PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور برای یک سایت پربازدید ( فوری )

ldda company
August 29th, 2016, 16:16
به نام خداوند بخشنده مهربان

درود دوستان ...
برای یک سایت با میزان تقریبا 10 هزار آی پی یکتا در روز و 100 تا 150 هزار بازدید صفحات در هر روز نیاز به سرور یا هاست پربازدید هست . لازم به ذکر هست که سرور باید قدرتمند و با کیفیت و آپتایم بالا باشه . دیتاسنتر اهمیت چندانی نداره . هر چه زودتر نیاز به این سرور برای میزبانی سایت داریم . سایت مذکور هم فقط حاوی تصاویر و مطالب مختلف هست پس طبیعتا به فضای خیلی زیادی حتیاج نیست چون محتوای مالتی مدیا در مطالب سایت وجود نداره . ضمنا پهنای باند کاملا نامحدود باشه . دیتا سنتر خاصی مد نظر نیست .

دوستان لطف کنن پیشنهاد بدن . ممنون ...

farssub
August 29th, 2016, 16:17
سلام خدمت شما ، سرور مجازی با هارد Full SSD افر ارسال بشه/

peym@n
August 29th, 2016, 16:18
درود
هر لحظه چند کانکشن دارید؟
موفق باشید

ldda company
August 29th, 2016, 16:19
درود بر شما . ببینید هر کدوم از دوستانی که میخوان آفر بدن ، اول از هر چیز کیفیت بالا برای ما ملاک هست . در وهله بعد پشتیبانی و در وهله بعدی قیمت . هر سه مهم هستن اما اولویت دارن ...

Z.eus
August 29th, 2016, 16:20
Cms مورد استفاده چیست؟

بودجه ماهیانه شما چقدر است؟

امکان ارائه سرور مجازی و سرور اختصاصی با فضای ssd از کشور های اروپایی مقدور است.

ldda company
August 29th, 2016, 16:21
میزان افراد آنلاین در یک زمان ( کانکشن همزمان ) در مورد سایت مذکور : بین 300 تا 1000 نفر ( در ساعات مختلف متغیر هست . )

mizban97
August 29th, 2016, 16:21

درود دوستان ...
برای یک سایت با میزان تقریبا 10 هزار آی پی یکتا در روز و 100 تا 150 هزار بازدید صفحات در هر روز نیاز به سرور یا هاست پربازدید هست . لازم به ذکر هست که سرور باید قدرتمند و با کیفیت و آپتایم بالا باشه . دیتاسنتر اهمیت چندانی نداره . هر چه زودتر نیاز به این سرور برای میزبانی سایت داریم . سایت مذکور هم فقط حاوی تصاویر و مطالب مختلف هست پس طبیعتا به فضای خیلی زیادی حتیاج نیست چون محتوای مالتی مدیا در مطالب سایت وجود نداره . ضمنا پهنای باند کاملا نامحدود باشه . دیتا سنتر خاصی مد نظر نیست .

باسلام
هاست پربازدید سی پنل از آلمان در خدمتیم:
10GB VIP
10GB فضای میزبانی
پهنای باند نامحدود
دیتابیس نامحدود
ساب دامین نامحدود
ایمیل نامحدود
نامحدود
ادون دامین 10
دیتاسنتر هتزنر آلمان
30,000 تومان ماهانه
85,000 تومان سه ماهه
سفارش (http://mizbanservers.com/clients/cart.php?gid=30)

JeyServer
August 29th, 2016, 16:22

درود دوستان ...

سلام!
جی سرور افتخار میکنه که میزبان شما باشه!
من بهتون سرور مجازی با هارد SSD واقع در دیتاسنتر هتزنر آلمان رو پیشنهاد میکنم که از لحاظ کیفیت سخت افزار و پورت ثابت شده است.
پلن حرفه ای 6 جی سرور با منابع کاملا واقعی برای شما مناسب هست : http://www.jeyserver.com/fa/server/vps
رم: 2گیگابایت
هارد: 20 گیگابایت SSD
پهنای باند 200 مگابیت تضمین شده
نصب و راه اندازی رایگان
قیمت: 50 هزار تومان ماهیانه

اگر نیاز به مشاوره داشتید لطفا از ساعت 8 الی 17 با تلفن 03134420301 تماس بگیرید یا در 24 ساعت روز برایمان تیکت ارسال کنید: http://panel.jeyserver.com

ldda company
August 29th, 2016, 16:24
cms مورد استفاده چیست؟

بودجه ماهیانه شما چقدر است؟

امکان ارائه سرور مجازی و سرور اختصاصی با فضای ssd از کشور های اروپایی مقدور است.

