zip کنید حجم شدیدا کاهش پیدا میکنه
اگر فایل فشرده با این حجم هست و دسترسی به سرور ندارید یا همکاری مدیر سرور نیست می تونید فایل رو چند قسمت کنید و جدا جدا ایمپورت کنید.
سلام
ممنون دوست عزیز بله فشرده کردم شد 8 مگ
ولی وقتی ایمپورت میکنم هیپجی نمیاد و موقعی که اپلود تمومه میشه هیچ فایل زیپی در قسمت جدول ها نیست
چه کنم؟
Rezash
September 8th, 2016, 22:22
سلام
ممنون دوست عزیز بله فشرده کردم شد 8 مگ
ولی وقتی ایمپورت میکنم هیپجی نمیاد و موقعی که اپلود تمومه میشه هیچ فایل زیپی در قسمت جدول ها نیست
چه کنم؟
خواهش میکنم
فرض کنیم اسم فایلتون هست backup.sql
اسم فایل زیپ رو اینجوری بذارید:
backup.sql.zip
اگر باز هم ایمپورت نشد به پشتیبانی بگید. ممکنه موقع ایمپورت سرور کم میاره و تایم اوتی چیزی میده که کنترلش از دست شما خارج هست
ali1232
September 8th, 2016, 22:26
خواهش میکنم
فرض کنیم اسم فایلتون هست backup.sql
اسم فایل زیپ رو اینجوری بذارید:
backup.sql.zip
اگر باز هم ایمپورت نشد به پشتیبانی بگید. ممکنه موقع ایمپورت سرور کم میاره و تایم اوتی چیزی میده که کنترلش از دست شما خارج هست
ممنون عزیز
ولی ارور نمیده کلا بعد از اتمام اپلود هچی نمیاد در جدول !
و اینکه ار طرف هاستینگ قبلی یک فایل حدود 500 مگی از بکاپ سایت دارم چون هاستم قبلا ساسبند شد و اونها بهم بکاپ دادن برای انتقال سایت
با اون بکاپ چظور باید ریستور کنم در هسات جدیدم
ممنونم
Mr.Pouria
September 8th, 2016, 22:36
ممنون عزیز
ولی ارور نمیده کلا بعد از اتمام اپلود هچی نمیاد در جدول !
و اینکه ار طرف هاستینگ قبلی یک فایل حدود 500 مگی از بکاپ سایت دارم چون هاستم قبلا ساسبند شد و اونها بهم بکاپ دادن برای انتقال سایت
با اون بکاپ چظور باید ریستور کنم در هسات جدیدم
ممنونم
بکاپتون رو بدید به هاستینگ و. درخواست ری استور کنید ...
در غیر این صورت بکاپ روباید دستی باز کنید که کمی ممکنه مشکل ایجاد کنه اگه با دقت استخراج نکنیدش ..
ali1232
September 8th, 2016, 22:46
یعنی خودم نمی تونم انجام بدم اگه امکانش هست راهنمایی ام کنید
معلوم نیست چه موقع پشتیبانی انلاین شود ودرخواست را انجام دهد
agrb.siyah
September 9th, 2016, 13:53
سلام
از mysql dumper استفاده کن
این برنامه رو تو یک ساب دامین نصب کن و دیتابیست رو بریز و بعد پاک کن این برنامه و ساب دامنه رو
موفق باشی