باسلام
لطفا منابع کل سرور ( رم) وتقسیم به هر هشت کنید
بنده بابت هر 8 گیگ 6 هزار تومان تقدیم شما می کنم و لطفا سرور و در اختیار بنده قرار بدید
البته شاید ارائه 8 هارد 500 گیگ برای شما در این لحظه ممکن نباشه
ولی مشکلی نیست برای بنده , تحویل سرور با 8 آی پی و 2 ترابایت هارد کفایت میکنه
منتظر خبر شما هستم
September 14th, 2016, 22:59
باسلام
بنده بابت هر 8 گیگ 6 هزار تومان تقدیم شما می کنم و لطفا سرور و در اختیار بنده قرار بدید
منتظر خبر شما هستم
من الان چک کردم رم8 میدن ماهی45تومن که با30 درصد تخفیف ماه اول میشه31500نومن
nikit
September 15th, 2016, 09:53
يعنى رم ٨ گيك ماهى ٦ تومن ؟؟ با هارد ٥٠٠؟؟
جناب، سرور مجازی از ۶ هزار تومان هست
آفر ویژه رم 8 گیگ SSD (تعداد محدود)
30 تخفیف ماه اول
RAM 8 GB
Hard 20 GB SSD
CPU 2 core 2 GHZ
Unlimited 1 GB Port
فقط 30.000 تومان
کد تخفیف: RRPBW4X4B8
سفارش
موفق باشید
- - - Updated - - -
باسلام
منتظر خبر شما هستم
Farid Saadat
September 16th, 2016, 01:05
جناب، سرور مجازی از ۶ هزار تومان هست
آفر ویژه رم 8 گیگ SSD (تعداد محدود)
30 تخفیف ماه اول
RAM 8 GB
Hard 20 GB SSD
CPU 2 core 2 GHZ
Unlimited 1 GB Port
فقط 30.000 تومان
کد تخفیف: RRPBW4X4B8
سفارش
موفق باشید
- - - Updated - - -
رفتار شما در بخش فروش بسیار دیدنیه :)
به كلى با تايتل هاتون مشكل دارين ! تو تاپيك قبلى هم همچين اشتباهى داشتيد. الانم نوشتيد رم ٨ گيگ ٦٠٠٠ تومان
دقت كنين كمى. پيروز باشيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
hpnn
September 16th, 2016, 17:56
سلام
دوست عزیز امکانش هست یک سرویس تست بدید ؟
با تشکر .
nikit
September 17th, 2016, 12:42
سلام
دوست عزیز امکانش هست یک سرویس تست بدید ؟
با تشکر .
با سلام
داخل سایت میتوانید سفارشتون رو ثبت کنید و آنی تحویل بگیرید
موفق باشید
AHF-victory
September 25th, 2016, 14:03
دوستان کسی از ایشون داشته؟
nikit
September 25th, 2016, 14:05
دوستان کسی از ایشون داشته؟
تاپیک فروش پیشین سرویس دهی ما را مشاهده بفرمایید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=169231
موفق باشید
mahsat.ir
September 27th, 2016, 18:39
درود لطفا به تیکت ها در سایت سریعتر پاسخ دهید با تشکر!
MEHDIMSH
September 27th, 2016, 21:08
دوستان کسی از ایشون داشته؟ بنده از ایشون دو سرور داشتم ، اگه اعصاب فولادی ، حوصله زیاد ، بیکاری مفرد و همچنین عدم نیاز به سرور واقعی دارید میتونید از ایشون سرور تهیه کنید کیفیت در حد آشغال افتضاح .... پاسخ دهی به تیکت در حد حلزون کند (هر تیکت در 24 ساعت یکبار پاسخ داده میشه باز میره برای 24 ساعت بعد ) ..... آپ تایم سرور در حد مزخرف تعطیل ....(آرزو به دل موندم سرورهایی که از ایشون گرفتم 3 روز پیاپی بدون مشکل وصل باشه) ............. دانش فنی در حد بچه های دوم ابتدایی (هربار که تیکت میزدم به جای اینکه پاسخ بدهند ارجاع به پنلی میدادند که خودشونم با اون آشنایی ندارند)... کلا این برداشتی که من از ایشون داشتم اینه که یک فرد چندم راهنمایی یک سرور اجاره کرده و اونو خرد کرده که اجاره بده ، این وسط نه دانش فنی داره نه توانایی نه وقت پاسخ دهی .... واقعا تو این چند ساله مزخرف ترین سرورهای عمرم سرورهایی بود که از ایشون گرفتم ..... در ضمن متن کامل تیکتها هم موجوده اگر نیاز شد توی سایت آپلود میکنم حالا تصمیم با خودتونه موفق و سلامت باشید
mahsat.ir
September 27th, 2016, 21:59
والا حیف قوانین سایت اجازه نمیده انتقاد کنیم!!
