PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور دادن دیتابیس sql server بعد از کانفیگ سرور

mali037
September 4th, 2016, 12:11
سلام دوستان من این سرور رو دادم به یه بنده خدایی کانفیگ بکنه ولی الان که سایتی روش بارگذاری کردم اوایل دیتابیسش خوب کار میکرد ولی الان ارور میده برای دیدن ارور میتونید آدرس زیر رو باز کنید
ccvs.ir
این درحالیه که خود دیتابیس از طریق sql server باز میشه و فکر کنم مشکل از کانکشن هستش البته اینم بگم که توی این چهار پنج ساله این اولین بار هستش که به چنین مشکلی بر میخوریم و سایت از لحاظ کدنویسی و برنامه نویسی صحیح نوشته شده و توی سرورهای دیگه تست شده هستش
دوستان اگه راه چاره ای دارن لطف کنند پیشنهاد بدن یا اگر خودتون میخواید دست به کار تنظیمات بشید لطفا اطلاع دهید تا دسترسی بدم (البته اینم بگم که روی سرور چند سایتی بارگذاری شده که حذف و نصب سرور برای ما مقدور نمی باشد)

nimafire
September 4th, 2016, 16:38
سلام
دوست عزیز افاق هاستینگ از سال 2007 میلادی به صورت حرفه ای در زمینه مدیریت سرور های لینوکسی فعالیت میکند

برطرف سازی مشکلات ایجاد شده
نصب کنترل پنل ها
نصب مجازی سازها
بهینه سازی و برطرف سازی مشکلات سیستم عامل ها
ارائه راهکار های فنی و امنیتی حرفه ای به جهت مدیریت سرور
بروز رسانی نرم افزار ها و سرویس ها
کانفیگ سرور ارسال ایمیل
نصب انواع وب سرویس و بهینه سازی دقیق آن Apache,Nginx,...
و ...

پکیج های متنوعی برای ارائه خدمات به شما در نظر گرفته ایم که میتوانید لیست کامل آن ها را از لینک زیر مشاهده فرمایید

http://clients.afaghhosting.net/cart.php?gid=18

لطفا با واحد فروش در ارتباط باشید تا در ابتدا سرور شما را بررسی کنیم و نسبت بره برطرف سازی مشکل اقدامات لازم را انجام دهیم