PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک لینک بخریم یا نه؟؟

ACGE
September 8th, 2016, 18:25
سلام دوستان
همه وبسایت ها و مقاله های سئو میگن که بک لینک یه قدم خیلی موثره
از طرفی هم میگن نخرید و پنالتی میشید
پس از کجا بک لینک میشه در صورت نیاز تهیه کرد؟ هیچ سایتی نمیاد لینک شمارو در مطالبش لینک کنه
از طرفی سایت های زیادی هستن که بک لینک خریدن و مشکلی پیش نیومده

نظر شما چیست؟ و آیا کسی تاحالا پنالتی شده برای خرید بک لینک؟

almandata
September 8th, 2016, 18:29
بک لینک موثر هستش بازدهی خیلی بالایی هم داره

تقریبا 400 تا 500 بک لینک ثبت کردیم ولی پنالتی نشدیم !

البته طبق گفته یکی از دوستان عمر سایت کمتر از شش ماه باشه بک لینک براش بخرید مطمئنن اسپم حساب میشید و بعد پنالتی

ACGE
September 8th, 2016, 18:31
بک لینک موثر هستش بازدهی خیلی بالایی هم داره

تقریبا 400 تا 500 بک لینک ثبت کردیم ولی پنالتی نشدیم !

البته طبق گفته یکی از دوستان عمر سایت کمتر از شش ماه باشه بک لینک براش بخرید مطمئنن اسپم حساب میشید و بعد پنالتی

بک لینک حتما باید مدت دار هم باشه؟
یعنی مثلا 3 ماهه

emoradi
September 8th, 2016, 19:16
بله بیش از 3 ماه باشه. خود سایت هم باید اعتبار اولیه رو داشته باشه
وقتی سایت خوب تو گوگل اعتبار گرفت به این راحتیا جریمه نمی شه
من برای چند تا از سایتام پارسال بک لینک گرفتم هیچ وقت پنالتی نشدم.

heydari304
September 8th, 2016, 19:24
باید این کار رو به یه سئو کار بسپرید
چون بک لینک خریدن خودش یه هنره
باید رقباتو بسنجی ببینی چقدر لینک دارن و سایر چیزاشون
در صورتی که میتونی رقابت کنی و بهتر باشی لینک بگیری
مثلا شما تو زمینه موزیک اگه ماهی 500ت لینک بگیری شاید تاثیر انچنانی نداشته باشه اما اگه 1ت بگیری تاثیر چند برابری ببینی
ولی اگه یه مقداری بگیری نتیجه نگرفتی بعد از مدتی همه لینکا برداری امکان اسپم شدن هست
در کل باید برنامه خاصی رو بریزی تا بهترین نتیجه رو بگیری

spaceman_
September 8th, 2016, 22:47
من قبلا با موضوع های وب سایتم هر چیزی که می خواستم صحفه اول حتی نتیجه اول بودم اما حالا یک هفتس یهو از گوگل گم شدم... تمام مواردو چک کردم نه اخطاری از وب مستر داشتم نه بک لیکنی خریدم که جریمه شم
حالا سوالم اینه آیا با خرید بک لینک می تونم برگرم به جایگاهی که قبلا داشتم؟ تا حالا خرید نکردم آیا بکلینک باید با موضوع سایتم هم خونی داشته باشه ؟
ممنون میشم در باره بک لیک یکم اطلاعات بهم بدید که چی کار کنم از اینی که هستم بیشتر آسیب نبینم.

vahid13713
September 9th, 2016, 06:02
اول نوشتن مطلب بهینه..بعد خریدیک لینک با کیفیت نه هر بک لینکی

dastrast
September 9th, 2016, 06:47
سن سایتتون خیلی مهمه اگه تازه تاسیس هست همونطور که دوستمون گفت بهتره بزارید حداقل بعد شش ماه فعالیت و بروزرسانی بخرید

vahid13713
September 9th, 2016, 07:20
یکی دیگه از موارد مهم در خرید بک لینک خرید تدریجی ان میباشد بدین معنی که یک روزه چنصد بک لینک نخرید که اسپم شناخته میشید

farshid17
September 9th, 2016, 09:19
دوست عزيز بستگي به محيط رقابتي در زمينه كاريتون داره مثلا داخل سايت فروش بليط انلاين سايت علي بابا .ir بيشترين بك لينك به خودش تخصيص داده با 780 بكلينك كه بجاي اينكه كاهش پيدا كنه روزانه در حال افزايش هست و بك لينك حتي مي تونيد در تمام سايت ثبت كنيد مثل apple يا ويكي پديا يا سايت بزرك خارجي فقط بايد تو اينترنت بخوني رايگان

