سلام .
البته روش خیلی هم نوین نیست و چون بیشتر مردم با این روش اشنا نیستن شاید میشه گفت نوین هست .
زود برم سر اصل مطلب :
ایده کار چیه : قطعا اکثر شما میدونید که میشه به ازای هر بازدید کننده کسب در آمد کرد توی اینترنت اما همیشه مشکل این بوده که چجوری بازدید کننده رو پیدا کنیم اونم با تعداد بالا . توی این روش ما کلا از سرویسی استفاده میکنیم که من اسمشو میزارم پنل بازدید که توی اون میتونید به هر تعداد که دوست دارید بازدید بفرستید به هر لینکی و در هر ساعتی از روز . خیلی هاتون الان به سرتون میزنه که اره این روش تکراریه بابا اما باید بگم که نه این نه سرویس تبادل ترافیک هست و نه نوعی بات متقلب مثل jingling که ترافیک فیک میفرسته . همینجا عرض کنم که چنین بات ها و سایت های تبادل ترافیکی از ایپی ژروکسی و vps استفاده میکنن که همین امر سبب شده امروز اکثر سایت های کسب درامد این آیپی ها رو شناسایی و اکانت ها رو به سادگی بن کنند .
چونکه آیپی اکثر وی پی اس ها به عنوان annomys jeroxy شناخته میشه و خیلی اسون میشه اون رو شناسایی کرد و پی برد که فرد داره تقلب میکنه .
نکته مثبت این روش بنده این هست که ما ایپی واقعی ( خونگی ) استفاده میکنیم . اونم به صورت نامحدود ینی هر روز آیپی ها جدید میشن و این موضوع باعث میشه که هیچ جایی بن نشید .
2 راه پیشنهادی دارم برای دوستان که بیان و با بنده شریک شن و سرمایه بزارن که توی هر دو راه ما از پنل بازدید استفاده میکنیم :
1- روش کسب در آمد از سایت های کوتاه کننده ی لینک مثل adfly .
سرمایه مورد نیاز : 200 دلار
سرمایه کنونی بنده : 70 دلار
در این روش هیچ محدودیتی در ارسال بازدید وجود نداره و میشه از کلک هایی مثل مولتی اکانت و مولتی لینک استفاده کرد . شما خودتون کار میکنید نه بنده . هر کسی برای خودش داخل پنل میشینه روزانه بازدید هاشو میفرسته . هیچ محدودیتی هم نیست . ینی از من بیشتر کار کردی قطعا در امدت از من بیشتر میشه .
درآمد تخمینی حداقل روزانه 50 دلار .
روش کار قابل گفتن در فضای عمومی نیست بنابراین باید به اسکایپ یا یاهو بیاید تا براتون روش رو مفصل توضیح بدم . جهت دریاف ایدی اسکایپ به بنده پ.خ بدین .
2- روش کسب در امد ازyoutube
(youtube view providers )
نیازمند اکانت پذیرفته شده در شبکه های تبلیغاتی میباشد ( ترجیحا bbtv یا fullscreen )
سرمایه مورد نیاز : دارای پلن های مختلفی هست ( این ها رو میفروشن خارجیا )
پلن اول 275 دلار 1 ماهه با محدودیت روزانه 15 هزار بازدید .
پلن 3 ماهه 350 دلار محدودیت 15 هزار بازدید روزانه .
پلن یکساله 2000 دلار با محدودیت روزانه 450 هزار بازدید .
الباقی پلن ها هم برای علاقه مندان میشه گفت بعدا .
cpm این روش ینی روش یوتیوب در اکثر شبکه ها : از 1 تا 30 دلار هست . که اکثر اوقات 1 دلار حساب میشه . ینی اکثر اوقات به ازای هر هزار بازدید از هر ویدئو شما 1 دلار میگیرید .
که مثلا روزی 450 هزار بازدید میشه روزی حدودا 450 دلار .
روش کار قابل بگفتن در فضای عمومی نیست بنابراین باید به اسکایپ یا یاهو بیاید تا براتون روش رو مفصل توضیح بدم . جهت دریاف ایدی اسکایپ به بنده پ.خ بدین .
