PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال:چگونه در این راه موفق شویم؟

aminlord96
September 4th, 2016, 14:53
سلام.
به عنوان تازه کار از دوستان میخوام ، راهای موفقیت خودشون در نمایندگی هاستینگ و سرور مجازی رو اگر مشکلی نداره بگین.
و چه کارهای کنیم که در جذب مشتری بیشتر موفق شویم.
از خطرات این نوع کار هم بگین.

(در کل هرچی فکر می کنی برا یه تازه کار خوبه , اگه دوست داشتید مارو سهیم کنید)

Farid Saadat
September 4th, 2016, 15:05
واسه تازه كار كه كلا پيشنهاد نميشه دوست عزيز
مشكلش اينه كه شما در بهترين حالت ٦ ماه هيچ سودى نخواهيد كرد !
به نظر من راه جذب مشترى ، جلب رصايت مشتريان قديم هست. شما مشتريانتون ازتون راضى باشن و دانش كافى داشته باشين ، همون مشترى ها واستون مشترى ميارن خود به خود و نيازى به تبليغ ندارين
پيروز باشيد

ali-rezam
September 4th, 2016, 15:13
همون طوری که فرید جان گفتن بهترین راه برای جذب مشتری جلب رضایت مشتریان هست
اگر مشتری از شما ، خدمات و پشتیبانیتون رضایت داشته باشه علاوه بر این که خودش سعی میکنه تمامی سرویس های مورد نیازش رو از شما تهیه کنه دیگران رو هم تشویق به خرید از شما میکنه
البته همون طوری که اشاره کردند در هنگام شروع توقع سود نداشته باشید و حتی چند ماهی هم باید فقط از جیب هزینه کنید مگر این که مشتری آماده داشته باشید

aminlord96
September 4th, 2016, 15:17
به نظر من راه جذب مشترى ، جلب رصايت مشتريان قديم هست. شما مشتريانتون ازتون راضى باشن و دانش كافى داشته باشين ، همون مشترى ها واستون مشترى ميارن خود به خود و نيازى به تبليغ ندارين
پيروز باشيد
ممنون از نظرتون.
راستش چند نفر از کانالم ، خواستار هاست یکساله با شرایط خاص بودند.
که حالا بنده منتظر نصب whmcs از طرف نمایندگی هستم ، که یکم دیر به دیر پاسخ می دهند.
فکر کنم بتونم یکسال رو روی پا بایستم بقیه اش رو ببینم خدا چی می خواد.
الا هدف من تجربه است ، همینطور که آقای dcdcsaeed@ به من گفتند.
به نظرتون این تجربه رو کجا میشه سریع تر بهش رسید؟ دیشب یک مشتری آمد سوالی درمورد سرور پرسید که من هنگ شدم:d

ali-rezam
September 4th, 2016, 15:29
بهترین روش یاد گیری کسب تجربه و امتحان کردن هست شما باید خودت اقدام به نصب و کانفیگ کنترل پنل و ... کنید و خودتون در پی مدیریت سرورتون باشید تا یاد بگیرید . مقاله در این زمینه بسیار هست میتونید کمک بگیرید و استفاده کنید ولی از خوندن مقاله(فقط خوندن و تجربه نکردن)کسی اطلاعات لازم رو به دست نیاوده
این موضوع به این معنی نیست که در راه کسب تجربه و یادگیری با اطلاعات مردم بازی کنید ! شما فعلا بر روی نمایندگی باشید و در کنار اون اقدام به یاد گیری کنید
سرور تهیه کنید با دستورات بازی کنید و... تا چیزی که میخواین رو بدست بیارید
و البته این رو هم به یاد داشته باشید هیچ وقت بیشتر از اون چیزی که هستید به کاربر اعلام نکنید ! مثلا وقتی نمایندگی دارید نگید سرور اختصاصی برای میزبانی دارم ! ممکنه سوالاتی از شما بپرسند که خارج از دانش شما باشه و فقط خودتون رو با این کار خراب میکنید

k-pax
September 4th, 2016, 15:32
ممنون از نظرتون.
که حالا بنده منتظر نصب whmcs از طرف نمایندگی هستم ، که یکم دیر به دیر پاسخ می دهند.
به نظرتون این تجربه رو کجا میشه سریع تر بهش رسید؟ دیشب یک مشتری آمد سوالی درمورد سرور پرسید که من هنگ شدم:d

دوست عزیز بنظر من شما باید اول آموزهای لازم ببینید . همه چی با تجربه به دست نمیاد و اگه هم بدست بیاد سخت به دست میاد !

