توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرمایه گذاری در سرور همراه با عقد قرارداد
shatech
August 30th, 2016, 12:21
با سلام
دوستان عزیز بنده کارم کولوکیشن سرور هست
تعدادی سرور ها دو قلو دارم که میخوام کولو کنم و اجاره بدم اما برای اینکه درآمد بیشتری داشته باشم به این فکر افتادم دو عدد node دیگه خریداری کنم و تعداد سرور رو بیشتر کنم
سرمایه مورد نیاز 5 میلیون تومان می باشد و سود کف سود ماهیانه 1 میلیون تومان به سرمایه گذار پرداخت خواهد شد
جهت کسب اطلاعات بیشتر با اطلاعات تماس درج شده در امضاء با بنده در تماس باشید
vpsmad
August 30th, 2016, 12:52
جسارتا چه تضمینی ارایه میدید برای پردخت ؟
shatech
August 30th, 2016, 13:02
جسارتا چه تضمینی ارایه میدید برای پردخت ؟
با عرض خسته نباشید
در تاپیک قرارداد اعلام شده و هرگونه تضمینی که سرمایه گذار نیاز داشته باشه قابل ارائه هست
ممنون از همکاریتون در تاپیک
vpsmad
August 30th, 2016, 13:10
سرمایه گذار فقط سرمایه گذاری رو انجام میده و نسبت به مشکلات سرور ( اعم از سوختن هارد و مشکلات سخت افزار و...) و پشتیبانی و جذب مشتری در ارتباط نخواهد بود ؟
Rezash
August 30th, 2016, 13:23
سلام
آدرس سایت و اطلاعات شرکتتون رو لطف میکنید ؟
shatech
August 30th, 2016, 13:38
سرمایه گذار فقط سرمایه گذاری رو انجام میده و نسبت به مشکلات سرور ( اعم از سوختن هارد و مشکلات سخت افزار و...) و پشتیبانی و جذب مشتری در ارتباط نخواهد بود ؟
بله پشتیبانی کاملا از سمت ما انجام خواهد شد
- - - Updated - - -
سلام
آدرس سایت و اطلاعات شرکتتون رو لطف میکنید ؟
بنده کارگردان و بازیگر تئاتر هستم و متاسفانه در حین سفر به مشهد (من باب جشنواره رضوی) کسی نبود تو دفتر که نامه دوم نماد رو دریافت کنه به همین جهت سایت تا چند روزی تعطیل هست و فقط قسمت پنل در دسترس هست برای پشتیبانی به مشتریان فعلی و فروش فعلا صورت نمیگیره
تعدادی کارمند جذب دفتر شدند که دیگر همچین مشکلی ایجاد نشه