k-h
September 6th, 2016, 01:17
سلام
دوستان زیادی هستند که قصد انتقال ماشین های مجازی دارند .من چند وقت پیش یک ابزار بسیار کار آمد پیدا کردم برای انتقال فایل های ماشین های مجازی که دوست دارم تجربیاتمو در اختیار شما قرار بدم .
خب برای اینکه یک ماشین مجازی را انتقال دهیم به یک سرور جدید با ابزار OVF Tools باید یک سرور مجازی داشته باشیم که همیشه آپ باشه یا cmd بسته بشه.
ابتدا OVF Tools (https://my.vmware.com/group/vmware/details?downloadGroup=OVFTOOL410&productId=491) را از سایت vmware دانلود میکنیم.
سپس روی سیستم عاملمون نصب میکنیم .
در ویندوز cmd را باز میکنیم و به پوشه ovf tools میریم با دستور زیر :
cd C:\Program Files\VMware\VMware OVF Tool
و برای انتقال دستوز زیر را وارد میکنیم
ovftool -ds=ds2 -dm=thin -n=DEV_newbox vi://root@192.168.0.15/Win2008x64R2_template vi://root@192.168.0.13
در مورد موارد دستور بالا یه چیز هایی باید بهتون توضیح بدم که در زیر مینویسم
-ds = دیتا استور مقصد
-dm = thin or thick
-n= نام ماشین مجازی در سرور جدید
آی پی 192.168.0.15 ای پی سرور قدیم و 192.168.0.13 آی پی سرور جدید میباشد.
امیدوارم این آموزش به دردتون بخوره.
دوستان زیادی هستند که قصد انتقال ماشین های مجازی دارند .من چند وقت پیش یک ابزار بسیار کار آمد پیدا کردم برای انتقال فایل های ماشین های مجازی که دوست دارم تجربیاتمو در اختیار شما قرار بدم .
خب برای اینکه یک ماشین مجازی را انتقال دهیم به یک سرور جدید با ابزار OVF Tools باید یک سرور مجازی داشته باشیم که همیشه آپ باشه یا cmd بسته بشه.
ابتدا OVF Tools (https://my.vmware.com/group/vmware/details?downloadGroup=OVFTOOL410&productId=491) را از سایت vmware دانلود میکنیم.
سپس روی سیستم عاملمون نصب میکنیم .
در ویندوز cmd را باز میکنیم و به پوشه ovf tools میریم با دستور زیر :
cd C:\Program Files\VMware\VMware OVF Tool
و برای انتقال دستوز زیر را وارد میکنیم
ovftool -ds=ds2 -dm=thin -n=DEV_newbox vi://root@192.168.0.15/Win2008x64R2_template vi://root@192.168.0.13
در مورد موارد دستور بالا یه چیز هایی باید بهتون توضیح بدم که در زیر مینویسم
-ds = دیتا استور مقصد
-dm = thin or thick
-n= نام ماشین مجازی در سرور جدید
آی پی 192.168.0.15 ای پی سرور قدیم و 192.168.0.13 آی پی سرور جدید میباشد.
امیدوارم این آموزش به دردتون بخوره.