سوالات پیش فرض :
1- اگر این روش ها واقعی هستن چرا خود شما تا حالا وارد نشدین و سرمایه جور نکردین ؟
ج : روش ها قابل مطرح کردن با افراد عادی نیستند حتی با پدر و مادر و آشنایان و نمیشه با هر کسی خارج از فضای نت مطرح کرد برای درک کامل این موضوع به اسکایپ یا یاهو بیاید و توضیحات بنده رو با دقت گوش کنید تا قانع بشید . میزان سرمایه بنده هم 70 دلار هست و نمیتونم به تنهایی وارد کار بشم .
2- چرا روش ها قابل بازگویی در فضای عمومی نیست ؟
لطفا برای درک موضوع به اسکایپ یا یاهو بیاید تا توضیحات رو باهاتون مطرح کنم .
3- تاحالا کسی این روش رو انجام داده و جواب داده و ایا شما هم تست کردین ؟
بله این روش در خارج انجام میشه حتی در ایران هم افرادی هستن که انجام میدن و کاملا عملی هست . خود بنده هم در حد مبتدی تست کردم و جواب داد و میتونم دسترسی بدم تا به عینه درک کنید که کار میده روش .
لطفا از پست های نا مربوط اکیدا خودداری کنید و اگر سوال دیگه ای دارید مطرح کنید تا جواب بدم .
توصیه میکنم قبل از زود قضاوت کردن توضیحات بنده در اسکایپ یا یاهو رو بشنوید بعدش شروع کنید به ایراد گرفتن .
cloobzzz
September 1st, 2016, 07:45
من هستم تماس بگیر 09112277141 فقط عصرها
alirezakaj
September 1st, 2016, 13:17
من هستم تماس بگیر 09112277141 فقط عصرها
ارسال شد .
در خدمت الباقی دوستان هم هستم اگر سوالی دارید .
dominos
September 2nd, 2016, 15:07
salam
ye rahe ertebati baram befrestin
tashakor
saeed1988m
September 3rd, 2016, 00:18
سلام .
البته روش خیلی هم نوین نیست و چون بیشتر مردم با این روش اشنا نیستن شاید میشه گفت نوین هست .
زود برم سر اصل مطلب :
ایده کار چیه : قطعا اکثر شما میدونید که میشه به ازای هر بازدید کننده کسب در آمد کرد توی اینترنت اما همیشه مشکل این بوده که چجوری بازدید کننده رو پیدا کنیم اونم با تعداد بالا . توی این روش ما کلا از سرویسی استفاده میکنیم که من اسمشو میزارم پنل بازدید که توی اون میتونید به هر تعداد که دوست دارید بازدید بفرستید به هر لینکی و در هر ساعتی از روز . خیلی هاتون الان به سرتون میزنه که اره این روش تکراریه بابا اما باید بگم که نه این نه سرویس تبادل ترافیک هست و نه نوعی بات متقلب مثل jingling که ترافیک فیک میفرسته . همینجا عرض کنم که چنین بات ها و سایت های تبادل ترافیکی از ایپی ژروکسی و vps استفاده میکنن که همین امر سبب شده امروز اکثر سایت های کسب درامد این آیپی ها رو شناسایی و اکانت ها رو به سادگی بن کنند .
چونکه آیپی اکثر وی پی اس ها به عنوان annomys jeroxy شناخته میشه و خیلی اسون میشه اون رو شناسایی کرد و پی برد که فرد داره تقلب میکنه .
نکته مثبت این روش بنده این هست که ما ایپی واقعی ( خونگی ) استفاده میکنیم . اونم به صورت نامحدود ینی هر روز آیپی ها جدید میشن و این موضوع باعث میشه که هیچ جایی بن نشید .
2 راه پیشنهادی دارم برای دوستان که بیان و با بنده شریک شن و سرمایه بزارن که توی هر دو راه ما از پنل بازدید استفاده میکنیم :
در این روش هیچ محدودیتی در ارسال بازدید وجود نداره و میشه از کلک هایی مثل مولتی اکانت و مولتی لینک استفاده کرد . شما خودتون کار میکنید نه بنده . هر کسی برای خودش داخل پنل میشینه روزانه بازدید هاشو میفرسته . هیچ محدودیتی هم نیست . ینی از من بیشتر کار کردی قطعا در امدت از من بیشتر میشه .
