PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حداکثر کاراکتر عنوان مطلب از نظر سئو و گوگل

vahid13713
September 6th, 2016, 08:49
سلام
امروز داشتم با افزونه سئو ورد پرس کار میکردم دیدم که هنگامی عنوان مطلب رو سبز میکنه که حداقل 10 کلمه یعنی حدود 65 کاراکتر نوشته داشته باشه!!! خیلی عجیب بود برام که چرا 64 کاراکتر؟ علتش رو سرچ کردم دیدم که بخش عنوان نمایش داده شده در نتایج سرچ گوگل حداکثر 65 کاراکتره پس اون افزونه سئو با توجه به این نکته داره عنوان مطلب رو ارزش گذاری میکنه اما!!!!!!

مشکل اصلی اینه

تو سرویس adwords گوگل تعداد سرچ کلید واژه های چند کلمه ای رو بررسی کردم دیدم کلید واژه های 5 کلمه ای تو گوگل سرچی نداشته اند چه برسه به 10 کلمه ای!!!!!

حالا سوال اینه: چرا وقتی عنوان 10 کلمه ای تو گوگل سرچ نمیشه خیلیا میگن عنوان رو همون 10 کلمه در نظر بگیریم؟؟؟
اینم مدرکش کلید واژه طولانی سرچ نداره

33298

shayandavoodi
September 6th, 2016, 09:24
سلام. اصولا شما سعی کنید چند نکته رو رعایت کنید برای تایتل:

یکی اینکه مختصر و مفید و توضیح دهنده باشه یعنی محتوای صفحه اش رو در چند کلمه توضیح بده
مهم تر اینکه کلمه کلیدی هدف اصلی صفحه توش باشه و اوایلش هم اومده باشه
کمتر از 10 تا بود مشکلی نداره اما بیشتر از 60 کاراکتر نشه. ( 65 هم نه سعی کنید حداکثر 60 باشه )

درباره بهینه سازی داخلی سایت و اینکه عنوان ( تایتل ) یا سایر تگ ها رو چطوری به کار ببرید تا بهترین حال خودشون باشه، این مطلب (https://www.sitestory.net/kb/%D8%B3%D8%A6%D9%88/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A6%D9%88/126-%D8%B3%D8%A6%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-on-page-seo.html) رو میتونید بخونید.

vahid13713
September 6th, 2016, 09:32
کمتر از 10 تا بود مشکلی نداره اما بیشتر از 60 کاراکتر نشه. ( 65 هم نه سعی کنید حداکثر 60 باشه )

این حرف خودمه ینی قبول دارم ولی مشکل اصلی اینه که تو افزونه مطرح ورد پرس yoast حداقل همون 60 یا 65 را در نظر میگیره نه حداکثر!!! اونم افزونه ای با این سطح معروفیت!!! جالبه کار نویسندگی میگیری همه میگن اون گلوله های افزونه سبز باشه ولی فک کنم سبز شدن گلوله همانا و کلیک خور پایین همانا

shahpar
September 6th, 2016, 09:38
قبلا بر اساس کازاکتز بود اما الان بر اساس طور و فضای اشغالی می باشد ( به صورت پیکسل)

shayandavoodi
September 6th, 2016, 09:46
این حرف خودمه ینی قبول دارم ولی مشکل اصلی اینه که تو افزونه مطرح ورد پرس yoast حداقل همون 60 یا 65 را در نظر میگیره نه حداکثر!!! اونم افزونه ای با این سطح معروفیت!!! جالبه کار نویسندگی میگیری همه میگن اون گلوله های افزونه سبز باشه ولی فک کنم سبز شدن گلوله همانا و کلیک خور پایین همانا
میدونی عزیز داستان از این قراره که به هر حال اینا افزونه هستن و فکر انسان ندارن. بر اساس الگوریتم هایی که برنامه ریزی میشن توصیه هایی میکنن که الزاما همیشه لازم نیست یا حتی گاهی درست نیست.
خیلی بهش توجه نکن. فقط آخر سر یه چک بکن یه موقع اگه ایراد بزرگی رو توی محتوا نشون داد و از زیر دستت در رفته بود درستش کن