اول بهتر هست شما یه سری آموزش در رابطه با سرور و هساتینگ مطالعه کنید .

البته یه سری هستند بدون دانش کافی شروع کردن و دارن فعالیات میکنن . و شما هم میتونید.
اما فردا مشتری یه سوال ساده میپرسه نمیدونید چی هست و شاید اشتباه راهنمایی کنید که باعث میشه مشتری از دست بدید. و مطمئن اینجوری زیاد دوام نمیارید

شما اولش فکر میکند کاری نداره و یه فروش ساده هست . اما مشکلات وقتی شروع بشن و شما توانایی حلش را نداشته باشد باید دست به دامن این و اون بشید برای حل مشکل که شاید به موقعه هم انجام ندن براتون .
به قول معروف آواز دهل از دور خوش است .

بهترین کار برای شروع برای شما همکاری به یه نفر حرفه ای هست . که یواش یواش کار یاد بگیرد .

بهترین روش یاد گیری کسب تجربه و امتحان کردن هست شما باید خودت اقدام به نصب و کانفیگ کنترل پنل و ... کنید و خودتون در پی مدیریت سرورتون باشید تا یاد بگیرید . مقاله در این زمینه بسیار هست میتونید کمک بگیرید و استفاده کنید ولی از خوندن مقاله(فقط خوندن و تجربه نکردن)کسی اطلاعات لازم رو به دست نیاوده

ببخشید مخالفم با این نظرتون !
شما هم دارید مثل ایرانی ها (اکثر ایرانی ها) فکر میکنید !

بهترین نیست . سخت ترین و بد ترین راه هستش

چیزی که با 2 ماه آموزش میتونید یادبگیرید شاید توی 5 ما تجره یاد بگیرد و با کلی ضرر ! و دلسردی

aminlord96
September 4th, 2016, 15:47
به نظرتون کجا می تونم یک فرد حرفه ای گیر بیارم یا در شرکتشون کار بدون حقوق فقط کارآموزی

ali-rezam
September 4th, 2016, 15:56
ببخشید مخالفم با این نظرتون !
شما هم دارید مثل ایرانی ها (اکثر ایرانی ها) فکر میکنید !

بهترین نیست . سخت ترین و بد ترین راه هستش

چیزی که با 2 ماه آموزش میتونید یادبگیرید شاید توی 5 ما تجره یاد بگیرد و با کلی ضرر ! و دلسردی
بله حرف شما هم کاملا درست هست ولی در این زمینه ما مرجع آموزش کاملی نداریم . آکادمی که به صورت پایه ای از اول برای شما به صورت جامع و کاربردی (بازهم میگم کاربردی) آموزش بده تقریبا میشه گفت نداریم
نه در این زمینه بلکه میشه گفت در خیلی از زمینه ها ، در یک دوره آموزش برنامه نویسی شرکت کردم از 15 جلسه 5 جلسه فقط دوستی که به عنوان استاد تدریس میکرد فلوچارت میکشید :| ادامه کلاس ها رو هم با گفتن چند تابع و ساخت برنامه اعداد اول و زوج و فرد به پایان رسوند(اونم از روی کتاب!) ! در دوره آموزش طراحی وب فقط به دوستان ما نحوه ساخت صفحه html با یک متن و یک عکس در وسط دادند بدون آموزش css و جاوا و ...

- - - Updated - - -

به نظرتون کجا می تونم یک فرد حرفه ای گیر بیارم یا در شرکتشون کار بدون حقوق فقط کارآموزی
هم میتونید در همین انجمن در بخش نیروی انسانی درخواست بدید و هم میتونید به شرکت هایی که نزدیک محل زندگیتون هستند و یا امکان دسترسی بهشون رو دارید درخواست بدید ، شاید شرکتی باشه که نیاز به فردی به عنوان کارآموز داشته باشد و از شما در کنار تیمشون استفاده کنه

emoradi
September 4th, 2016, 16:35
پيروز باشيد

درسته، هاستینگ مثل سلمونی می مونه. تا کسی کار آرایشگر رو به بقیه معرفی نکنه هیشکی حاضر نمی شه سرشو به اون بسپاره!

aminlord96
September 4th, 2016, 16:43
متاسفانه بنده ، تا چند روز دیگه اصفهان دانشگاه هستم ، خوابگاه هستم ، زیاد هم نمی تونم ساپورت دهی کنم

Farid Saadat
September 4th, 2016, 18:06
ممنون از نظرتون.
ببينيد ، بذاريد باهاتون رك باشم.
طبق جمله هاتون ميشه گفت اطلاعات فنى زيادى نداريد. پس مطمئنا به مشكل ميخوريد. مثلا نصب whmcs يكى از ساده ترين كارهاست كه بايد بلد باشيد !
پيشنهاد ميكنم در همين انجمن منابع آموزشى رو مطالعه كنين و سطح علمى خودتون رو ببريد بالا
هيچ وقت فكر نكنيد ! حساب كتاب كنيد ، برنامه هاتون رو روى كاغذ بنويسيد و طبق اون برنامه پيش بريد.
تجربه هم بايد تجربه كرد ! هركس بهتون بگه نه ، بيا من تجاربم رو در اختيارت قرار ميدم يا از راه فلان و فلان ميشه تجربه كسب كرد ، سخت در اشتبه هست و اصلا تو اين موضوع وارد نشده تا بحال ( كاملا با نظر سعيد جان موافقم ). جلب رضايت مشترى ، حرف زدن ، مكاتبه و اينا با تجربه بدست مياد و همينا هستن كه مهمن
پيروز باشيد

aminlord96
September 4th, 2016, 18:30
نه نصب این اسکریپت بلدم.
اما هاستیگه گفت خودم نصب میکنم

farshad_club
September 5th, 2016, 00:20
فقط سعی کن از جای معتبری سرویس بگیری تمام

toltek
September 5th, 2016, 09:48
با سلام
فکر می کنم پیش پا افتاده ترین کار توی هاست و سایت و ... نصب اسکریپت هایی مثل وردپرس و جوملا و whmcs و امثال اینهاست. اگر مشتری ای بخواد شما براش نصب کنی و نتونی کلاً همه چی رو از دست میدی. توی مباحث مدیریتی میگن اگر کارت خوب باشه و یه مشتری ازت راضی باشه با خودش 5 تا مشتری دیگه برات میاره اما اگه کارت بد باشه 10نفر رو از خرید کردن شما منصرف می کنه
قدم دوم اطلاعات فنی سرور هست که باید داشته باشید
قدم سوم یه چیزهایی از کدنویسی و باگ گیری سایت و ... که مشکلات عمومی وب سایت هاست مثلاً در وب سایت هایی که با php کار میشن توی 40% مواقع مشکل رو میشه با فایل htaccess یا php.ini حل کرد. شما باید به اینجور چیزها اشراف داشته باشی
قدم بعدی تبلیغ درست و حسابی هست
قدم آخر که از همه مهمتره که دوستان نیز بهش اشاره کردن پشتیبانی بسیار بسیار به موقع و آپتایم و درست شماست

همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد

aminlord96
September 5th, 2016, 15:16
خیلی ممنون.
منم با این قضیه پشتیبانی آپتایم کاملا موافقم.
مثلا جای ارسال تیکت حالا جز کار های فنی بتونی سریع در پشتیبانی آنلاین کار مشتری رو راه انداخت...