روش کار قابل گفتن در فضای عمومی نیست بنابراین باید به اسکایپ یا یاهو بیاید تا براتون روش رو مفصل توضیح بدم . جهت دریاف ایدی اسکایپ به بنده پ.خ بدین .
نیازمند اکانت پذیرفته شده در شبکه های تبلیغاتی میباشد ( ترجیحا bbtv یا fullscreen )
cpm این روش ینی روش یوتیوب در اکثر شبکه ها : از 1 تا 30 دلار هست . که اکثر اوقات 1 دلار حساب میشه . ینی اکثر اوقات به ازای هر هزار بازدید از هر ویدئو شما 1 دلار میگیرید .
که مثلا روزی 450 بازدید میشه روزی حدودا 450 دلار .
روش کار قابل بگفتن در فضای عمومی نیست بنابراین باید به اسکایپ یا یاهو بیاید تا براتون روش رو مفصل توضیح بدم . جهت دریاف ایدی اسکایپ به بنده پ.خ بدین .
سوالات پیش فرض :
1- اگر این روش ها واقعی هستن چرا خود شما تا حالا وارد نشدین و سرمایه جور نکردین ؟
ج : روش ها قابل مطرح کردن با افراد عادی نیستند حتی با پدر و مادر و آشنایان و نمیشه با هر کسی خارج از فضای نت مطرح کرد برای درک کامل این موضوع به اسکایپ یا یاهو بیاید و توضیحات بنده رو با دقت گوش کنید تا قانع بشید . میزان سرمایه بنده هم 70 دلار هست و نمیتونم به تنهایی وارد کار بشم .
بله این روش در خارج انجام میشه حتی در ایران هم افرادی هستن که انجام میدن و کاملا عملی هست . خود بنده هم در حد مبتدی تست کردم و جواب داد و میتونم دسترسی بدم تا به عینه درک کنید که کار میده روش .
لطفا از پست های نا مربوط اکیدا خودداری کنید و اگر سوال دیگه ای دارید مطرح کنید تا جواب بدم .
توصیه میکنم قبل از زود قضاوت کردن توضیحات بنده در اسکایپ یا یاهو رو بشنوید بعدش شروع کنید به ایراد گرفتن .
درود بر شما
اگر توجیه اقتصادی و البته تضمینی باشه بنده در خدمتم
آی دی اسکایپ ارسال شد خدمت شما
سپاس
alirezakaj
September 3rd, 2016, 12:53
درود بر شما
اگر توجیه اقتصادی و البته تضمینی باشه بنده در خدمتم
آی دی اسکایپ ارسال شد خدمت شما
سپاس
تمام توضیحات به اسکایپتون ارسال شد .
هر سوال دیگه ای دارید در خدمتم .
cacodemon
September 3rd, 2016, 17:10
سلام
ایدی اسکایپ ارسال شد.
alirezakaj
September 4th, 2016, 11:02
سلام
ایدی اسکایپ ارسال شد.
ارسال شد .
دوستان توجه کنید بهتون تست هم میدم که کلا ببینید جریان از چه قراره
alirezakaj
October 7th, 2016, 20:17
دوستانی که منتظر اماده شدن تجهیزان و پنل بودن . الان همه چیز اماده هست .
میتونیم کار رو شروع کنیم .
لطفا تماس بگیرید
sami-00
October 8th, 2016, 00:51
سلام برای منم بفرستید ممنونم
azarangit@
تلگرامم اینه
lemo1996
October 27th, 2016, 22:59
سلام ، در صورتی که هنوز با کسی همکاری نکرده اید
میزان سرمایه ای که نیاز دارید برای این کار را بفرمایید
درضمن نیاز به چه مواردی میباشد ؟ سرور ؟ ای پی ؟
alirezakaj
October 28th, 2016, 13:06
سلام ، در صورتی که هنوز با کسی همکاری نکرده اید
میزان سرمایه ای که نیاز دارید برای این کار را بفرمایید
درضمن نیاز به چه مواردی میباشد ؟ سرور ؟ ای پی ؟
150 دلار به بالا .