سایت تحت وردپرس هست .
در مورد قیمت خب فضای زیادی مد نظر نیست . چون فقط تصویر هست و فایل های نوشتاری ( text ) . اما پهنای باند باید کاملا نامحدود باشه . خصوصا که وضعیت سایت مذکور در حال رشد هست .
لطفا آفر خودتون رو ارسال کنید + مشخصات کاملش

peym@n
August 29th, 2016, 16:25
درود
نفرمودیدن هر ثانیه به طور تقریبی چند کانکشن دارید؟

k-pax
August 29th, 2016, 16:26
با سلام و درود
با آفر زیر در خدمت شما هستیم

مشخصات

رم
4 گیگابایت DDR4

CPU
Dual core 2000

فضا
50 گیگابایت SSD

IP اختصاصی
1 عدد

ترافیک ماهیانه
نامحدود

پورت سرور
1 گیگابیت

دسترسی
root

سیستم عامل
به انتخاب کاربر

پنل کاربری
روشن، خاموش، ری استارت، VNC

منابع سرور
کاملا اختصاصی و تضمینی

برگشت وجه
سه روز

هزینه ماهیانه
50,000 تومان

سفارش
لینک سفارش (http://my.cloudfire.ir/cart.php)

قیمت بدون احتصاب تخفیف هست
شما 40% تخفیف ویژه میتونید استغاده کنید

پتشیبانی از طریق : تیکت / تلگرام / تلفن
نلگرام ما » @cloudfire_ir

farssub
August 29th, 2016, 16:26
درود بر شما . ببینید هر کدوم از دوستانی که میخوان آفر بدن ، اول از هر چیز کیفیت بالا برای ما ملاک هست . در وهله بعد پشتیبانی و در وهله بعدی قیمت . هر سه مهم هستن اما اولویت دارن ...
سرور مجازی آلمان با هارد FULL SSD کیفیت آپتایم ، تضمینی میباشد
Ram : 6 Gb
Hard : 50 GB Full SSD
Cpu : 4 Core
Licesne Direct free
هزینه ماهانه سرور فوق 50 هزار تومان میباشد ، هزینه لایسنس دایرکت ادمین 10 هزار تومان
سوالی بود در خدمتیم
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=172002

ldda company
August 29th, 2016, 16:27
سلام!
جی سرور افتخار میکنه که میزبان شما باشه!
من بهتون سرور مجازی با هارد SSD واقع در دیتاسنتر هتزنر آلمان رو پیشنهاد میکنم که از لحاظ کیفیت سخت افزار و پورت ثابت شده است.
پلن حرفه ای 6 جی سرور با منابع کاملا واقعی برای شما مناسب هست : http://www.jeyserver.com/fa/server/vps
رم: 2گیگابایت
هارد: 20 گیگابایت SSD
پهنای باند 200 مگابیت تضمین شده
نصب و راه اندازی رایگان
قیمت: 50 هزار تومان ماهیانه

اگر نیاز به مشاوره داشتید لطفا از ساعت 8 الی 17 با تلفن 03134420301 تماس بگیرید یا در 24 ساعت روز برایمان تیکت ارسال کنید: http://panel.jeyserver.com

خیلی ممنون از شما بابت ارسال پیشنهاد خودتون . اما این میزان رم واقعا کم هست . یعنی تحمل سایت مد نظر ما رو نداره . برای همین در ابتدای پست ذکر کردم که یا سرور قوی ، یا هاست پربازدید که از نظر رم بعدا مشکلی پیش نیاد برای ما .

