توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از هاست اشتراکی بدون دامنه
idxreza
September 1st, 2016, 17:10
درود ، بنده از یکی از سرویس دهنده ها هاست اشتراکی تهیه کردم.
امکان داره به وسیله آیپی و بدون دامنه ( قبل از ست شدن دی ان اس و واتصال کامل ) از هاست استفاده کرد به صورتی که بتونم وردپرس نصب کنم و ...؟
از آموزشی که تو سایت زیر بود استفاده کردم ولی کمکی نکرد.
درود ، بنده از یکی از سرویس دهنده ها هاست اشتراکی تهیه کردم.
امکان داره به وسیله آیپی و بدون دامنه ( قبل از ست شدن دی ان اس و واتصال کامل ) از هاست استفاده کرد به صورتی که بتونم وردپرس نصب کنم و ...؟
از آموزشی که تو سایت زیر بود استفاده کردم ولی کمکی نکرد.
بجای یوزر نیم / یوزر نیمی که هاست رو باهاش ساختید بزنید ای پی هم ای پی سرورتون رو بزنید
hamid53214
September 1st, 2016, 17:12
شما در هنگام ثبت نام برای هاست دامنتون وارد کردید؟
idxreza
September 1st, 2016, 17:14
شما در هنگام ثبت نام برای هاست دامنتون وارد کردید؟
بله منتظر تایید دامنه توسط نیک هستم میخوام تا تایید شدن دامنه کارای سایت رو انجام بدم
- - - Updated - - -
اگر هاست دایرکت ادمین هست از روش زیر استفاده کنید
مثلا : 192.168.1.1/~usrname
بجای یوزر نیم / یوزر نیمی که هاست رو باهاش ساختید بزنید ای پی هم ای پی سرورتون رو بزنید
متاسفانه یا خوشبختانه Cpanel هست
iHSG
September 1st, 2016, 17:30
سلام
می تونید فعلاً یه دامنه دیگه رو در بخش Aliases پارک کنید تا سایت با اون باز بشه.
معمولاً وب مستر ها یه دامنه بین المللی الکی (حتی شده پسوند xyz. و in.) برای این جور مواقع دارن.
سلام
می تونید فعلاً یه دامنه دیگه رو در بخش Aliases پارک کنید تا سایت با اون باز بشه.
معمولاً وب مستر ها یه دامنه بین المللی الکی (حتی شده پسوند xyz. و in.) برای این جور مواقع دارن.
متاسفانه من بعد از سه سال دوباره وارد این چیزا شدم تموم دامنه هام منقضی شدن
بله بنده همین موضوع رو در پست اول اعلام کردم که جواب نداد
- - - Updated - - -
اروری که با آموزش پست اول باهاش مواجه میشم
33229
vahid13713
September 1st, 2016, 18:48
اگر ای پی اختصاصی داشته باشید امکانپذیره در غیر اینصورت میتونید وارد هاست بشید ولی امکان نصب رو ندارید
iHSG
September 1st, 2016, 18:55
متاسفانه من بعد از سه سال دوباره وارد این چیزا شدم تموم دامنه هام منقضی شدن
من یه دامنه بلااستفاده به آدرس vidahost.xyz دارم که قصد تمدیدش هم ندارم داره خاک می خوره اگر خواستید نیم سرور ها رو بگید براتون ست کنم چون دامنه بین المللی هستش 1 - 2 ساعته حداکثر ست میشه و می تونید کارتون رو انجام بدید.
hamid53214
September 1st, 2016, 21:42
چک کنید که آیپی رو درست وارد کرده باشید
ali-rezam
September 2nd, 2016, 02:44
اروری که با آموزش پست اول باهاش مواجه میشم
33229
ای پی رو درست وارد کردید ؟ مطمعن هستید ای پی سرور شما هم همینه ؟
idxreza
September 2nd, 2016, 11:04
من یه دامنه بلااستفاده به آدرس vidahost.xyz دارم که قصد تمدیدش هم ندارم داره خاک می خوره اگر خواستید نیم سرور ها رو بگید براتون ست کنم چون دامنه بین المللی هستش 1 - 2 ساعته حداکثر ست میشه و می تونید کارتون رو انجام بدید.
درود ، ممنون از لطفتون امیدوارم یجایی جبران کنم :53::53::53:
ns35.serveriran.net
ns36.serveriran.net
- - - Updated - - -
ای پی رو درست وارد کردید ؟ مطمعن هستید ای پی سرور شما هم همینه ؟
چک کنید که آیپی رو درست وارد کرده باشید
درود بله آیپی رو از سی پنل قسمت Shared IP Address در سی پنل و ویز کردن دامنه برداشتم که هردو یکی بودن
iHSG
September 2nd, 2016, 11:31
درود ، ممنون از لطفتون امیدوارم یجایی جبران کنم :53::53::53:
ns35.serveriran.net
ns36.serveriran.net
خواهش میکنم همین الان ست کردم فکر کنم چون دامنه بین المللی هستش حداکثر 1 - 2 ساعت دیگه بتونید کامل ازش استفاده کنید :x
http://whois.domaintools.com/vidahost.xyz
idxreza
September 2nd, 2016, 12:37
دوستان بنده مشکلم حل شد ممنونم از پاسخگویی همگی ، آموزش پست اول جواب داد ایراد در ریختن فایل ها درون هاست بود
موفق باشید