سرمایه گزار زیاد اومد و رفت یکیشون تا حالا یکی پایه بود جوین شد .
محدودیتی نداره اینکار در این زمینه
اگر میخواید بیشتر با کار اشنا بشید اسکایپ بدید تا بیشتر توضیح بدم و بدم نگاه کنید
موضوع رو باید درک کنید ماشالا اکثرتون رشته کامپیوتر هستین ولی در این ارتباط اطلاعاتی ندارید معمولا .
یک نفر به نام آقا رضا از قبل میدونست و اونه که تا حالا جوین شده میتونید با ایشون هم صحبت کنید توی اسکایپ
Hatam
October 28th, 2016, 13:49
خسته نباشید
لطفا اگر میشه جزئیات، آیدی اسکایپ ؛تلگرام رو در پ.خ ارسال کنید
October 28th, 2016, 15:06
با اسکایپ بنده در تماس باشید
آی دی :
majidisaloo
kouroshez
October 28th, 2016, 15:37
سلام .
زود برم سر اصل مطلب :
که مثلا روزی 450 هزار بازدید میشه روزی حدودا 450 دلار .
سوالات پیش فرض :
توضیحات کامل مخصوصا بحث یوتیوب رو کامل برای من درتلگرام ارسال کنید
09037289910
ahmadfa
October 30th, 2016, 10:21
سلام
لطفا توضیحات بیشتر رو برای من ارسال کنید
تلگرام imunique92@
alirezakaj
October 31st, 2016, 14:52
برای همه دوستان ارسال شد .
اگر میخواید در مورد روش از شخص دیگری بشنوید
میتونید به http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=46975 آقایmajidisaloo1 (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=46975)
بپرسید ایشون از قبل در مورد این روش اطلاعات پیش زمینه ای داشتن .
حداقل 150 دلار به بالا که به نتیجه برسه . وگرنه فایده ای نداره .
کسانی که جدی هستن بیان شروع کنیم . هر چند که من خودم الان شروع کردم .
کسانی که رشته شون کامپیتوره بهتر درک میکنن روش رو معمولا
بچه بازی هم نیست باید دل به کار بدی .
sanastudio
October 31st, 2016, 15:09
لطفا برای بنده هم ارسال کنید
alirezakaj
October 31st, 2016, 23:48
لطفا برای بنده هم ارسال کنید
اسکایپتون رو بقرستید برام
shalman
November 6th, 2016, 00:33
سلام
بی زحمت به تلگرام بنده نیز توضیحات رو ارسال کنید
مایل به همکاری هستم
@afrodat1
majid rostami
November 6th, 2016, 00:42
ضمن ارسال توضیحاتتون به آیدی اسکایپی که براتون ارسال کردم ، بفرمائید تا به حال با چند تن از عزیزان در حال همکاری هستید ؟ یوزر هاشون رو هم اعلام کنید ...
fashen
November 6th, 2016, 02:05
با سلام ایدی اسکایپ رو پ.خ کردم با تشکر.
alirezakaj
November 6th, 2016, 17:33
سلام
بی زحمت به تلگرام بنده نیز توضیحات رو ارسال کنید
مایل به همکاری هستم
@afrodat1
سلام . توضیحات در اسکایپ قابل گفتن هست .
- - - Updated - - -
ضمن ارسال توضیحاتتون به آیدی اسکایپی که براتون ارسال کردم ، بفرمائید تا به حال با چند تن از عزیزان در حال همکاری هستید ؟ یوزر هاشون رو هم اعلام کنید ...
وب هاستینگ تالک یوزرش اینه : az1388
اقا رضا هستن با بنده هم اکنون کار میکنن .
آیدی اسکایپ هم ندیدم من . مطمئنی فرستادی؟
تمامی دوستانی که علاقه دارند وارد بشن . با توجه به اینکه من با یک نفر دیگه کار رو شروع کردیم بنابراین قادر به پذیرش ضرر در کارمون نیستیم و به همین دلیل تنها راهش اینه که گسترش بدیم کار رو که حداقل بودجه مورد نیازش 150 دلار هست .
کسانی که توان این پول رو ندارن نمیتونم قبولشون کنم .
