PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کانفینگ rtmp

isa128
September 6th, 2016, 20:05
سلام بچه ها من کسی می خوام یه کانفینگ RTMP روی سرور مجازی بکه سیسیم عامل هم مهم نیست ولی الویت لینوکس و بعد تصاویر که وب کارت کپچر ارسال می کنه برای کامپیوتر رو بفرسته رو سرور و بعد اونو تو یه سایت یا ای پی پحش کنه مثلا سامانه صدا سیما با یکی جرف زدم گفت کانفینگ می کنم و یه هفته پشتیبانی اگه کسی هست که بتونه برام انجام بده تو همین تاپیک بگه سرورمم هنوز نخریدم ولی احتملا رم 4 گیگ می گریمه که البته اشنا دارم که واسم کم تر بزنه و یه چیز دیگه من باید با نرم افزار vmix ارتباط بر قرار کنه که تو لیست لایو نوشته سرور RTMP
یه چیزی مدیر انجمن لطفا رسی کن من نمی تونم بیشتر از 1 کارکتر عنوان بزارم اگه درست کردی اسم تاپیک رو بزار کانفینگ RTMP

2JZ
September 6th, 2016, 20:52
سلام
لطفا شماره تماس بذارید داخل تاپیک تا باهاتون تماس بگیرم.
ممنون

isa128
September 6th, 2016, 21:56
بچه ها ای دی تلگرامم @inc_360 کسایی هم که ریپورتن بیان تو این کانال و لیننک گروه رو توش گزاشتم @crack_land

pakradm
September 7th, 2016, 01:16
با سلام و احترام

امکان نصب و کانفیگ تخصصی سرور RTMP بر روی Windows Server محیا می باشد.
همچنین با توجه به سابقه فعالیت بسیار زیاد با نرم افزار vMix، امکان ارائه راهنمایی های لازم به شما نیز وجود دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، خواهشمند است درخواست خود را به ایمیل sales [{@}] radgroupco {.ir} ارسال فرمایید.

متشکرم:53: