ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ESXi در ovh

shetab
September 4th, 2016, 17:52
سلام خدمت دوستان عزیز

ما یک سرور از ovh گرفتیم که امروز تحویل دادند و روی آن تمپلیت ESXi 5.5 نصب کردیم. مشکلی که وجود دارد این است که نمیتونیم این سرور رو به vCenter اضافه کنیم.ظاهرا مشکل در تنظیمات ESXi است که در تمپلیت OVH موجود است. آیا در OVH امکان نصب OS از طریق ISO وجود دارد؟ چگونه می توان به کنسول سرور دسترسی پیدا کرد؟

با تشکر

websazha
September 4th, 2016, 20:47
با سلام

بله امکان پذیر هست سرور ovh دارای کی و ام هستند ولی سرور های کیوسوفی و سویواستارت خیر.

موفق باشید

sssoheil
September 4th, 2016, 22:21
درود

آیا مشکل از سطح لایسنس نیست؟

mizban97
September 4th, 2016, 23:09
سلام خدمت دوستان عزیز

ما یک سرور از ovh گرفتیم که امروز تحویل دادند و روی آن تمپلیت ESXi 5.5 نصب کردیم. مشکلی که وجود دارد این است که نمیتونیم این سرور رو به vCenter اضافه کنیم.ظاهرا مشکل در تنظیمات ESXi است که در تمپلیت OVH موجود است. آیا در OVH امکان نصب OS از طریق ISO وجود دارد؟ چگونه می توان به کنسول سرور دسترسی پیدا کرد؟

با تشکر

سلام
لایسنس معتبر مخصوص وی سنتر تهیه کنید به سرور اضافه کنید.

shetab
September 6th, 2016, 12:06
سلام
لایسنس معتبر مخصوص وی سنتر تهیه کنید به سرور اضافه کنید.

vCenter ذر جای دیگری نصب است و دارای لایسنس معتبر لست و هم اکنون 4 سرور به آن متصل هستند. بر روی سرور ovh هم که OS آن از تمپلیت نصب شده لایسنس معتبر Enterprise Plus ثبت شده است.

ضمنا یک مشکل عجیب دیگری که وجود دارد این است که esxi ای که از تمپلیت نصب می شود 4 کارت شبکه می شناسد که دوتای آن وصل هستند اما esxi ای که خودم از iso از طریق IPMI نصب می کنم اون دوتا کارت شبکه که وصل هستند رو نمی شناسه.

علت اینکه خودم esxi رو از iso نصب می کنم اینکه مطئئن هستم در esxi خئذ ovh تنظیمات پیش فرض دستکاری شده است و به همین علت vcenter به آن وصل نمیشود چون به طور پیش فرض ssh در esxi غیر فعال است اما در esxi تپلیت ovh سرویس ssh فعال است.

لطفا راهنمایی کنید.

rahim.moradi
September 16th, 2016, 19:13
دوستان منم این مشکل دارم