طبق قوانین باید خودت قبل از خرید تحقیق میکردی!
طبق قوانین سکوت میکنیم!
البته طبق قوانین باید به مدیر بخش گزارش بشه که اونم اجازه پیام خصوصی نداریم!!
طبق قوانین راهی نداریم!
mohammadreza1987
September 27th, 2016, 22:31
طبق قوانین سکوت میکنیم!
طبق قوانین راهی نداریم!
مشکل این انجمن اینه که هر کی یه چیزی میگه
اگه حرف یا مشکلی با هر کس دارید با مدرک بگید تا کاربران بتونن با اگاهی کامل سرویس بگیرن یا نگیرن
من از بیشتر فروشنده ها سرویس داشتم ودارم و پس از استفاده نظرم رو میگم واگه سرویسشون مشکل داشته باشه با مدرک میگم والکی نمیام بگم چیکار وفلان
الان من یه ماهه برای خودم ودوستام از ایشون4سرویس دارم وتا حالا مشکلی نداشته
nikit
September 27th, 2016, 22:40
طبق قوانین سکوت میکنیم!
طبق قوانین راهی نداریم!
جناب ناصری ما امروز با کمی اختلال در یکی از سرور ها مواجه شدیم و مشغول حل مشکل به دلیل کاهش دان تایم کاربران بودیم (البته بر روی سرور تنها 2 عدد ماشین ایجاد شده بوده اما به هر حال برای ما بسیار مهم بوده این موضوع)
حداکثر تاخیری در پاسخگویی به تیکت شما ۳ ساعت بوده که با توجه به تایید قوانین شما پیش از خرید در ارتباط با پاسخگویی به تیکت دلیل موجهی نمیبینیم، روال کار ما معمولا حداکثر پاسخگویی تا 2 ساعت میباشد مگر در موارد استثنا که با این اوصاف اگر موضوعی هست بفرمایید مارا در جریان قرار دهید، نیازی به سکوت نیست بلکه یک نقد خواهد بود و ما نیز حتما میپذیریم
به هر حال، اگر نیز این تاخیری باعث ایجاد اختلال در روند کار شما شده داخل سایت تیکت بزنید ما خسارت شمارو نیز اعمال میکنیم
در این حالت فکر نمیکنم حتی موضوعی قرار گیرد تا نیاز به سکوت شما باشد
امری بود در خدمتتون هستیم
موفق باشید
- - - Updated - - -
بنده از ایشون دو سرور داشتم ، اگه اعصاب فولادی ، حوصله زیاد ، بیکاری مفرد و همچنین عدم نیاز به سرور واقعی دارید میتونید از ایشون سرور تهیه کنید کیفیت در حد آشغال افتضاح .... پاسخ دهی به تیکت در حد حلزون کند (هر تیکت در 24 ساعت یکبار پاسخ داده میشه باز میره برای 24 ساعت بعد ) ..... آپ تایم سرور در حد مزخرف تعطیل ....(آرزو به دل موندم سرورهایی که از ایشون گرفتم 3 روز پیاپی بدون مشکل وصل باشه) ............. دانش فنی در حد بچه های دوم ابتدایی (هربار که تیکت میزدم به جای اینکه پاسخ بدهند ارجاع به پنلی میدادند که خودشونم با اون آشنایی ندارند)... کلا این برداشتی که من از ایشون داشتم اینه که یک فرد چندم راهنمایی یک سرور اجاره کرده و اونو خرد کرده که اجاره بده ، این وسط نه دانش فنی داره نه توانایی نه وقت پاسخ دهی .... واقعا تو این چند ساله مزخرف ترین سرورهای عمرم سرورهایی بود که از ایشون گرفتم ..... در ضمن متن کامل تیکتها هم موجوده اگر نیاز شد توی سایت آپلود میکنم حالا تصمیم با خودتونه موفق و سلامت باشید
