PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اپدیت تاریخ پوسته وردپرس

hnajafpoor
September 6th, 2016, 21:56
سلام خدمت اساتید..

من یه پوسته دانلود وردپرس دارم ک داری تاریخ شمسی هست ک گوشه سمت چپ اینم ادرس سایت : mydenizfilm.ir میخوام بدونم چطور میتونم بروز اش کنم؟! هرچی تو تنظیمات اش گشتم پیدا نکردم
ممنون میشم کمکم کنید...

kiava
September 6th, 2016, 22:05
سلام خدمت اساتید..

من یه پوسته دانلود وردپرس دارم ک داری تاریخ شمسی هست ک گوشه سمت چپ اینم ادرس سایت : mydenizfilm.ir میخوام بدونم چطور میتونم بروز اش کنم؟! هرچی تو تنظیمات اش گشتم پیدا نکردم
ممنون میشم کمکم کنید...
اگر قالب به صورت لایسنسی باشه و از سایت های خارجی خریداری کرده باشید تو تنظیمات معمولا باید یوزر نیم و پسوردی که خریداری کردید بزنید و اون قالب رو اپدیت بیاد بهتون بده که این قالب فکر کنم ایرانی هست
معمولا خود سازنده این امکان رو میده اگر اپدیت بشه توی بروز رسانی های وردپرس اعلام میکنه که اپدیت کنید

- - - Updated - - -

و برای اپدیت تاریخ باید توی پنلتون هم یه بخش باشه که تاریخ رو تغییر بدید

hnajafpoor
September 6th, 2016, 22:13
اگر قالب به صورت لایسنسی باشه و از سایت های خارجی خریداری کرده باشید تو تنظیمات معمولا باید یوزر نیم و پسوردی که خریداری کردید بزنید و اون قالب رو اپدیت بیاد بهتون بده که این قالب فکر کنم ایرانی هست
معمولا خود سازنده این امکان رو میده اگر اپدیت بشه توی بروز رسانی های وردپرس اعلام میکنه که اپدیت کنید

- - - Updated - - -

و برای اپدیت تاریخ باید توی پنلتون هم یه بخش باشه که تاریخ رو تغییر بدید
والا تو بخش تنظیمات نبود ، قالب هم رایگان هست و خب پشتیبان انچنان قوی نداره ، بهشون ایمیل زدم اما خب جواب نمیدن میگم ک قالب رایگان بوده و پشتیبانی درست و حسابی نداره!! حالا موندم چ کنم؟!
قالب هم اخرین نسخه هست اما خب تاریخ بروز رسانی میخواد ک اونو نمیدونم چطوری باید انجام بدم

kiava
September 6th, 2016, 22:17
والا تو بخش تنظیمات نبود ، قالب هم رایگان هست و خب پشتیبان انچنان قوی نداره ، بهشون ایمیل زدم اما خب جواب نمیدن میگم ک قالب رایگان بوده و پشتیبانی درست و حسابی نداره!! حالا موندم چ کنم؟!
قالب هم اخرین نسخه هست اما خب تاریخ بروز رسانی میخواد ک اونو نمیدونم چطوری باید انجام بدم

منظور بنده اینه تاریخ وردپرستون رو برسی کنید و ساعت ایران بزارید و اگر باز تغییر نکرد ممکنه مجبور به تغییر فایل jQuery بشید

hnajafpoor
September 6th, 2016, 22:37
منظور بنده اینه تاریخ وردپرستون رو برسی کنید و ساعت ایران بزارید و اگر باز تغییر نکرد ممکنه مجبور به تغییر فایل jQuery بشید
به ساعت ایران تغییر دادم ، بازم درست نشد(:|

- - - Updated - - -

کسی نمیتونه کمکم کنه؟!

TATSERVER.NET
September 6th, 2016, 23:07
این فایلو ویرایش کنید:

wp-content/themes/downloadi%5Bscriptcamp.ir%5D/download-slider-2/js/dates.js

و سال مورد نظرتونو وارد کنید:

year = 1392;

hnajafpoor
September 6th, 2016, 23:13
این فایلو ویرایش کنید: