توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتون راجب راشا پی چیه ؟
st3205
September 7th, 2016, 16:07
سلام دوستان.
کسی با rashapay.com کار کرده ؟
AMIB
September 7th, 2016, 16:20
این سایت تبلیغات پاپ آپ و تقلب برای افزایش رتبه زیاد استفاده کرده
از سایت الکسا میتونید قسمت پایین رو نگاه کنید که سایتهای تبلیغات کلیکی و پاپ آپ بهش لینک دادن
به نظر من قابل اعتماد نیست
درود دوست عزیز فعلا دوتا درگاه هستن که تعداد زیادی استفاده کننده داره
زرین پال و آرین پال
jsoltani
September 7th, 2016, 16:46
سلام دوستان.
کسی با rashapay.com کار کرده ؟
درود
از آنجایی که درگاه های معروف مانند پی لاین ف*ی*ل*ت*ر شدند بنابراین درگاه هایه تازه به دوران رسیده شروع به کار کردند که راشا پی از این دسته هست و برایه ثبت نام هم همش گیر میدن هی میگن سایتت باید حتما کالا فروخته بشه ممکنه بعضی ها برایه قرار دادن تبلیغات در سایتشان پول بگیرند که درواقع کالا رد و بدل نمیشه بلکه هزینه اشتراک هست و از این بابت خیلی بده
من هم زرین پال رو توصیه میکنم تسویه حسابشونم اطمینانیه و تاحالا ازشون تسویه حساب هم کردن که واقعا کارشون بینظیره فقط چون پایا هست تقریبا ممکنه 4 روز زمان ببره اما تسویه شدنیه
این سایت تبلیغات پاپ آپ و تقلب برای افزایش رتبه زیاد استفاده کرده
از سایت الکسا میتونید قسمت پایین رو نگاه کنید که سایتهای تبلیغات کلیکی و پاپ آپ بهش لینک دادن
به نظر من قابل اعتماد نیست
دوست عزیز خوب نیست در مورد سایر سایت ها اینجوری نظر بدید!
بیش از 15 درصد بازدید این سایت از موتور جستجو گوگل وارد میشه و مابقی هم از شاپرک و زرین پال و ... که زیر 10 درصد هستند
در ضمن میدونید بازدیدش درروز چقدر هست!؟ همین 15 درصد کلی بازدیده خودش
در ضمن الکسا رتبه هاش زود آپدیت میشن اما برخی از اطلاعات مانند نمایش نمودار پیشرفت رتبه الکسا و اینکه چقدر از بازدید زن و مرد هستند و چقدر از مدرسه و سرکار و خانه وارد میشند و ... دیر آپدیت میشه الان من یک سایت دانلودی زدم قبلا از افزایش رتبه الکسا استفاده میکردم اما یک ماهی هست که افزایش رتبه الکسا استفاده نمیکنم و گفتم هرچی شد شد رتبه الکسام یکمی پایین اومد و به 150 هزار در جهان رسیده اما هنوز زده 50 درصد از اون سایته اومدن! در صورتیه که یک ماهه دیگه افزایش بازدید نمیزنم خودمم دارم بازدیدارو هم از افزونه وردپرس و هم از سایر ابزار ها چک میکنم بنابراین میشه گفت الکسا تا اطلاعات کلی رو آپدیت کنه طول میکشه بنابراین نمیشه گفت راشا پی اینطوری هست و بهش تهمت زد
تنها چیزی که روشنه و همه میدونن اینکه که در وضعیت فعلی زرین پال برترین هست
موفق و موید باشید
بدرود
hegza
September 7th, 2016, 17:02
دارند به سیستم های واسط نماد میدن
تا 10-15 روز از این آشفتگی و جو مسموم خارج میشند
zahedipal
September 8th, 2016, 19:51
سلام افرادی که نیاز به درگاه پرداخت واسط دارند میتوانند از خدمات ما استفاده نمایند
با عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما سرور گرامی در صورت نیاز میتوانید از خدمات زاهدی پال برای درگاه پرداخت الکترونیک خود استفاده نمایید
برخی از امکانات ما عبارت اند از
نوآورانهترین، امنترین، سادهترین
ضمانت پرداخت، افزایش اعتماد
کارمزد 0.9 درصد
سریعترین زمان واریز به حساب مشتریان
ماژول های پرداخت گوناگون
پشتیبانی ۲۴ ساعته
آی چک
سبد خرید
درگاه هوشمند بانک ملت
در صورت نیاز میتوانید بدون هیچگونه مشکل و نگرانی از خدمات زاهدی پال استفاده نمایید.
آدرس ورود به زاهدی پال : https://zahedipal.com (https://zahedipal.com/)
با احترام کسب و کار ؛ زاهدی پال
Ringmoon
September 9th, 2016, 02:55
سلام
فقطو فقط زرین پالو آرین پال پیشنهاد میشه که از قدیمی ترین ها هستند
xwoman2
September 9th, 2016, 04:38
(اسپم)
این وسط نام و یاد و خاطره ی جهان پی زندست هنوز ...
خیلی خوب بود نذاشتن باشه