توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دنبال ديتا سنتر معتبري هستم؟
Mrbean
September 7th, 2016, 07:15
سلام، من براي اسكريپت سايتم دنبال يه ديتا سنترم به جز ليزوب، رد استيشن، iweb ، هتزنر و ovh, غير اينا ديگه ديتا سنتر معتبري هست كه سروراشم نو باشه و محدوديت تو سرويس ميل سرور نداشته باشه و كمتر حساس باشه به ابيوز؟
vahid13713
September 7th, 2016, 08:02
اکثر دیتا سنترهای معتبر رو ذکر کردید ضمن اینکه دیتا سنتر معتبر قطعا به ارسال ایمیل اسپم حساسه....یه نکته نیم نگاهی هم به داخلی ها داشته باشیم...همایت از سرویس ملی
persianws
September 7th, 2016, 10:02
به نظرم با همکاران ایرانی که مثلا در "icecolo انگلستان و ..." سرور هاشون به صورت کولوکیشن قرار دادن هم در تماس باشید ... معمولا سرورهای نو تهیه میکنند و محدودیت هایی کمتری دارند ...
javadezati
September 7th, 2016, 11:22
سلام
اکاتل هلند پیشنهاد می کنیم
همچنین در بخش درخواست سرور می توانید اقدام به خریداری کنید
تا ما و سایر همکاران آفر مناسب تقدیم کنیم
باتشکر
navidmadrid
September 7th, 2016, 11:53
دیتاسنتر های هلند پیشنهاد میشه
Mrbean
September 7th, 2016, 14:20
سلام
اکاتل هلند پیشنهاد می کنیم
همچنین در بخش درخواست سرور می توانید اقدام به خریداری کنید
تا ما و سایر همکاران آفر مناسب تقدیم کنیم
باتشکر
لطفا اسم انگلیسی و یا سایت اصلی شو بنویسید؟
- - - Updated - - -
دیتاسنتر های هلند پیشنهاد میشه
مثلا؟
iHSG
September 7th, 2016, 14:23
سلام
به نظر من اگه پینگ زیاد براتون مهم نیست ColoCrossing آمریکا یکی از بهترین دیتاسنتر ها هستش.
من که از هر کدوم از بچه های این انجمن سرورمجازی از این دیتاسنتر داشتم خدایی راضی بودم گذشته از بدون مشکل کپی رایت بودنش سرعت و کیفیت خوب هم داره.
Farid Saadat
September 7th, 2016, 15:54
Ecatel كلا ابيوز واسش تعريف نشده
javadezati
September 7th, 2016, 17:19
لطفا اسم انگلیسی و یا سایت اصلی شو بنویسید؟
- - - Updated - - -
مثلا؟
سلام
http://ecatel.net/
ما هم نماینده این دیتاسنتر هستیم
فقط در بخش فروش تاپیک درخواست بدین تا بتونیم ما و همکاران آفر بدهیم
اینجا آفر = بن شدن
پیروز باشید
lemo1996
September 7th, 2016, 18:01
سلام
خود لیز وب که مشکلی با این مورد نداره حساس هم نیست
دوستان به Ecatel هم اشاره کردند این دیتاسنتر هم برای این موارد مناسب است
sssoheil
September 8th, 2016, 00:39
Ecatel كلا ابيوز واسش تعريف نشده
عرض ادب و احترام
دوست گرامی بر چه پایه و اساسی میفرمایید برای دیتاسنتر ایکاتل ابیوز تعریف نشده است؟ ابتدا باید خدمت شما عرض کنم که ایکاتل دیتاسنتر نیست و فقط جزو فروشندههای سرور غیر معتبر میباشد که بر خلاف عقیده شما بارها و بارها سرورهای ما را به دلیل ابیوز حمله و فعالیت مخرب و نت اسکن ساسپند کرده است و حتی پیش آمده که دیگر سرور را هم باز نکرده اند که البته در یک مورد اصلا به مدت 2 ماه هیچ وی پی اس روی سرور نبوده است(3 سرور فقط جهت تست این شرکت خریداری شده بود).ضمن اینکه ابیوزها در ایکاتل به ایمیل کاربر ارسال نمیشوند و خود کاربر باید 24 ساعته پنل را چک کند که در صورتی که ابیوز توی پنل نات کنند و شما نبینید=ساسپند شدن سرور.گارانتی پاسخگویی به تیکت در ایکاتل بین حدودا 4-5 ساعت است و گاها 24 ساعت بعد هم پاسخ میدهند.فقط جهت شفاف سازی خدمت استارتر تاپیک عرض کردم چون دنبال سرویس دهنده معتبر هستند و 100% بیزنس ایشون براشون حائز اهمیت است.
