PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستم فارسی کلید زد+مدیر میخوایم+شریک میخوایم + با همه همکاری میکنیم

rooya
September 3rd, 2016, 05:37
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز و گل خودم
:53::53:
خب خیلی سریع میرم سر اصل مطلب

چنتا موضوع و پست رو بلا ها در مورد سایت سیستم فارسی گذاشته بودیم

یکی از بزرگترین کارهای بنده در فضای نت البته بعد از هم خونه (سایت شبکه اجتماعی) هستش که یه پایگاه زنجیره ای هست و بخش های متنوعی داره

بنده به دلیل پروژه ها و طراحی بخش های دیگه سایت نمیتونم بخش مگ ( سرگرمی ) رو بچرخونم و براش دنبال مدیر هستم .سیستم مدیریت وردپرس انتخاب شده تا راحتی کار به چشم بیاد ولی افزونه های قدرتمندی استفاده شده و اینکه سئو و بهینه سازی داره . هرچی امکانات هم بخواین برای سایت میزنم یا میخرم کار از شما سایت از من ( البته فقط در مورد سیستم فارسی ) .

در مورد درآمدش هم با تیم خوب علی پاپ آپ صحبت شده که بنر هایی رو میزارید تو سایت که نمونه فرمول درآمدش رو من تو زیر براتون حساب میکنم: :105:

فرض کنید دو تا بنر دارین تو سایت که باید کلیک بگیره تا پول به حساب زده بشه درسته؟ به ازای هر کلیک کف کفش ۳ تومن و سقفش ۹ تومن سایت علی پاپ آپ میده . که بیشترین نرخ هر کلیک رو میده به خاطر همین انتخابش کردم و امتحانش رو هم پس داده که اینجوری تبلیغ میکنم. خب فرض کنید شما از ماه دوم ماهانه ۵۰۰۰ نفر کلیک کنن براتون . اگه در عدد ۳ ضرب کنیم این عدد میشه در هر روز ۱۵ هزار تومن و در هر ماه میشه ۴۵۰ هزار تومان / از اون طرف یه بنر ۹ تومنی هم میتونید بذارید که اگه برای اونم ۵۰۰۰ تا کلیک بخوره میشه ماهی ۱۳۵۰ جمعا ماهی از این تبلیغات کلیکی ۱۸۰۰ ملیون میشه در آورد . البته اگه واقعا وارد باشید . و بتونید کار کنید . منظم بودن شرط اول هست . برای تبلیغاتش هم هم خودتون و هم من با هم تلاش خواهیم کرد. توصیه ام اینه که یه کانال تلگرامی خوب با جوایز بذاریم و امکان ارسال پست اتوماتیک هم داشته باشه

سوالی باشه بفرمایید پاسخگو خواهم بود . درمورد درآمد این رو یادآور میشم که من فقط یه بخش خیلی کوچیک از یه سایت موفق رو مثال زدم که واقعا میتونه چند راه درآمدزایی دیگه هم داشته باشه که به مدیر یا مدیران توضیح خواهم داد.

محدودیتی نداریم کسانی هم که قصد هرگونه همکاری رو دارند / شراکتی و یا همون بحث مدیریت که گفتم پیام بدن صحبت میکنیم مشکلی نداره .:)

@dghostir تلگرام

۰۹۳۹۹۴۱۹۳۰۰

rooya
September 4th, 2016, 03:33
کانال تلگرامی هم به مجموعه درآمد های مدیر اضافه شد

آپدیت های زیادی در راه است.

همچنان مدیر مناسب و خوب و حرفه ای (چون آدم حرفه ای درک میکنه چی میگم ) و دنبال ۲۰ ۳۰ تومن نیس ماهی

alicpk
September 4th, 2016, 07:24
سلام
ادرس سایت را لطف کنید
در ضمن امکان داره تبلیغات خودمون را داخل سایت بذاریم؟

navidmadrid
September 4th, 2016, 08:26
۱۸۰۰ ملیون = احساس نمیکنید عدد اشتباه نوشته اید