ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه سایت ساسپند شده سی پنل را انتقال سرور بدیم

jsoltani
September 8th, 2016, 09:49
سلام به همه عزیزان
راستش رییس هاستینگ به دلیل کاملا الکی هاست میزبانم که اسپانسری بود رو ساسپند و تمام سرویس هام مثل هاست دانلود رو که پول داده بودم اونارو هم ساسپند کرده حالا راهی هست انتقال سرور بدم؟
سی پنلم باز میشه اما رمز و ایمیلشو عوض کرده و نمیتونم واردش بشم لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

tikweb.ir
September 8th, 2016, 09:53
با ftp و یوزر پسورد قبلی تست کنید

nima4u
September 8th, 2016, 09:58
سرویسی که ساسپند بشه معمولا همه دسترسی ها بسته میشه. از خود شرکت میزبان بخواهید که تنها برا ip خودتون باز کنه به مدت 24 ساعت تا بتونید منتقلش کنید جای دیگه

hostorder
September 8th, 2016, 10:10
همیشه هاست های اسپانسری عاقبت خوشی ندارند هاستی هم که ساسپند شده مگر میشه بهش لاگین کرد!!!!

jsoltani
September 8th, 2016, 10:36
برایه شکایت باید به پلیس فتا مراجعه کنم؟
اینم مدرکمه از رسیدش در ایمیلمه
http://s7.picofile.com/file/8266657542/Capture_2016_09_08_10_34_18_705.png
بگید میتونم شکایت کنم و تهدیدش کنم تا وصل کنه؟
درسته هاست میزبان اسپانسری بوده اما هاست دانلود رو ماهانه 8500 میدادم
این گفتگویه تیکتیه ما
http://s6.picofile.com/file/8266657892/Capture_2016_09_08_10_39_18_170.png
و اینم پیامشون
http://s6.picofile.com/file/8266657926/Capture_2016_09_08_10_39_39_424.png
خودتون بگید حق با کیه کی میتونه شکایت کنه من یا اون؟
ممنون از راهنماییتون

2JZ
September 8th, 2016, 10:39
برایه شکایت باید به پلیس فتا مراجعه کنم؟
اینم مدرکمه از رسیدش در ایمیلمه
http://s7.picofile.com/file/8266657542/Capture_2016_09_08_10_34_18_705.png
بگید میتونم شکایت کنم و تهدیدش کنم تا وصل کنه؟
درسته هاست میزبان اسپانسری بوده اما هاست دانلود رو ماهانه 8500 میدادم
ممنون از راهنماییتون
پلیس فتا به نتیجه ای نمیرسید.
دوستانه حلش کنین.

seokaran.org
September 8th, 2016, 10:47
سلام
متاسفانه منم چنین کلاه هایی سرم رفته الان 2 تا سایتم بسته شده
ولی خب بکاپشو گرفتم و دارم انتقال میدم
بهترین شرکت ها به نظر من میهن وب هاست ، نت افزار و طلا هاست هست البته از نظر پیشتیبانی و کیفیت

jsoltani
September 8th, 2016, 10:51
این الکی لج کرده فقط ببینید من با التماس پام دادم تا از ساسپندی دربیاره و بعدش بتونم انتقال بدم اما ببینید چی جوابمو داده انگار من پولشو خوردم
تازه اسپانسر هم بوده کلی بازدید از سایتم رفته تو سایتش در عوض بنرش گوشه سایتم به صورت شناور بود!!!
برا همینه رتبه الکساش بالا رفته

nima4u
September 8th, 2016, 11:40
شما باید توافق اولیه ای که باهم داشته اید را بصورت مکتوب داشته باشید . مثلا درقبال دریافت این مقدار پول یا بنر و ... این خدمات با این شرایط ارائه می شود.
حالا هر کدوم از طرفین که شرایط این توافق را رعایت نکرده باشد مقصر است. شما به تعهداتان عمل نکرده اید یا اون شرکت ؟
اگر میدونید که بدون هیچ دلیل منطقی اینکار کرده آدرس این تاپیک را برایش ارسال کنید و بگید موضوع را در webhostingtalk.ir در اختیار دیگران قرار داده اید. اینطور کوتاه می آید.
ولی به قول دوستان آخر عاقبت سرویس های اسپاسنری در ایران همینه.

موفق باشید

jsoltani
September 8th, 2016, 12:09
بله به اون ها گفتم اما ایشون به وعدشون عمل نکردن چونکه موقع اسپانسری بنرشونو گذاشتم تو سایتم
و اینکه هاست دانلودم رو ماهانه 8500 تومان میدادم به نظرتون مقصر ایشون نیست؟

nima4u
September 8th, 2016, 12:17
ما که نمیدونم شما با هم چه توافقی کردید در ابتدا , اگر دلیل ساسپند کردن ایشون مصرف بیشتر از حد مجاز شما بوده , ایشون موظف هست بکاپ شما را بده و بگه به سرور دیگه ای منتقل کنید.
ولی اگر موضوع مالی است. یعنی شما بدهی مالی دارید به میزبان داستانش فرق میکنه .
در هر صورت لینک این تاپیک را بهش بدید اگر مقصر نباشه اینجا توضیح میده . #:-s

