توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی از درگاه bitpay.com استفاده کرده ؟
mersad-mr
September 7th, 2016, 17:42
سلام دوستان
دوستان کسی از درگاه bitpay.com استفاده کرده ؟
می خواستم بدونم کاربر خرید میکنه مستقیم بیت کوین میاد توی حساب من یا توی حساب این سایت هست من باید درخواست واریز بدم ؟
Raymvnd
September 7th, 2016, 17:52
درود...به ایران خدمات نمیده .سخت گیرن دوست عزیز...
پولی که دریافت می کنید توی حساب می مونه بعد می تونید درخواست واریز بدید و به حساب شخصی بیت کوین منتقل کنید...
mersad-mr
September 7th, 2016, 19:00
درود...به ایران خدمات نمیده .سخت گیرن دوست عزیز...
پولی که دریافت می کنید توی حساب می مونه بعد می تونید درخواست واریز بدید و به حساب شخصی بیت کوین منتقل کنید...
بازیدید کننده و خریدار و .... ما ایرانی نیستن . چجوری میشه درخواست بدیم که واریز کنند توی حساب ما ؟
Raymvnd
September 7th, 2016, 19:57
بازیدید کننده و خریدار و .... ما ایرانی نیستن . چجوری میشه درخواست بدیم که واریز کنند توی حساب ما ؟
باید ای پی خارج از کشور باشه بتونید توی سایت بیت پی کار کنی و حساب بیت کوین مشکلی ندارید
mersad-mr
September 7th, 2016, 20:42
باید ای پی خارج از کشور باشه بتونید توی سایت بیت پی کار کنی و حساب بیت کوین مشکلی ندارید
دوست عزیز این ها رو میدونم !!!!!!!!
من فقط سوالم این هست چطور درخواست بدم بیت کوین رو به حساب من واریز کنند ! کجای سایتش هست که من بزنم این بیت کوین ها به حسابم منتقل بشه !؟
Raymvnd
September 7th, 2016, 20:55
دوست عزیز این ها رو میدونم !!!!!!!!
من فقط سوالم این هست چطور درخواست بدم بیت کوین رو به حساب من واریز کنند ! کجای سایتش هست که من بزنم این بیت کوین ها به حسابم منتقل بشه !؟
با این سایت کار نکردم وای توی سوالات متداول خوندم بادی حساب بیت کوین باز کنی و توی سایت بیت پی در پخش تنظیمات پنل ادرس حساب وارد کنی...بقیه به خودت
mersad-mr
September 7th, 2016, 20:58
با این سایت کار نکردم وای توی سوالات متداول خوندم بادی حساب بیت کوین باز کنی و توی سایت بیت پی در پخش تنظیمات پنل ادرس حساب وارد کنی...بقیه به خودت
کلا به جواب نرسیدن هنوز توی این تاپیک !
این چیز هایی که شما میگین عزیز من کامل می دونم ! الان من مقداری بیت کوین دارم که کاربر از توی سایت خرید کرده ! حالا می خوام کاری کنم از این سایت بیاد توی کیف پولم همین !!!!!!!
دوستان کسی هست بگه کجای سایت می تونم پولم رو بکشم بیرون !؟؟؟؟؟؟
TATSERVER.NET
September 7th, 2016, 20:59
سایت رو بررسی کنید قسمتی به اسم Withdraw یا Payout باید داشته باشه.
Raymvnd
September 7th, 2016, 21:02
کلا به جواب نرسیدن هنوز توی این تاپیک !
این چیز هایی که شما میگین عزیز من کامل می دونم ! الان من مقداری بیت کوین دارم که کاربر از توی سایت خرید کرده ! حالا می خوام کاری کنم از این سایت بیاد توی کیف پولم همین !!!!!!!
دوستان کسی هست بگه کجای سایت می تونم پولم رو بکشم بیرون !؟؟؟؟؟؟
هنوز کامل سایت رو نگشتی میگی نمی دونی کجا باید برم دکمه واریز بزنم...
یه قسمتی باید Withdraw یا Payout نیز باشه...
mersad-mr
September 7th, 2016, 23:03
سایت رو بررسی کنید قسمتی به اسم Withdraw یا Payout باید داشته باشه.
همچین گزینه ای نداره عزیز
Raymvnd
September 8th, 2016, 00:14
همچین گزینه ای نداره عزیز
یه اسکرین شات از صفحه بیت پی بگیر بزار اینجا تا ببینم کجاست...