PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل استخراج فایل zip

lordtarh
September 3rd, 2016, 14:34
سلام
در زمان اکسترکت کردن فایل ها داخل دایرکت ادمین متاسفانه ناقص این کارو انجام میده و در نهایت پیام تایم اوت میزنه
من زمان تایم اوت هم افزایش دادم ولی فایده ای نداره و بیشتر از اون حجم 30 مگی استخراج نمیکنه فایل رو
کل حجم فایل 70 مگه ولی همیشه 30 مگشو استخراج میکنه
مشکل از چیه ؟

persian.developer
September 3rd, 2016, 14:37
سلام

مطمئن هستید فایل بصورت کامل آپلود شده؟
از طریق SSH با دستور unzip انجام دهید
فقط با یک فایل این مشکل را دارید یا فایلهای دیگری هم تست کردید و همین مشکل را داشتید؟

lordtarh
September 3rd, 2016, 14:38
فایل حجم پایین مثلا 10 مگی رو میتونه استخراج کنه من این فایل رو تست میزنم نمیشه

vahid13713
September 3rd, 2016, 14:39
اگر داخل هاست این کارو انجام میدید باید به مدیرسایتتون تیکت بزنید و درخواست اختصاص منابع بیشتر بکنید یا اینکه خودشون براتون استخراج کنند یه را دیگه هم اینه که رو سیستم استخراج کنید و انتقال بدید

k-pax
September 3rd, 2016, 14:41
اگه فایلتون حجمش زیاده
باید تایم اوت را بالا ببرید

از مدیریت دایرکت ادمین وارد بشید و قسمت administrator seting تایماویت را بالا ببرسید مثلا بزارید روی 5 دقیقه

lordtarh
September 3rd, 2016, 14:43
اگر داخل هاست این کارو انجام میدید باید به مدیرسایتتون تیکت بزنید و درخواست اختصاص منابع بیشتر بکنید یا اینکه خودشون براتون استخراج کنند یه را دیگه هم اینه که رو سیستم استخراج کنید و انتقال بدید

مدیر سرور خودمم منابع کافی وجود داره این یه مشکل هست که باید حل بشه ولی نمیدونم از چیه

- - - Updated - - -

اگه فایلتون حجمش زیاده
باید تایم اوت را بالا ببرید

از مدیریت دایرکت ادمین وارد بشید و قسمت administrator seting تایماویت را بالا ببرسید مثلا بزارید روی 5 دقیقه

در توضیحاتم گفتم افزایش دادم و روی 300 ثانیه (5 دقیقه ) تنظیم کردم ولی فایده نداره چ 5 ئقیقه چه 50 دقیقه 30 مگ بیشتر استخراج نمیکنه

k-pax
September 3rd, 2016, 14:47
فضا به اندازه کافی دارید ؟

از ظریق ssh امتحان کنید ! شاید فایلتون مشکل داشته باشه !

lordtarh
September 3rd, 2016, 14:50
فضا به اندازه کافی دارید ؟

از ظریق ssh امتحان کنید ! شاید فایلتون مشکل داشته باشه !

از داخل ssh چطور وارد حساب اون یوزر بشم و به اطلاعاتش دسیابی پیدا کنم .
بله حجم به اندازه کافی هست
همین فایل رو داخل یه سرور دیگه تست کردم مشکلی نداست در استخراجش

ali-rezam
September 3rd, 2016, 14:53
اگر تایم اوت هم بالا بردید و تاثیر نداشت از طریق ssh اقدام کنید و فایلتون رو از حالت زیپ خارج کنید

lordtarh
September 3rd, 2016, 14:57
اگر تایم اوت هم بالا بردید و تاثیر نداشت از طریق ssh اقدام کنید و فایلتون رو از حالت زیپ خارج کنید

چطور در ssh به اون یوزر متصل بشم

k-pax
September 3rd, 2016, 14:59
از طریق ssh و روت وارد بشید . دستور su USER بزنید
اگر پسورد خواستی بزنید

بعدش برید توی پوشه public_html یوز که به طور معمول با کد زیر میتنید برید

cd /home/USER/public_html
بعدش برید توی پوشه ای که فایلتون هست و دستور زیر را بزنید

unzip FILE.zip

lordtarh
September 3rd, 2016, 15:06
سپاس مشکل حل شد