همونطور که قبلا گفتم این کار بچه بازی نیست که با 100 تومان 200 تومان راه بندازیش .
هر چه تعداد کمتر بهتر . دیگه راهمونو در پیش گرفتیم .
shalman
November 6th, 2016, 21:50
سلام . توضیحات در اسکایپ قابل گفتن هست ..
سلام بنده متاسفانه در اسکایپ فعالیتی ندارم اما مایل به همکاری با شما هستم
آیا راه دیگه ای برای ارسال توضیحات وجود داره؟
متشکر
Reza68
November 6th, 2016, 23:10
دوستان این تاپیک کلی بازدید داشته و کلی از دوستان هم سوال پرسیدند یعنی واقعا اینقدر مسئله غیر قابل درک هستش که دوستان درخواست می کنند که توضیحات تکمیلی استارتر ارسال کنه ؟
ما در اینترنت به روش های گوناگونی کسب درامد می تونیم انجام بدیم اما راهی که هیچ تخصصی لازم نداره همین راه دوستمون هستش کمترین میزان دانش و کمترین میزان حرفه ای گری و از هر چیزی کمترین رو لازم دارید الا زمان که به بیشترین حد ممکن باید زمان خرج کنید حتی بدون هیچ مبلغی هم این کار رو میشه انجام داد.
خوب حالا قراره این روش براتون شفاف سازی کنم :
1- در اختیار داشتن یک گروه ولی با 1 نفر هم شدنی هستش اما گروهی 3 نفره بهترین بازده ممکن رو می تونه داشته باشه.
2- حداقل کسب درآمد برای یک گروه 3 نفره ماهانه بیش از 5000 دلار خواهد بود.
3- نیاز مند وی پی اس هستید صد درصد
4- نیازمند دامنه برای وب سایت هستید.
5- نیازمند ایجاد حداقل 10 وبلاگ و سینک کردن مطالب وبلاگ ها هستید و حتما باید از سرویس دهنده های برتر مانند وردپرس و بلاک اسپات و مشابه اینها که برترین سرویس های وبلاگدهی جهان هستند استفاده کنید.
نکته : ایجاد وبلاگ هزاران برابر از نظر ارزشی بالاتر از وب سایت هستش چون ایندکس وبلاگ های سرور دهنده برتر جهانی بسیار سریعتر و بسیار مناسب تر از وبسایت تازه تاسیس شما خواهد بود.
6- انتخاب محتوی : باید رسته کاری خودتون رو حالا انتخاب کنید و باید بگم موارد زیر موارد خوبی هستند.
* - اسکریپت های نال شده
* - فیلم های قابل پخش در خانواده ( منظور خانواده خارجی نه ایرانی که بریم فیلم های دوبله فارسی بدون سانسور بذارید :دی)
* - فیلم های غیر قابل پخش در خوانواده اما با داشتن موضوعیتی که در خارج از کشور ما مجاز هستند.
* - موسیقی
7- بعد از انتخاب موضیعت که می تونید حتی روی همه اونها کار کنید حالا باید :
* در آپلود سنتر هایی که به ازای پرداخت ppd پول م یدهند فایل بریزید
* در یوتیوب باید همان فایل ها رو یک کانال ایجاد کنید و بریزید ( نرم افزار نه ها فقط ویدئو و فیلم و تصویری کلا)
* کوتاه کننده های لینک عضو می شید و مطالبتون در وب سایت رو حداقل با 3 کوتاه کننده کوتاه می کنید .
* حالا در انجمن های بزرگ دنیا عضو می شید و شروع می کنید با یوزرتون به انتشار مطالبیتون و توی امضا خودتون آدرس وب سایت و وبلاگتون باشه
نکته : اگه قصد فقط درامد هستش می تونید فیک هم کار کنید یعنی برید ببینید جدیدترین محصول مثلا کدکنیون چیه بعد تو سایتتون بذارید برای دانلود ولی ورژن قدیمتر که اومده فایلتون باشه
نکته : اگه هدفتون کار دائمی هستش و درآمد دائمی به هیچ وجه فیک کار نکنید تا سایتتون اعتبار کس بکنه همینطور وبلاگتون.
