PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ارسال ایمیل به مدیر whmcs

ourweb
August 31st, 2016, 04:15
سلام متاسفانه من این مشکل رو خوردم و نمیدونم چیکار کنم تمام اینترنت رو زیر ر رو کردم در حال حاضر من از whmcs 7 استفاده میکنم
مشکل این هست که ایمیل برای کاربران میره ولی ایمیلی برای من نمی آید
تیکت نوتفکیشن رو زدم ولی ایمیلی دریافت نمی کنم قالب ایمیل رو هم دیدم ولی چیزی سر در نیاوردم ازش
دوستانی که مشکل من رو داشتن و حل کردن مشکل رو ممنون میشم راهنمایی کنن تا این مشکل رو حل کنم.

Reza G
August 31st, 2016, 12:17
سلام متاسفانه من این مشکل رو خوردم و نمیدونم چیکار کنم تمام اینترنت رو زیر ر رو کردم در حال حاضر من از whmcs 7 استفاده میکنم
مشکل این هست که ایمیل برای کاربران میره ولی ایمیلی برای من نمی آید
تیکت نوتفکیشن رو زدم ولی ایمیلی دریافت نمی کنم قالب ایمیل رو هم دیدم ولی چیزی سر در نیاوردم ازش
دوستانی که مشکل من رو داشتن و حل کردن مشکل رو ممنون میشم راهنمایی کنن تا این مشکل رو حل کنم.

سلام. ایمیل ارسال کننده معتبر هست؟ یعنی اگر از info@domain.com برای ارسال ایمیل به ادمین استفاده میکنید، این ایمیل در هاست تعریف شده؟

من این مشکلو داشتم که با تعریف ایمیل حل شد.

ourweb
August 31st, 2016, 15:11
سلام. ایمیل ارسال کننده معتبر هست؟ یعنی اگر از info@domain.com برای ارسال ایمیل به ادمین استفاده میکنید، این ایمیل در هاست تعریف شده؟

من این مشکلو داشتم که با تعریف ایمیل حل شد.

خب من میخواهم به جی میل من ایمیل بیاد.

CYCLONER
August 31st, 2016, 15:16
با سلام

دوست عزیز whmcs 7 فعلا به صورت بتا می باشد بنده هم قصد استفاده داشتم ولی منصرف شدم مدتی منتظر بمانید تا نسخه اصلی انتشار شود

مشکلاتی فعلا در whmcs 7 دیده میشود و دارای فعلا 1 باگ امنیتی بود در نسخه بتا 1 توصیه میشه فعلا از whmcs 6 استفاده کنید

Reza G
August 31st, 2016, 15:25
خب من میخواهم به جی میل من ایمیل بیاد.

نه منظورم ایمیل ارسال کننده بود. یه ایمیل تنظیم می کنید که ایمیل ارسال کننده است. اون باید توی هاست تعریف شده باشه.

ourweb
August 31st, 2016, 15:45
نه منظورم ایمیل ارسال کننده بود. یه ایمیل تنظیم می کنید که ایمیل ارسال کننده است. اون باید توی هاست تعریف شده باشه.

بصورت دیفالت بر روی phpmail هست .

- - - Updated - - -

با سلام

دوست عزیز whmcs 7 فعلا به صورت بتا می باشد بنده هم قصد استفاده داشتم ولی منصرف شدم مدتی منتظر بمانید تا نسخه اصلی انتشار شود

مشکلاتی فعلا در whmcs 7 دیده میشود و دارای فعلا 1 باگ امنیتی بود در نسخه بتا 1 توصیه میشه فعلا از whmcs 6 استفاده کنید

خب من باید اپدیت کنم به ورژن ؟

a.e
September 1st, 2016, 05:16
با سلام و عرض ادب

پیشنهاد میشود یک ایمیل یاهو را جایگزین جیمیل خود کرده و مجدد تست فرمایید.

در صورتی که برای ایمیل یاهو شما ایمیل به درستی ارسال شد، ایمیل سیستمی را که در whmcs تعریف کرده اید را به عنوان یک ***** در جیمیل خود تعریف کنید تا اجازه دریافت ایمیل ها از طرف جیمیل به شما داده شود.