ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت dns جدید

m.yazdian
November 23rd, 2010, 11:57
سلام

دوست من یک dns جدید توی onlinemic روی یک ip ثبت کرده ولی DNS رو که Ping میکنیم Ping نمیشه ولی سروری که IP اون رو به DNS داده UP هست...!!!

آیا برای راه افتادن DNS لازمه که نام دامنه که به DNS داده شده روی همان سرور باشد؟؟؟؟

ns1.domain.com مثلا Domain.com باید روی همان سروری که به IP DNS دادیم ایجاد شده باشد؟؟؟

آگر ممکنه نحوه ایجاد DNS برای یک سرور را از ثبت DNS تا نصبت دادن آن به سرور توضیح دهید.

باسپاس فراوان

f.etemadian
November 24th, 2010, 11:43
بله باید داخل سرور هم قرار بگیرد.
اگر که پنل دارید و می تونید هاست ایجاد کنید، با این کار اتو ماتیک dns هم ست می شود اما اگر هاست ندارید باید داخل سرور رکوردهایی رو که می خواهید ایجاد کنید.

m.yazdian
November 24th, 2010, 12:14
سلام
ممکنه بفرمایید که چطور میشه نام ns ها رو توی TCP/IP ثبت کرد؟؟؟

و من مشکل دیگری که دارم انجام تنظیمات SMTP Server توی IIS هستش که بتونم به خارج از Server خودم ایمیل بزنم...!!!

الان دامنه هایی رو که توی سررو خودم طریف کردم میتونن به هم دیگه میل بزنند ولی وقتی میخوان از yahoo یا یک سایت دیگه که خارج از سرور من هست میل بزننه نمیشه Server Response: '550 5.7.1این متن خطا هستش که Outlook هنگام ارسال ایمیل نمایش میده...!!

در ان زمینه هم اگر دوستان بتونن راهنمایی کنند متشکر میشم.