jsoltani
September 8th, 2016, 12:51
لینکه تایپیک رو دادم اما هی میگه میرم شکایت میکنم! من نه به ایشون فحش دادم نه اهانت فقط گفتم اگر نمیخواین کلاه برداری کنید پولمو بدید و ایشون هی میگه شکایت نمیدونم از چی میخواد شکایت کنه در ضمن سایتشون قوانین نداره هنگامه ثبت نام!!
بنابراین نمیتونه از خودش رو سایتش قانون بزاره در ضمن به نظرتون چطور میتونه ازم شکایت کنه؟اگر من در این انجمن بگم که سایتشون بده میتونه شکایت کنه؟مثلا اگر وبلاگ بزنم همه جا نشر بدم که ازم اینقدر پول گرفته
میشه شکایت کنه؟

nima4u
September 8th, 2016, 12:59
سعی کنید موضوع را دوستانه حل کنید.یک شرکت حرفه ای هم دوست نداره اعتبارش زیر سوال بره. پس هم شما و هم اون شرکت میزبان بهتره موضوع را سریع و دوستانه حل کنید
اگر قصد حل کردن مشکل را ندارید. این حق برای هر 2 طرف وجود دارد که با مدارک کامل و جامع موضوع را طریق مراجعه قانونی پیگیری نماید.

jsoltani
September 8th, 2016, 13:03
خیلی ممنونم از راهنمایی شما عزیزان مخصوصا nima4u من خیلی سعی کردم دوستانه حل کنم چندبار پیام فرستادم التماس کردم اما بازم نمیده و میگه ادامه بدید شکایت الانم میگه شکایت اما خب من قصد شکایت ندارم سنه منم 16 هست تازه چند ماه مونده بشم 17 و به سنه قانونی هم نرسیدم که بخواد ازم شکایت کنه
اگر شکایت کنه اونوقت میتونم از حقم دفاع کنم یا اینکه منم الان شکایت کنم؟

iHSG
September 8th, 2016, 15:17
خیلی ممنونم از راهنمایی شما عزیزان مخصوصا nima4u من خیلی سعی کردم دوستانه حل کنم چندبار پیام فرستادم التماس کردم اما بازم نمیده و میگه ادامه بدید شکایت الانم میگه شکایت اما خب من قصد شکایت ندارم سنه منم 16 هست تازه چند ماه مونده بشم 17 و به سنه قانونی هم نرسیدم که بخواد ازم شکایت کنه
اگر شکایت کنه اونوقت میتونم از حقم دفاع کنم یا اینکه منم الان شکایت کنم؟

عزیز مطمئن باش کسی شکایت نمیکنه چون تو حیطه هاستینگ نه شکایت مشتری به جایی میرسه نه این هاستینگ ها (البته مگر اینکه هاستینگ اعتباری در حد hostdl.com یا parsdata.com داشته باشه و شما واقعاً کار خیلی بدی کرده باشید که آره اون موقع به خاطر اعتبارشون هم شده شکایتشون رسیدگی میشه اما بدونید اون معروف ها مثل این دو تا هم که مثال زدم هرگز به خاطر یه مشتری برای خودشون داستان درست نمیکنن).

پس اصلاً نترسید منم چند سال پیش که اولین سرور عمرم رو می خریدم مشکلی مشابه برام پیش آمد که طرف تهدید شکایت و... میکرد اما همش کشکه و فقط می خوان با این روش شما رو بترسونن وگرنه حداکثر کاری که می تونن کنن اینه که فقط اطلاعات شما رو حذف کنن.

متاسفانه تو کشور ما هم این اتفاقات کوچک رسیدگی نمیشه یا اگه کفش آهنی بپوشید و بخواید هر طور که شده حتماً رسیدگی هم بشه باید 10 برابر مبلغ هاست و سرور رو برای رسیدگی شکایت خرج کنید :) به همین دلیله که اکثراً فقط تهدید به شکایت میکنن و آخرش هم با فوش و فوش کشی تمومش میکنن :)

اما من پیشنهاد میکنم به جای اینکه بیاید بگید حروم خور و... (حتی اگه واقعاً هم باشن) بهتره تو این جور مسائل ترفند های سیاستی به خرج بدید و حتی شده الکی هم تعریف کنید مثلاً من بودم میگفتم "جناب رنجبر متاسفانه حساب کلش آو کلنش من توسط پسر داییم هک شده بود و هر چی دوست داشت برای خودش داشت ارسال میکرد و متاسفانه از کلن شما هم لفت داده تازه الان حساب دست من افتاده اگر میشه لطفاً منو دوباره تو کلن جوین کنید و هاست هم مجدد فعال کنید چون منم حق رو به شما میدم این پسر داییم به خدا خیلی آدم بی شعوریه و اصلاً نمیگه من نون و نمک شما رو خوردم و باید با شما خیلی بهتر از اینا رفتار کنم."

بله تو جامعه ما باید زرنگ باشی تا با پنبه سر ببری وگرنه فوش و فوش کشی و اهانت به طرف مطمئن باش هرگز به جایی نمیرسی.