ارادتمند
علیرضا فقیه
javadezati
September 8th, 2016, 01:04
عرض ادب و احترام
دوست گرامی بر چه پایه و اساسی میفرمایید برای دیتاسنتر ایکاتل ابیوز تعریف نشده است؟ ابتدا باید خدمت شما عرض کنم که ایکاتل دیتاسنتر نیست و فقط جزو فروشندههای سرور غیر معتبر میباشد که بر خلاف عقیده شما بارها و بارها سرورهای ما را به دلیل ابیوز حمله و فعالیت مخرب و نت اسکن ساسپند کرده است و حتی پیش آمده که دیگر سرور را هم باز نکرده اند که البته در یک مورد اصلا به مدت 2 ماه هیچ وی پی اس روی سرور نبوده است(3 سرور فقط جهت تست این شرکت خریداری شده بود).ضمن اینکه ابیوزها در ایکاتل به ایمیل کاربر ارسال نمیشوند و خود کاربر باید 24 ساعته پنل را چک کند که در صورتی که ابیوز توی پنل نات کنند و شما نبینید=ساسپند شدن سرور.گارانتی پاسخگویی به تیکت در ایکاتل بین حدودا 4-5 ساعت است و گاها 24 ساعت بعد هم پاسخ میدهند.فقط جهت شفاف سازی خدمت استارتر تاپیک عرض کردم چون دنبال سرویس دهنده معتبر هستند و 100% بیزنس ایشون براشون حائز اهمیت است.
ارادتمند
علیرضا فقیه
سلام
3 سال هست با این دیتاسنتر کار می کنیم
تنها ابیوس که اومد برای نتورک فلود بود (2 بار امد) سرور ساسپند کردن و مجدد باز کردن
--------------
ابیوز ایمیل میشه و بدون مشکل ...
همه کارهای غیر قانونی که در کشور ما انجام میشه در هلند مشکلی نداره
اکاتل یک isp هست و سرور هم میفروشه
قبلا پاسخ دادن به تیکت 4 یا 5 ساعت طول می کشید و قبول دارم
اما الان زیر 2 ساعت پاسخ میدن
خودمان سرور داریم و به کاربران هم دادیم همه راضی هستن
حالا شما چرا ناراضی هستی نمیدونم
هیچ سروری بدون دلیل بسته یا ساسپند نمیشه
البته پهنای باند هم تمام کنید سرور رو از دسترس خارج می کنند تا صورتحساب پرداخت بشه
اکاتل حرف نداره
باتشکر
Farid Saadat
September 8th, 2016, 01:08
عرض ادب و احترام
ارادتمند
علیرضا فقیه
درود. بر پايه و اساس تجربه شخصى. از شانس بد شما بوده كه اين مشكل پيش اومده وگرنه حتى تو همين انجمن هم نگاه كنيد ، همه كسانى كه سرور وارز ارائه ميدن از اكاتل استفاده ميكنند. معتبر نيست ؟ در اين مورد قضاوت رو به عهده خود استارتر ميذارم چون دليلى نميبينم بخوام راجع به اين ديتاسنتر توضيحى بدم
Z.eus
September 8th, 2016, 01:34
درود؛
پشتیبانی اکاتل حتی انگلیسی درست نمیتواند صحبت کند! شما میفرمایید دیتاسنتر معتبر است؟!
همانطور که جناب فقیه فرمودند این دیتاسنتر ابیوز میفرستد و اینطور نیست که ابیوزی نفرستد!
به هر حال برای کار حرفهای پیشنهاد نمیشود.
موفق باشید.
javadezati
September 8th, 2016, 01:43
درود؛
پشتیبانی اکاتل حتی انگلیسی درست نمیتواند صحبت کند! شما میفرمایید دیتاسنتر معتبر است؟!
همانطور که جناب فقیه فرمودند این دیتاسنتر ابیوز میفرستد و اینطور نیست که ابیوزی نفرستد!
موفق باشید.