vahid13713
September 5th, 2016, 15:34
یه نکته موقعی که دوستمون داره از ریسلری استفاده میکنه زیاد دسترسی به پارامترهای فنی نداره که زیاد نگران پشتیبانی باشه فقط یه سری اطلاعات کلی در مورد htaccess و php و کارای عمومی مثل ساب دامین و چند مورد دیگه کفایت میکنه....اگر موردی بود که بهش دسترسی نداشتم که ارجاع میده... اما اگه vps بخواد داستان متفاوته....ضمن اینکه هیشکی در مورد سئو که اصل اول به دست اوردن مشتریه چیزی نگفت....حتی یک کلمه هم نباید بنویسید بدون رعایت مسائل مرتبط با سئو......
یک نکته مرگ افرین: به هیچ عنوان ادرس مطلبی که ایجاد کردید و همچنین عنوانی که در گوگل ثبت شد قابل حذف یا تغییر نیستند...چون میدونم مطالبی رو مینویسید بعد بنظرتون میرسه اصلاحشون کنید ..اگه اصلاح هم کردید نباید ادرس صفحه و عنوان ثبت شده در گوگل را تغییر بدید

firstline
September 5th, 2016, 21:04
با سلام
برای شروع بهتره که ریسلری بگیری و هر وقت که انقده مشتری پیدا کردی که بتونی ماهی 300 هزینه سرور مجازی بدی ، انوقت برای گرفتن سرور مجازی اقدام کن.
با تشکر

kool
September 5th, 2016, 21:28
سلام.
به عنوان تازه کار از دوستان میخوام ، راهای موفقیت خودشون در نمایندگی هاستینگ و سرور مجازی رو اگر مشکلی نداره بگین.
و چه کارهای کنیم که در جذب مشتری بیشتر موفق شویم.
از خطرات این نوع کار هم بگین.

(در کل هرچی فکر می کنی برا یه تازه کار خوبه , اگه دوست داشتید مارو سهیم کنید)

سلام
در کل به خاطر استرس و مشکلات هاستینگ پیشنهاد میکنم سمت شغل دیگری برید.

سپس برای فروش هاست بخواهید میتونید از یک جای معتبر نمایندگی هاست تهیه کرده و با هزینه متوسط شروع به کار کنید و اگه پیشرفت کردید به روی سرور مجازی و اختصاصی منتقل کنید.

در مورد سرور مجازی چون ظاهرا هیچ اطلاعاتی ندارید بهتره سراغ فروشش نرید! چون هم دانش می خواد و هم در این بازار همه رنگ ممکنه در ماه های شروع کار تا چند میلیون زیان کنید!

aminlord96
September 5th, 2016, 22:53
خوش بختانه از سرور مجازی چیزی حالیم هست...

vahid13713
September 5th, 2016, 23:09
خوش بختانه از سرور مجازی چیزی حالیم هست...
مهم رفع مشکلاتیه که هرروزه پیش میاد و همچنین پشتیبانی از کاربراتون که البته بینشون هکر هم وجود داره !!! بهتون تیکت میزن فلان تابع رو برای ما فعال کن شما فعال میکنی و کل اطلاعات کاربراتون هک میشه...تجربه و مشاوره نیازه....اینکه چه توابعی مثلا از php و چه قابلیتهایی فعال باشه و نباشه...مثلا امکان ریستور بکاپ برای ریسیلر رو اکثریت میبندن چرا؟...مشخصه

peym@n
September 5th, 2016, 23:48
درود
تنها رو پای خودتون باشید.
هیچ وقت به کسی تکیه نکنید.
هر کاری انجام میدید خودتون انجام بدید این و اون انجام نده براتون.
سرچ هاتون هم به زبان انگلیسی.
موفق باشید

vahid13713
September 5th, 2016, 23:55
سرچ هاتون هم به زبان انگلیسی.
موفق باشید
این نکته رو شدیدا موافقم سعی کنید به منبع وصل باشید تا به ترجمه های غیر قابل اعتماد سایتهای ایرانی....جالبه بدونید مثلا تو حوزه برنامه نویسی تو اکثر کلید واژه ها شما فارسی سرچ میکنی سایتی که رده اول میاره stackoverflow.com که تو کلید واژه های حرفه ای تر رده اوله ...یعنی اونی که حرفه ای هست یا قصد داره باشه به منبع وصله

GoodMistake
September 5th, 2016, 23:55
بهترین راه برای موفقیت در هر کسب و کاری مردم داری هست !

