PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنترل پنل دایرکت ادمین فارسی یا انگلیسی؟

pc.rootall
September 7th, 2016, 02:12
با سلام :)

دوستان چند روزی هست در گیر فارسی سازی کنترل پنل دایرکت ادمین هستیم آیا نسخه فارسی استقبالش بیشتر هست یا دیفالت (انگلیسی ) کنترل پنل

آیا ارزش فارسی رو داره و مورد استفاده قرار میگیره ممنون میشم تجربیاتتون رو در میان بگذارین... طرز فکر اولیه بنده این بود که کاربر از اول با انگلیسی کار کرده و عادت کرده و با همین به قول معروف میسوزه و میسازه ...

T.Toosi
September 7th, 2016, 02:29
طرز فکر اولیه بنده این بود که کاربر از اول با انگلیسی کار کرده و عادت کرده

درست فکر کردید، شخصا که کلا دایرکت ادمین را نمیپسندم اما اگر مجبور به استفاده شدم ترجیح میدهم انگلیسی باشد.

pc.rootall
September 7th, 2016, 20:31
up............

iHSG
September 7th, 2016, 21:19
سلام
حتی اگه استقبال باشه چیز تازه ای نیست که نو آوری حساب بشه وقتی الان نت افراز چندین و چند ساله دایرکت ادمین فارسی ارائه میده که ظاهراً بعضی ها میگن ترجمه اولیه کار فراسو بوده ولی به دلایلی دیگه حتی خودش هم از ترجمه خودش استفاده نمیکنه.
به نظر منم انگلیسی بهتره چون حتی خود نت افراز هم اگه جدیداً ازش هاست گرفته باشید می بینید به صورت پیش فرض زبان انگلیسی هست فقط چون قالب Capri اجازه تغییر زبان هم به کاربر میده میشه فارسیش هم کرد بعدش پلن های پربازدیدش مثل الماس هم که اصلاً به صورت پیش فرض انگلیسی با قالب Default هستش و نمیشه فارسیش هم کرد و خب منم نیازی نداشتم که تیکت بدم ببینم با تیکت میشه فارسی کنن یا نه.

به نظر منم دایرکت ادمین به جز همون تنها مزیت نسبتاً سبک تر بودنش و قیمت پایینش (البته برای مدیر های سرور نه مشتری هاست) دیگه هیچ مزیتی نسبت به سی پنل نداره خب من به عنوان یه مشتری هاست اشتراکی ساده چرا باید سی پنل رو ول کنم بیام سمت دایرکت ادمین که حتی برای من مبتدی یه بخش Trash که سی پنل داره و بازم میگم برای من مبتدی خیلی کاربرد داره ولی در دایرکت ادمین حتی چنین بخشی هم نیست و حتی بازم برای من مبتدی کار با فایل منیجر Ajax سی پنل خیلی آسون تر و سریع تر و حتی دلنشین تره چرا باید بیام با دایرکت ادمین کار کنم؟ اگه دقت کنید اکثر مشتری های دایرکت ادمین یا خودشون سرور دارن و به دلیل نداشتن هزینه لایسنس گرون قیمت سی پنل سراغ دایرکت ادمین رفتن یا در هاست دانلود مجبوراً از دایرکت ادمین استفاده میکنن (چون معمولاً حتی شرکت های بزرگ هم در هاست دانلود سی پنل نمیدن) و یا در هاست ایران (اونم از شرکت های خیلی مطیع کپی رایت) از دایرکت ادمین استفاده میکنن وگرنه تو هاست ایران هم اگه کپی رایت برات مهم نباشه می تونی سی پنل هم داشته باشی.

kiava
September 7th, 2016, 21:38
بسته به سلیقه کاربر داره نتجیه هایی که بنده خودم توی هاست و مدیریت سرور داشتم فرقی برای کاربر نمیکنه تنها کاربر با file manager , mysql و گاهی انتخاب ورژن php دارد پس تاثییر زیادی نداره فارسی کردنش
موفق باشید

pc.rootall
September 9th, 2016, 12:14
ممنون از نظرات شما عزیزان و چون قست شخصی سازی کنترل پنل مدیریت رو داشتیم از نظر (_شکل ظاهری ) و فارسی سازی با این تفاسیر کنار میگذاریم/

siavash82ir
September 11th, 2016, 16:07
موضوع کاملا سلیقه ای هست ولی بشتر انگلیسی استقبال میشه چون معمولا توی ترجمه گاها اشتباه ترجمه شده