جناب شما تنها شخصی هستید که در مدت فعالیت ما اعتراضی داشته به این صورت
وقتی به شما اسکرین شات نیز از متن ابیوز ایپی اختصاص یافته شما، ارسال میکنیم و میفرمایید ساختگی میباشد، ما عرضی نداریم خودمتتون
در ضمن باید اضافه کنیم که پنل توسط تیم ما نوشته شده و در حال حاظر تنها پنلی موجود در بازار هاستینگ حداقل در همین انجمن برای مجازی ساز vmware میباشد، لطفا کمی فکر کنید بعد داخل تاپیک بفرمایید دوم ابتدایی :) بیشتر خودتون رو زیر سوال بردید با این گفتار :) از نقد شما لذت بردیم
موفق باشید
MEHDIMSH
September 27th, 2016, 22:51
مشکل این انجمن اینه که هر کی یه چیزی میگه
اگه حرف یا مشکلی با هر کس دارید با مدرک بگید تا کاربران بتونن با اگاهی کامل سرویس بگیرن یا نگیرن
من از بیشتر فروشنده ها سرویس داشتم ودارم و پس از استفاده نظرم رو میگم واگه سرویسشون مشکل داشته باشه با مدرک میگم والکی نمیام بگم چیکار وفلان
الان من یه ماهه برای خودم ودوستام از ایشون4سرویس دارم وتا حالا مشکلی نداشته
اتفاقا خوبی این انجمن اینه که هرشخصی میتونه نظرش رو بیان کنه تا بقیه تصمیم بگیرن ...
در مورد صحبتهای خودم هم عرض کردم که مدارک و تصاویر تیکت ها موجوده و تا فردا اونها رو تو سایت میزارم ...
متاسفانه حتی در مورد یک بند قوانین که ایشون گفته بود پول رو در صورت نارضایتی مسترد میکنند حتی بدون گفتن دلیل .... !!!! با هزار و یک مدل بهانه تراشی و متوجه کردن مشترک به پرداخت خسارت و ... و در نهایت کم کردن بیش از نیمی از مبلغ پرداختی با زور و دعوا پول رو بعد از 48 ساعت عودت دادند که چون وقت بنده خیلی ارزشمندتر از بحث بیهوده با ایشون بود از خیر باقی پول گذشتم و فقط بر خودم واجب دونستم به باقی دوستانی که احتمالا به خاطر قیمت پایین ممکن است از ایشون سروری خریداری کنند و دچار مشکلات فراوان بشوند اطلاع رسانی انجام دهم همین و بس...
حال انتخاب با خود خریداران است
موفق و سربلند باشید
mahsat.ir
September 28th, 2016, 02:39
درود امروز ایشون به تیکت های بنده جواب دادن و ترتیب اثر دادن...از ایشون و تیمشون کمال تشکر رو دارم.
dertgtr
September 29th, 2016, 12:10
خواستم سفارش بدم ولی سایت خود سرویس دهنده هم بالا نمی یاد
http://client.payacloud.com/cart.php?gid=5
تصویر هم پیوست کردم خدای نکرده ....33606
nikit
September 29th, 2016, 12:51
خواستم سفارش بدم ولی سایت خود سرویس دهنده هم بالا نمی یاد
http://client.payacloud.com/cart.php?gid=5
تصویر هم پیوست کردم خدای نکرده ....33606
درحال انتقال سایت به سرور های خودمون هستیم، تا کمی دیگر سایت بالا خواهد آمد
تشکر از شما