رفتار صحیح مودبانه با مشتری و پشتیبانی خوب
کیفیت خوب سرویس ها

اینا دو کلید موفقیت شما هستند !

iranipic
September 6th, 2016, 13:16
ابتدا باید در این راه قدم گذاشت و بعدش رونقش داد ، اگر براش بتونی داخل یه سایت اسکریپت هم تبلیغ بدی خیلی تاثیر میزاره رو فروشت !

aminlord96
September 6th, 2016, 15:49
ابتدا باید در این راه قدم گذاشت و بعدش رونقش داد ، اگر براش بتونی داخل یه سایت اسکریپت هم تبلیغ بدی خیلی تاثیر میزاره رو فروشت !

بله ابتدا از کم شروع می کنم کم کم گسترش میدم.
ممنون از نظرت

melismspanel
September 6th, 2016, 23:11
داشتن تجربه لازم

دانش لازم

وقت کافی

پشتوانه مالی هم باید داشته باشید

javadezati
September 7th, 2016, 11:34
سلام
شما با هزینه 130 تومان یک سرور اختصاصی با 32 گیگ رم و 6 ترا هارد میتونی بخری
--------------
هزینه کانفیگ و لایسنس و غیره آقای یاسین سنجری پیشنهاد میشه سایت یاس آی تی
--------------
سرویس ارزان و با کیفیت
مشتری مداری
پشتیبانی به موقع..مثلا یک تیکت ظرف 2 تا 3 ساعت باید جواب داده بشه
-------------
پیشنهاد ما :
با این اوضاع که هر در پیتی هاستینگ فروش شده (بخصوص در فصل ناگوار تابستان)
واقعا پیشنهاد می کنم اگر مشتری براش ندارید این کار رو نکنید
ظرف 20 تا 30 روز آینده در همین انجمن خواهید دید که یکسریها میرن و خیلی سرویسها حذف و پست اعتراضهای مختلف رونمایی میشه (فروشنده تابستانی-بچه دبستانیها)
سرمایه هم داشته باشید و مشتری نداشته باشید فایده نداره
قیمتها رو در انجمن ببینید :
دیگه کم کم با 1 آبنبات دارن هاست 1 گیگ به مدت یکسال میدن
این شکست هاستینگ تو کشور ما هست نه پیشرفت

هر کسی از نوشته بنده دلخور شده صمیمانه عذرخواهی می کنم

باتشکر
جواد عزتی

aminlord96
October 29th, 2016, 17:42
دوستان دیگر نظری ندارند؟

internet
October 30th, 2016, 00:30
سلام
والله با اینکه من همه چی دارم تجربه امکانات و خیلی چیزای دیگه ولی طرف فروش هاستینگ نمیرم و خودم هم مستقیم همیشه از خارج هاست میگیرم!
من نظرم رو صادقانه بگم بی خیال شو و اگه یه زمانی تو اینترنت خیلی تجربه کسب کردی دیدی بد و خوب اینترنت چیه بعد ببینم چه راهی بهتره اونم نه با ریسک با صد در صد جواب گرفتن اقدام کن
این دوره زمانه ریسک های مدل شما = ضرر و شما خودت هم تا الان پنجاه درصد شاید بیشتر زیاد هم واقف نیستی به اینکار شاید!
با اینکه تجربه فروش هاستینگ نداشتم ولی فروشگاه آنلاین نزدیک به یک دهه است دارم
موفق باشید

aminlord96
October 30th, 2016, 00:54
بله این ریسک پذیرفتنی هست ، هر کار نیازی به مقداری ریسک داره حالا کم یا زیاد.
الا بحث اینه که چطور در این راه موفق شویم.

delta
October 30th, 2016, 04:17
بله این ریسک پذیرفتنی هست ، هر کار نیازی به مقداری ریسک داره حالا کم یا زیاد.
الا بحث اینه که چطور در این راه موفق شویم.

