PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سفارش ساخت اپلیکیشن برای سایت موزیک

drvahid
August 31st, 2016, 13:19
سلام دوستان یک برنامه اندروید میخوام که سایتم داخلش باز بشه به اعبارتی یک مرورگر باید باشه که روی ادرس سایت من قفل باشه!
قالب کاملا ریسپانسیو هست نمیخوام برنامه با فید خوان کار نه من نیاز به بازدید دارم!

۱.تنها سایت من توش باز بشه
۲.سبک و کم حجم باشه
۳.سرعت لودش بالا باشه
۴.استایل زیبا داشته باشه
۵.اگر میشه دانلود منیجر داشت باشه(اگر سخته نیازی نیست)
6.دکمه اشتراک گذاری داشته باشه
7.قابل چرخش باشه یعنی کاربر گوشی رو به عرض گرفت برنامه بچرخه و سایت رو عریض تر نمایش بده
8.با پاپ آپ داخل سایت مشکلی نداشته باشه
9.یک منو داشته باشه بصورت کشویی برای دسترسی سریع تر کاربران به یک سری آپشن مثلا : پخش آهنگ شما ، آهنگ های جدید ، باز شدن سایت در مرورگر و چندتای دیگه

سایت با وردپرس ساخته شده که البته مهم نیست تو این نوع آپ
آدرس سایت مهمه که اینه : myava.ir

دوستان لطفاً هزینه لازم برای ساخت این اپ رو همینجا بگید!
هزینه نجومی نگید چون الان سایت یک برنامه عالی با امکانات زیاد داره با 200 تومان ساخته شده مشکل ما اینکه فید خوان هست ولی قابلیت های زیادی داره اما برای ما مهم بازدید هستش

mahdi-relax
August 31st, 2016, 13:23
نمونه کار بنده در تاپیک زیر :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=172045

اگه مایل بودید از طریق تلگرام در ارتباط باشید

negarnovin
August 31st, 2016, 13:50
سلام دوستان یک برنامه اندروید میخوام که سایتم داخلش باز بشه به اعبارتی یک مرورگر باید باشه که روی ادرس سایت من قفل باشه!
قالب کاملا ریسپانسیو هست نمیخوام برنامه با فید خوان کار نه من نیاز به بازدید دارم!

۱.تنها سایت من توش باز بشه
۲.سبک و کم حجم باشه
۳.سرعت لودش بالا باشه
۴.استایل زیبا داشته باشه
۵.اگر میشه دانلود منیجر داشت باشه(اگر سخته نیازی نیست)
6.دکمه اشتراک گذاری داشته باشه
7.قابل چرخش باشه یعنی کاربر گوشی رو به عرض گرفت برنامه بچرخه و سایت رو عریض تر نمایش بده
8.با پاپ آپ داخل سایت مشکلی نداشته باشه
9.یک منو داشته باشه بصورت کشویی برای دسترسی سریع تر کاربران به یک سری آپشن مثلا : پخش آهنگ شما ، آهنگ های جدید ، باز شدن سایت در مرورگر و چندتای دیگه

سایت با وردپرس ساخته شده که البته مهم نیست تو این نوع آپ
آدرس سایت مهمه که اینه : myava.ir

دوستان لطفاً هزینه لازم برای ساخت این اپ رو همینجا بگید!
هزینه نجومی نگید چون الان سایت یک برنامه عالی با امکانات زیاد داره با 200 تومان ساخته شده مشکل ما اینکه فید خوان هست ولی قابلیت های زیادی داره اما برای ما مهم بازدید هستش

سلام همچین اپلیکیشنی با امکاناتی که فرمودید با قیمت 325 هزار تومان برای شما اختصاصی طراحی می گردد.