مهم : بعد از گذشت 120 روز از گوگل و تبلیغاتش استفاده کنید و لینک های بنری گوگل رو تو سایتتون بذارید تو بخش های مختلف بالا گزینه دانلود فایل و پایینش
نکته : سعی کنید مطالبتون رو قفل اشتراک کنید البته بعد از گذشت 120 روز از ایجاد سایت یعنی لازم باشه برای دیدن همون لنیک های دانلود که شما کوتاه کردید کاربر شما رو لایک کنه در فیسبوک و یا جیمیل و ...
و صد البته نکات دیگری هم هستش که باید خودتون تجربی بهش برسید و صد البته راهکار هایی هستش که خیلی سریعتر بهش برسید و صد البته بعضا این رسته از این کار می تونه با یک گروه 5 نفره شروع بشه و تو 3 ماه به بیش از 50 هزار دلار درآمد برسه البته اگه سرپرست گروه واقعا بدونه داره چیکار می کنه.
فقط می تونم بگم خدمتتون این کار واقعا درآمد زا می تونه باشه در حد فوق العاده و البته همیشگی فقط کمی بلدیت می خواد که باید سرپرست گروه داشته باشه.
alirezakaj
November 7th, 2016, 00:10
دوستان این تاپیک کلی بازدید داشته و کلی از دوستان هم سوال پرسیدند یعنی واقعا اینقدر مسئله غیر قابل درک هستش که دوستان درخواست می کنند که توضیحات تکمیلی استارتر ارسال کنه ؟
ما در اینترنت به روش های گوناگونی کسب درامد می تونیم انجام بدیم اما راهی که هیچ تخصصی لازم نداره همین راه دوستمون هستش کمترین میزان دانش و کمترین میزان حرفه ای گری و از هر چیزی کمترین رو لازم دارید الا زمان که به بیشترین حد ممکن باید زمان خرج کنید حتی بدون هیچ مبلغی هم این کار رو میشه انجام داد.
خوب حالا قراره این روش براتون شفاف سازی کنم :
1- در اختیار داشتن یک گروه ولی با 1 نفر هم شدنی هستش اما گروهی 3 نفره بهترین بازده ممکن رو می تونه داشته باشه.
2- حداقل کسب درآمد برای یک گروه 3 نفره ماهانه بیش از 5000 دلار خواهد بود.
3- نیاز مند وی پی اس هستید صد درصد
4- نیازمند دامنه برای وب سایت هستید.
5- نیازمند ایجاد حداقل 10 وبلاگ و سینک کردن مطالب وبلاگ ها هستید و حتما باید از سرویس دهنده های برتر مانند وردپرس و بلاک اسپات و مشابه اینها که برترین سرویس های وبلاگدهی جهان هستند استفاده کنید.
نکته : ایجاد وبلاگ هزاران برابر از نظر ارزشی بالاتر از وب سایت هستش چون ایندکس وبلاگ های سرور دهنده برتر جهانی بسیار سریعتر و بسیار مناسب تر از وبسایت تازه تاسیس شما خواهد بود.
6- انتخاب محتوی : باید رسته کاری خودتون رو حالا انتخاب کنید و باید بگم موارد زیر موارد خوبی هستند.
* - اسکریپت های نال شده
* - فیلم های قابل پخش در خانواده ( منظور خانواده خارجی نه ایرانی که بریم فیلم های دوبله فارسی بدون سانسور بذارید :دی)
* - فیلم های غیر قابل پخش در خوانواده اما با داشتن موضوعیتی که در خارج از کشور ما مجاز هستند.
* - موسیقی
7- بعد از انتخاب موضیعت که می تونید حتی روی همه اونها کار کنید حالا باید :
* در آپلود سنتر هایی که به ازای پرداخت ppd پول م یدهند فایل بریزید
* در یوتیوب باید همان فایل ها رو یک کانال ایجاد کنید و بریزید ( نرم افزار نه ها فقط ویدئو و فیلم و تصویری کلا)
* کوتاه کننده های لینک عضو می شید و مطالبتون در وب سایت رو حداقل با 3 کوتاه کننده کوتاه می کنید .
