توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسنده سایت فیلم
Marketer
September 1st, 2016, 00:48
سلام نویسنده سایت فیلم میتونم باشم یعنی پست بزارم
روزی 20 تا پست میتونم بزارم
هر 2 تا فیلم رو یک هزار تومان میزارم
هر دو کیفیت رو هم میزارم 720 و 1080
روزانه مدیر سایت هرچقدر تعیین کنه فیلم رو میزارم مستقیم اپلود میکنم روی سرور خود سایت یا هرجا بگه
24 ساعته هم انلاینم - به تمامی cms ها هم مسلط هستم سئو رو هم رعایت میکنم + کلمات کلیدی ...
alioffical
September 1st, 2016, 09:42
بیا تله
alikh2109
Farid Saadat
September 1st, 2016, 11:59
درود. با مديريت يك سايت فيلم در حال صحبت هستم. اگر تمايل داريد تلگرام پيام بديد تا شما رو معرفى كنم و در غير اين صورت ، شخص ديگرى رو. پيروز باشيد. شماره و اى دى در امضا
Marketer
September 2nd, 2016, 13:03
بیا تله
alikh2109
ارسال شد
- - - Updated - - -
درود. با مديريت يك سايت فيلم در حال صحبت هستم. اگر تمايل داريد تلگرام پيام بديد تا شما رو معرفى كنم و در غير اين صورت ، شخص ديگرى رو. پيروز باشيد. شماره و اى دى در امضا
فعلا با کسی توافق نشده یعنی کار شروع نشده پیشنهاد کار بود در خدمتم
اشکان
September 2nd, 2016, 13:34
سلام
ی کار خاص هست
سایت ما موزیک هست و مطلب ها همه اماده هستن
یعنی حدود 10 هزار مطلب اماده هست شما فقط میای و متن اهنگ رو پیدا می کنی و اضافه می کنی به مطلب ( از این ده هزار مطلب شاید 1000 تاش متن اهنگش گیر نیاد که مهم نیست ) + زمان بندی
قیمت مد نظرتون برا این پروژه چقدره؟
Marketer
September 2nd, 2016, 13:37
سلام
ی کار خاص هست
سایت ما موزیک هست و مطلب ها همه اماده هستن
یعنی حدود 10 هزار مطلب اماده هست شما فقط میای و متن اهنگ رو پیدا می کنی و اضافه می کنی به مطلب ( از این ده هزار مطلب شاید 1000 تاش متن اهنگش گیر نیاد که مهم نیست ) + زمان بندی
قیمت مد نظرتون برا این پروژه چقدره؟