متاسفانه وقتی کسی بیکاره تا میبینه کسی داره از چیزی نون در میاره میگه چرا من جای ان نباشم!! تا کسی از شما چند تا هاست خواسته گفتید بزنم تو کار هاست! این اولین اشتباه شماست.صدنفرم گفتن هاست میخوایم دلیل نمیشه بزنی تو کارش! من بعد این همه سال با تجربه ای هم که دارم هنوزم هنوزه نزدم تو کار هاستینگ..فروش هم داشته باشم با واسطه گری و پورسانته..خودمو نمیدم جلو دردسرهاش..
باور کنید هاستینگ یکی از بدترین شغلها و سخت ترین هاست.خیلی ها فکر میکنند راحته اما خدا نکنه روزی که اطلاعات کسی رو به باد بدی! خواب و ارامش برات نمیمونه..
بازار هاستینگ به قدر کافی اشبا شده.بهتون پیشنهاد میکنم اگر دانشش رو ندارید همینجا بیخیالش بشید.وقتتون و پولتون رو هدر ندید..میخواهید کار کنید؟ اینترنت پر هست از کار..بازاریابی کنید پورسانت بگیرید..دلال بشید و بیزینس کنید..درامدش از هاستینگم بیشتره.تو دنیای واقعی هم جوابگو هست..

sssoheil
October 30th, 2016, 19:16
درود

برای پیشرفت در این بازار آشفته هاستینگ حداقل باید 1 سال ضرر چند میلیونی بدید تا تازه بتوانید به سود جزیی برسید.پیشنهاد بنده این است که ابتدا به صورت ریسلری با همکاران حرفه ای کار کنید و طی این مدت تجربه کسب کنید ضمن اینکه تجربیات خود را فقط به صحیح خطا محدود نکنید و حتما روزانه مطالعه داشته باشید و تحقیق کنید تا علم شما نیز بالا برود. رمز موفقیت در کسب مشتری جلب رضایت مشتری و احترام به مشتری است.

ارادتمند
علیرضا فقیه

aminlord96
October 30th, 2016, 20:49
دوست عزیز شما دنبالش نرفتی و تجربه کسب نکردی دلیل نمیشه ، که کلا هاستینگ کار پر خطری هست.

delta
October 30th, 2016, 21:44
دوست عزیز شما دنبالش نرفتی و تجربه کسب نکردی دلیل نمیشه ، که کلا هاستینگ کار پر خطری هست.

به اندازه موهای سرت تو این رشته تجربه دارم و همین الان بخوام تنهایی هاستینگ هم راه میندازم و با رتبه ای هم که تو wht دارم و هم تو سایتهای رفقا یک تاپیک بزنم روز اول چندین و چند سرور میفروشم.همین الانش کلی پیشنهاد همکاری هاستینگ ها رو دارم..دلیل داره که میگم واردش نمیشم..به قدر کافی دیدم مشکلات هاستینگ رو و کسانی که بزرگ هاستینگ بودند سقوطشون رو و تهدیدها و دشنام ها و د ز د ی ها و بدبختی ها...یکی رو میشناسم برای جریمه خونشو فروخت..شما فکر میکنید اسونه؟ خداای نکرده یکی رو میزبانی کنی اطلاعاتش براش قدر طلا باشه...سرور خدا نیست همیشگی باشه..بک اپ بپره سرور هم بپره طرف زندگی شما رو میپرونه..
به شخصه کارهام طوری هست که خدایی نکرد مشکلی پیش بیاد مدیون کسی نباشم.یا اگر ضرری باشه خانمان سوز نباشه..هاستینگ بد نیست.اما وقت بسیار و تیم درست و حسابی میخواد برای یادگیری و تجربه..و صد البته سرمایه زیاد..طرف میاد هاستینگ تنهایی میزنه انتظار داره بشه میهن هاستینگ!چند روز کار میکنه پول در نمیاره خسته میشه سایت مردم رو به فنا میده میزنه به چاک...
میخوای هاستینگ بزنی؟ اول ببین شرایطش رو داری بعد برو اموزش ببین و با تیمهای دیگر کار کن که زمان زیادی رو میطلبه...شاید بعد چندین سال با سرمایه و.. بتونید یک شرکت بزنید.

aminlord96
October 31st, 2016, 10:11
بله این سخنان شما کاملاً متین و استوار.
اما در حال حاضر بنده با قبول این شرایط حدود سه ماهی پا به این عرصه گذاشتم (با این که دانشجو هستم اما هاست تابستانی نبوده). الا از شما یا دوستان با تجربه میخوام که راهای موفقیت در این کار رو بگن.
البته به دنبال سود این کارو انجام ندادم، سودم رو از سایتم یا برنامه نویسی آندروید بدست میاورم.
ViraHost.com
October 31st, 2016, 12:25
با سلام،

اولین مورد: اگر به هر کاری از دید سخت نگاه کنید؛ بیشتر سختی های مسیر رو تجربه می کنید.