* حالا در انجمن های بزرگ دنیا عضو می شید و شروع می کنید با یوزرتون به انتشار مطالبیتون و توی امضا خودتون آدرس وب سایت و وبلاگتون باشه
نکته : اگه قصد فقط درامد هستش می تونید فیک هم کار کنید یعنی برید ببینید جدیدترین محصول مثلا کدکنیون چیه بعد تو سایتتون بذارید برای دانلود ولی ورژن قدیمتر که اومده فایلتون باشه
نکته : اگه هدفتون کار دائمی هستش و درآمد دائمی به هیچ وجه فیک کار نکنید تا سایتتون اعتبار کس بکنه همینطور وبلاگتون.
مهم : بعد از گذشت 120 روز از گوگل و تبلیغاتش استفاده کنید و لینک های بنری گوگل رو تو سایتتون بذارید تو بخش های مختلف بالا گزینه دانلود فایل و پایینش
نکته : سعی کنید مطالبتون رو قفل اشتراک کنید البته بعد از گذشت 120 روز از ایجاد سایت یعنی لازم باشه برای دیدن همون لنیک های دانلود که شما کوتاه کردید کاربر شما رو لایک کنه در فیسبوک و یا جیمیل و ...
و صد البته نکات دیگری هم هستش که باید خودتون تجربی بهش برسید و صد البته راهکار هایی هستش که خیلی سریعتر بهش برسید و صد البته بعضا این رسته از این کار می تونه با یک گروه 5 نفره شروع بشه و تو 3 ماه به بیش از 50 هزار دلار درآمد برسه البته اگه سرپرست گروه واقعا بدونه داره چیکار می کنه.
فقط می تونم بگم خدمتتون این کار واقعا درآمد زا می تونه باشه در حد فوق العاده و البته همیشگی فقط کمی بلدیت می خواد که باید سرپرست گروه داشته باشه.
درامد فیک از یوتیوب از سال 2015 نابود شده . یعنی بات یوتیوب به قدری پیشرفته شده که دیگه
سایت های ترافیک ایکسچنج رو به سرعت بن میکنه
روشی که ما داریم در حال حاضر روی 2 روش تمرکز کردیم
crypto mining va youtube
یوتیوب رو با بازدید واقعی میفرستیم اما برای فرستادن بازدید به خودت لازم نیست زحمت بدی که جای توضیح بیشتر نداره اینجا
ماینینگ هم که همین الان داریم روشکار میکنیم سودشم خوبه .
اما اون چیزایی که عرض کردین نیازی نبود
Reza68
November 7th, 2016, 00:37
دوست عزیز درامد فیک کسی یوتیوب منظورش نبود متن بنده رو با دقت پس نخوندی گفتم اسکریپت . کجاش گفتم یوتیوب که خودم ندیدم ؟؟؟؟ احتمال الان شما تو بازه سنی بین 20 تا 24 هستی دوست عزیز کاری که شما الان داری انجام می دی رو بنده سال 88 انجام م یدادم می دونی با چه آپلود سنتری هایی ؟ که تو دورانی که الان شما اومدی اون آپلود سنتر ها بسته شدن اون موقع هم کوتاه کننده لینک چندان رو بورس نبود.
این هم نمی خواد شما بفرمایید قابل گفتن نیست قابل گفتن نیست. م یدونی چرا قابل گفتن نیست چون یوزر باید فیلم های +16 آپ کنه تو یوتیوب که بازدید بگیره نه اینکه بیاد فیلم من ترانه 115 سال دارم بریزه و 50 کیلو بازدید بگیره.
عزیز عزیز عزیز شما کجایی ما کجاییم انگار خیلی دنیا پیشرفت کرده.
در ضمن کاری که شما می گی هیچ هزینه ای نمی خواد حداکثر هزینه ( اکانت اپلود سنتر + وی پی اس + یکسری اکانت وی آی پی از تورنت های خاص نه تورنت های وی پی آپی که همه م یدونن) که البته بعید م یدونم شما بدونی تورنت های خاص منظورم چی هستش.