سلام
همکار عزیز و محترم شما چیزی پیدا نکردی به این دیتاسنتر گیر بدی رفتی سراغ انگلیسی صحبت کردن
خود شما انگلیسی فول هستی دیگه خدا رو شکر
خوده بنده رو عرض می کنم که خلق خدا ناراحت نشه ... اگه گوگل ترنسلیت نبود باید دیکشنری میذاشتم جلوم تا با دیتاسنتر در تماس باشم یا جواب اونها رو بخونم
که بعد از مدتی هم از روی اجبار انگلیسی هم کامل یاد می گرفتیم
کدوم دیتاسنتری هست که ابیوز نده ؟
این دیتاسنتر ابیوز هم میده سر مسائل مهم نه مثل آلمان - فرانسه - آمریکا یا انگلستان ... که کج راه بری ابیوز و آی پی بلاک می کنند
هلند از همه کمتر ابیوز داره
و کاملا مناسب برای کاربران حرفه ای است
و تازه کارها از پس هزینه سرور هلند بر نمیان که میرن سراغ سایر کشورها
باتشکر
nima4u
September 8th, 2016, 10:20
من الان 7-8 سالی هست با http://www.xlhost.com کار میکنم. سرورهای قوی داره. قیمت مناسب . سرور نو داره دست دوم هم با قیمت خیلی کمتر هم داره که هیچ فرقی با نو نمیکنه.
پورت 1 گیگ هم داره. مهمتر از همه مدیرش ایرانیه. آقای خرازی ( اصفهانی و همشهری بنده ) که میتونید حتی پرداخت را هم ریالی و به حساب خودش در ایران واریز کنید
تخفیف هم می تونید بگیرید ازش. در کل من چندین سال دیتاسنترهای مختلف امتحان کردم. دست آخر رسیدم به XlHost . از هیچ نظری هم باهاشون مشکل نمیخورید. تحریم ایران و ...
Farid Saadat
September 8th, 2016, 11:32
درود؛
موفق باشید.
جسارتا شما تماس تلفنى برقرار كنيد ببينيد اونا به مشكل ميخورن يا شما.
انگليسى مشكل داشتن يك مشكل كاملا رايج هستش. حتى يادمه وقتى بنده به عنوان مترجم با هتزنر تماس ميگرفتم ، خيلى از كلمات رو نميدونستن يعنى چى و مجبور به توضيح كلمه ميشدم. پس در نتيجه هتزنر معتبر نيست :) دليل قانع كننده اى بود.
منظور از اينكه ابيوز واسش تعريف نميشه ، به صورت نسبى هستش ! شايد من جمله رو بد گفته باشم كه عذر ميخوام
trrxreza
September 8th, 2016, 11:32
سلام . من حدود 3 سال هست که از xlhost استفاده میکنم و مشکلی نداشتم .
javadezati
September 8th, 2016, 19:40
من الان 7-8 سالی هست با http://www.xlhost.com کار میکنم. سرورهای قوی داره. قیمت مناسب . سرور نو داره دست دوم هم با قیمت خیلی کمتر هم داره که هیچ فرقی با نو نمیکنه.
پورت 1 گیگ هم داره. مهمتر از همه مدیرش ایرانیه. آقای خرازی ( اصفهانی و همشهری بنده ) که میتونید حتی پرداخت را هم ریالی و به حساب خودش در ایران واریز کنید
تخفیف هم می تونید بگیرید ازش. در کل من چندین سال دیتاسنترهای مختلف امتحان کردم. دست آخر رسیدم به XlHost . از هیچ نظری هم باهاشون مشکل نمیخورید. تحریم ایران و ...
سلام
استارتر گفتن برای ارسال ایمیل می خواهند و بعید میدونم xlhost برای این مورد مناسب باشه
ما هم قبلا با این دیتاسنتر کار کردیم و سر تورنت و اسپم آی پی بلاک داشتیم
پیروز باشید
- - - Updated - - -
سلام . من حدود 3 سال هست که از xlhost استفاده میکنم و مشکلی نداشتم .
سلام
استارتر گفتن برای ارسال ایمیل می خواهند و بعید میدونم xlhost برای این مورد مناسب باشه
ما هم قبلا با این دیتاسنتر کار کردیم و سر تورنت و اسپم آی پی بلاک داشتیم
پیروز باشید