seokaran.org
September 9th, 2016, 11:01
اینکه میگن بک لینک بگیرین برا اینه که وب سایت شما در وب سایت هایی که اعتبار بالا از نظر پیچ اتوریتی و لینک بیلدینگ دارن
اعتبار بگیره و گوگل طبق اون اعتبار سایت به سایت شما هم رتبه بده
البته لینک گرفتن در زمینه لینک بیلدینگ هست و اگه لینک خوب و با کیفیت گرفته بشه مطمئن باشید که تاثیر خوبی داره
به عنوان مثال بنده یک ماهی هست سئو کلمه مهاجرت به امریکا رو شروع کردم که الان صفحه 2 گوگل لینک اول هست سایت :
bahargate.org
ابتدا سئو داخلیش انجام شد سپس سئو خارجی
الان هم 15 تا لینک مفید و تاثیر گذار براش گرفته شده و این تاثیر بک لینک رو میرسونه

spaceman_
September 9th, 2016, 12:27
دوست عزیز من سایتم سومین سالی هست که سابقه داره - به دلیل بلاک شدن از طرف نود 32 مثله خیلی از سایت های موزیک و فیلم که قند میشن منم در وب مستر تغییر ادرس میدم به صورت ریدایکت 301 و توی این سه سال هیچ مشکلی واسم پیش نیومد اما مدت یک هفتس مشکل ایجاد شده اینم نه همون موقع تغییر آدرس تغیریبا 20 روز بعد از تغییر آدرس این مشکل برام پیش اومد در حالی که من هر ماه ادرس سایتمو عوض می کنم

سن سایتتون خیلی مهمه اگه تازه تاسیس هست همونطور که دوستمون گفت بهتره بزارید حداقل بعد شش ماه فعالیت و بروزرسانی بخرید

- - - Updated - - -

من تقریبا یک سالی هست در سایتم هیچ مطلبی نزاشتم چون نیاز نبود چون صفحه اول حتی نتیجه اول در بعضی نتایج بودم. و همینطور رقیبان هم مطلبی برای انتشار نمی زارن حوزه کاری ما مثله خدمات هاستینگ و دامنه هست نیاز به انتشار مطلب خاصی نیست. به نظر شما چه لینک هایی با کیفیت محسوب میشن؟

اول نوشتن مطلب بهینه..بعد خریدیک لینک با کیفیت نه هر بک لینکی

mr.jabbari
September 24th, 2016, 01:01
سلام دوستان
پس از کجا بک لینک میشه در صورت نیاز تهیه کرد؟ هیچ سایتی نمیاد لینک شمارو در مطالبش لینک کنه

بک لینک به طور منطقی هیچوقت نمیتونه شمارو دچار پنالتی یا اسپم کنه وگرنه سایت هایی ک بک لینک رایگان ارائه میدن زیاده !!!
پس رقبا بک لینک رایگان به سایتتون میزنن شما پنالتی میشین !!!
در واقع گوگل یک منطق هستش
منطق میگه اگر هر کسی شما رو به گوگل معرفی کنه میزان تاثیر گذاریش متغییره و هیچوقت باعث تخریب نمیشه چونکه توی واقعیت اگر شخصی سمت دار باشید ممکنه هزاران نفر شما رو معرفی کنن حتی یه د---زد پس این هم نمیتونه برای شما تاثیر بد بذاره اما تاثیر گذار خوبیم نداره
پس بازم میگم بک لینک هیچگونه تاثیر منفی نداره !!!

AMIB
September 24th, 2016, 06:23
بخش عمده‌ای از شناسایی بک‌لینک‌ها به صورت دستی انجام می‌شه
چون موتور جستجو به آسانی نمی‌تونه تشخیص بده که این لینک‌ها با پول خریداری شدند یا واقعا صاحب سایت خواسته این سایت‌ها رو به بینندگانش پیشنهاد بده
خرید بک لینک یک کار غیراخلاقی برای جلوزدن ناعادلانه از رقبا هست
من شخصا شاید هفتگی ۱۰۰ تا سایت رو به گوگل گزارش می‌کنم و چند تا سایت بسیار قوی که چندین سال رتبه اول گوگل بودن با این کار سقوط حسابی کردن و الان افتادن به خرید AdWord

بنابراین ممکنه با خرید بک لینک بتونید بالا بیاید، ولی به محض اینکه گوگل تشخیص بده شما بک لینک خریدید یا کسی گزارش کنه و بررسی بشه، رتبه‌ی شما به شدت سقوط خواهد کرد و برگشتن به جای اولیه هم به این آسانی نخواهد بود.

m2n
September 24th, 2016, 12:42
ماشالله چقدر متخصص سئو داریم تو انجمن :78:

sinbb
September 24th, 2016, 17:41
فکر کنم ریپورتاژ آگهی موثر تر باشه چون نوعی بک لینک هم حساب میشه و هم بازدید دریافت میکنید

myasin.veici
September 25th, 2016, 21:19
سلام دوستان

بستگی به سن وب سایت شما داره و این که لینک رو باید به صورت طبیعی رشد بدید(مهم)