در ابتدا شما باید دانش فنی لازم رو برای شروع این کار داشته باشید تا در صورتی که به مشکلی بر خوردید بتونید با کمترین اتلاف وقت حل کنید.

عموما در این بازار، مشتریان اطلاعات خودشون رو دست یک شرکت/مجموعه تازه کار قرار نمیدن ، به دلیل اینکه ممکن هست سایت مشتری شما
دکان اونها باشه و با از دست رفتن اطلاعات، شما بازار اون شخص رو خراب کنید که مسئول هستید.

قبل از ورود به این قسمت حتما پستی و بلندی ها رو پیش بینی کنید تا به مشکل سختی برخورد نکنید

در این بازار به امید خدا اگر موفق شدید، روابط عمومی و ارتباط برقرار کردن صحیح با مشتری به عبارتی مشتری مداری کلید موفقیت شماست.
بقول یکی از دوستان که گفتند هاستینگ شبیه به آرایشگاه هست، دقیقا هر مشتری به راحتی اطلاعات خودش رو دست هر مجموعه ای قرار نمیده.

یکی دیگر از کلید های موفقیت در هر کار، شما خودتون رو جای مشتری بازار خودتون قرار بدید؛ هر آنچه که خودتون لازم می دونید که از یک هاستینگ توقع دارید رو فراهم کنید
در راهی که پیش رو دارید کم کم نیاز های دیگه بازار رو می فهمید و اگر دنبال پیشرفت باشید می بایست فراهم کنید.

ارادت

aminlord96
October 31st, 2016, 12:38
با سلام،

اولین مورد: اگر به هر کاری از دید سخت نگاه کنید؛ بیشتر سختی های مسیر رو تجربه می کنید.

در ابتدا شما باید دانش فنی لازم رو برای شروع این کار داشته باشید تا در صورتی که به مشکلی بر خوردید بتونید با کمترین اتلاف وقت حل کنید.

عموما در این بازار، مشتریان اطلاعات خودشون رو دست یک شرکت/مجموعه تازه کار قرار نمیدن ، به دلیل اینکه ممکن هست سایت مشتری شما
دکان اونها باشه و با از دست رفتن اطلاعات، شما بازار اون شخص رو خراب کنید که مسئول هستید.

قبل از ورود به این قسمت حتما پستی و بلندی ها رو پیش بینی کنید تا به مشکل سختی برخورد نکنید

در این بازار به امید خدا اگر موفق شدید، روابط عمومی و ارتباط برقرار کردن صحیح با مشتری به عبارتی مشتری مداری کلید موفقیت شماست.
بقول یکی از دوستان که گفتند هاستینگ شبیه به آرایشگاه هست، دقیقا هر مشتری به راحتی اطلاعات خودش رو دست هر مجموعه ای قرار نمیده.

یکی دیگر از کلید های موفقیت در هر کار، شما خودتون رو جای مشتری بازار خودتون قرار بدید؛ هر آنچه که خودتون لازم می دونید که از یک هاستینگ توقع دارید رو فراهم کنید
در راهی که پیش رو دارید کم کم نیاز های دیگه بازار رو می فهمید و اگر دنبال پیشرفت باشید می بایست فراهم کنید.

ارادت

تشکر از شما بابت پیشنهادات خوب شما.
در حال حاضر استاد بنده dc.saeed (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=97385) مدیر پویان آی تی خیلی خوب مشکلات فنی و راه حل های اون رو به بنده میدهند.
باید یه تشکر کنم ازشون هم بخاطر سرویس دهیشون و هم اخلاق مناسب این کار.