PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجام امور نویسندگی

babelirani
September 2nd, 2016, 14:38
با سلام خدمت تمامی عزیزان

در زمینه هایه زیر آماده فعالیت هستم

سایت دانلود نرم افزار و بازی

با توجه به اینکه به تمامی سوررس هایه مختلف در زمینه ی بازی و نرم افزار دسترسی کامل دارم و تمامی منابع رو میشناسم در این زمینه میتونم در اولین فرصت و با کیفیت بالا و نرم افزار ها و بازی هایه کاملا تست شده در خدمتتون باشم ( دسترسی به ترکر هایه خصوصی تورنت هم به صورت کامل دارم برای عزیزانی که بازی هایه ارشیوی یا بازی های برای کنسول هایه خاص لازم دارن )

سایت فیلم و سریال

خودم مدت ها مدیر یه سایت فیلم و سریال بودم به تمامی منابع در این زمینه آشنایی کامل دارم به تمامی ترکر هایه خصوصی دسترسی دارم و میتونم فیلم و سریال هایی رو براتون پیدا کنم که بهتون قول میدم حداقل در ایران نظیرش پیدا نمیشه و کسی نداره این فایل هارو . با تمام انکود هایه مختلف فیلم و سریال آشنایی دارم از کم حجم گرفته تا حجم هایه بالا امکان انکود هم به طور حرفه ای دارم براتون

سایت موزیک

برای سایت هایه موزیک خارجی دسترسی کامل دارم حتی به آلبوم هایه Flac هم دسترسی دارم میتونم آرشیو هایی رو براتون حمع کنم که در بین سایت هایه ایرانی تک باشید در مورد موزیک فارسی هم منابع خوبی دارم و میتونم تمامی آهنگ هایی که در طول روی منتشر میشه رو براتون قرار بدم و آرشیو بسیار جامعی هم براتون بسازم

سایت سرگرمی

منابع نسبتا خوبی دارم برای این کار اما اگر منابع خوبی هم داشته باشید میتونم از اونا هم استفاده کنم توانایی ترجمه به صورت اختصاصی و پست هایه بسیار عالی رو دارم در این زمینه

سایت موبایل

با توجه به اینکه به تمامی سیستم عامل هایه روز اندروید , IOS و ویندوز فون به صورت کامل آشنایی دارم در زمینه ی بازی ها و نرم افزار ها سورس هایی رو میشناسم که میتونید بازی ها نامحدود و پولی رو به صورت رایگان در اختیار کاربراتون قرار بدم همچنین در زمینه نرم افزار هم همچنین

سایت گرافیک و اسکریپت

تقریبا بهتری سورس هایه موجود رو در این زمینه میشناسم و میتونم خیلی راحت براتون سایت رو بالا بکشم

پ.ن ۱ : در تمامی زمینه ها پست هایه کپی پیست / نیمه اختصاصی و اختصاصی رو میتونم براتون انجام بدم
پ.ن ۲ : هزینه ی پست رو بر عهده کار فرما قرار دادم تا با توجه به جیب خودش قیمت تعیین کنه ولی از اونجایی که کیفیت کارم میشه گفت بالاست لطفا از هزینه هایه عجیب و غریب حرف نزنید نمیخوام بیگاری کنم
پ.ن ۳ : نهایت تعداد سایت هایی که قبول میشه ۲ سایت هستش و در یک زمینه فقط یک سایت قبول میشه
پ.ن ۴ : اگر سایتی در زمینه هایه بالا نیست لطفا اطلاع بدید شاید تونستم براتون کار کنم
پ.ن ۵ : با تمامی CMS ها آشنایی کامل دارم
ایدی جهت هماهنگی در تلگرام : @ciel20