=====> پیشنهاد می کنم متن بنده رو بخونی ببینی منم گفتم درآمد داره حالا شما از چی نارحتی خدا می دونه از اینکه راه رو گفتم ناراحتی یا چیز دیگه متوجه نمیشم ؟؟؟؟ در ضمن این کلمه فیک تو جملات خودتون تو استارت تاپیک هم هستش !!!؟؟؟ خیلی جالبه ها واقعا مهشر هستید شما
#elahe#
November 7th, 2016, 01:13
چرا چیزی که تو تلگرام و اسکایپ میگید رو رکورد نمیکنید و تو تاپیک نمیذارید ؟
اینجوری همه راحت میتونن گوش بدن و هرکی خاست مسیج میده واسه همکاری
alirezakaj
November 8th, 2016, 10:34
دوست عزیز درامد فیک کسی یوتیوب منظورش نبود متن بنده رو با دقت پس نخوندی گفتم اسکریپت . کجاش گفتم یوتیوب که خودم ندیدم ؟؟؟؟ احتمال الان شما تو بازه سنی بین 20 تا 24 هستی دوست عزیز کاری که شما الان داری انجام می دی رو بنده سال 88 انجام م یدادم می دونی با چه آپلود سنتری هایی ؟ که تو دورانی که الان شما اومدی اون آپلود سنتر ها بسته شدن اون موقع هم کوتاه کننده لینک چندان رو بورس نبود.
این هم نمی خواد شما بفرمایید قابل گفتن نیست قابل گفتن نیست. م یدونی چرا قابل گفتن نیست چون یوزر باید فیلم های +16 آپ کنه تو یوتیوب که بازدید بگیره نه اینکه بیاد فیلم من ترانه 115 سال دارم بریزه و 50 کیلو بازدید بگیره.
عزیز عزیز عزیز شما کجایی ما کجاییم انگار خیلی دنیا پیشرفت کرده.
در ضمن کاری که شما می گی هیچ هزینه ای نمی خواد حداکثر هزینه ( اکانت اپلود سنتر + وی پی اس + یکسری اکانت وی آی پی از تورنت های خاص نه تورنت های وی پی آپی که همه م یدونن) که البته بعید م یدونم شما بدونی تورنت های خاص منظورم چی هستش.
=====> پیشنهاد می کنم متن بنده رو بخونی ببینی منم گفتم درآمد داره حالا شما از چی نارحتی خدا می دونه از اینکه راه رو گفتم ناراحتی یا چیز دیگه متوجه نمیشم ؟؟؟؟ در ضمن این کلمه فیک تو جملات خودتون تو استارت تاپیک هم هستش !!!؟؟؟ خیلی جالبه ها واقعا مهشر هستید شما
اصلا هیچ ربطی به نحوه توضیحات شما نداره . و الان با توجه به اینکه به خیلی ها توضیحاتو دادم تقریبا 1 نفر هم تو ایران این کارو فک نکنم انجام داده باشه .
شما وقتی روش بنده رو نمیدونید قضاوت نکنید .
سال 88 که هیچی سال 95 هم کسی راجع به این نمیدونه .
اصن این روش نه اپلود سنتر میخواد نه اکانت فلانو بهمان . برا خودتون میبریدو مبافید عزیز . عذر میخوام ولی این کاری که شما صحبت میکنید راجبش خر حمالی کردن هست خیلی زحمت داره .
موفق باشی.
- - - Updated - - -
چرا چیزی که تو تلگرام و اسکایپ میگید رو رکورد نمیکنید و تو تاپیک نمیذارید ؟
اینجوری همه راحت میتونن گوش بدن و هرکی خاست مسیج میده واسه همکاری
وقتی توضیحاتو بشنوید متوجه میشید چرا اینجا نگفتم
mehrangta
December 28th, 2016, 15:03
برای بنده هم توضیحات رو ارسال کنید :
اسکایپ mehrangta
parsa66
January 4th, 2017, 11:08
دوست داشتی بنده هم در خدمتم. بفرستید
09194723906
@shirinsoft
alicpk
January 4th, 2017, 20:26
اقا چرا نبش قبر میکنید پستهارو
این پست مربوط به خیلی وقت پیشه که تا الان شریکشون گرفتن چرا دوباره میاین دنبالش میگیرید؟
alirezakaj
January 7th, 2017, 12:46
متاسفانه پستم رو نمیتونم ادیت کنم :
تمام مطلب توی امضای بنده موجوده اگر دوستان خواستن بخونن