Z.eus
August 29th, 2016, 16:28
سایت تحت وردپرس هست .
در مورد قیمت خب فضای زیادی مد نظر نیست . چون فقط تصویر هست و فایل های نوشتاری ( text ) . اما پهنای باند باید کاملا نامحدود باشه . خصوصا که وضعیت سایت مذکور در حال رشد هست .
لطفا آفر خودتون رو ارسال کنید + مشخصات کاملش
سرویس های ما اکثرا با پهناباند نامحدود و پورت مولتی پروایدر که Level3 هم جزو آن هاست ارائه می‌شوند.
همگی شامل آنتی دیداس سخت افزاری هستند.
هلند - پینگ تایم عالی به اکثر نقاط جهان از جمله ایران.
کمی نیاز به بررسی های بیشتر است.
پیام خصوصی را چک نمایید.

JeyServer
August 29th, 2016, 16:29
خیلی ممنون از شما بابت ارسال پیشنهاد خودتون . اما این میزان رم واقعا کم هست . یعنی تحمل سایت مد نظر ما رو نداره . برای همین در ابتدای پست ذکر کردم که یا سرور قوی ، یا هاست پربازدید .

منابع طبق نیاز شما قابل ارائه است.
پلن های موجود در جی سرور صرفا پلن های استاندارد و پرفروش هستند،
ما تا 128 گیگ رم و 24 هسته قابلیت افزایش منابع شما رو داریم،
بفرمایید چقدر به رم و سی پی یو نیاز دارید، بنده جزئیات رو خدمتتون عرض میکنم

peym@n
August 29th, 2016, 16:35
درود
با آفری مناسب از دیتاسنتر هتزنر آلمان در خدمت شما هستیم
*منابع سرور شما کامل اختصاصی میباشد و حتی 1 مگاهرتز هم نیز آورسل(اشتراکی)نیست*
همراه با کانفیگ حرفه ای و رایگان دایرکت ادمین+سی پنل
===========================
پلن4
رم اختصاصی :4 گیگابایتddr4
هارد اختصاصی : 120 گیگابایت
پردازنده : 4 هسته Xeon
آی پی اختصاصی : 1 عدد
سیستم عامل : CentOs - windows - - Ubuntu - Kali Linux
دیتاسنتر :هتزنر آلمان
دارای پنل خاموش و روشن
نصب و کانفیگ کنترل پنل رایگان
55,000 تومان ماهانه
605,000 تومان سالانه
http://parswebhost.net
portal:https://my.parswebhost.net
برای سفارش لطفا عضو (https://my.parswebhost.net/register.php) و سفارش (https://my.parswebhost.net/cart.php?gid=18) خود را ارسال نمائید
دارای نماد اعتماد از صنعت,معدن,تجارت
33198

نمونه از پنل تحت وب
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=32370&d=1468265390&thumb=1 (http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=32370&d=1468265390)

*پنل تحت وب که ارائه میشود بسیار پنل کامل و مجهزی میباشد که در صورت شرایط اضطراری بسیار به کارتون خواهد آمد*

*مچنین مزئیت دیگر پنل تحت وب مانیتورینگ منابع سرور شما هست چقدر رم,سی پی یو,هارد به وی پی اس شما تعلق یافته چقدر در حال مصرف میباشد همراه با نمایشگر به صورت درصدی*

*مزئیت دیگر پنل تحت وب دسترسی کنسول هست که بسیار کاربردی میباشد*

توضیح مختصر درباره فعالیت پارس وب هاست

پارس وب هاست ارائه دهنده خدمات میزبانی-,ثبت دامنه , طراحی و امنیت وبسایت , ارائه دهنده ی سرور های مجازی ,اختصاصی و نیمه اختصاصی میباشد که فعالیت خود را در سال 1390 با برند نما هاست آغاز نموده و بعد از گذشت 2سال یعنی در سال 1392 برند خود را از نما هاست به پارس وب هاست تغییر داد . پارس وب هاست افتخار این را دارد که محصولات خود را با قابلیت عودت وجه و همچنین پشتیبانی 24 ساعته در کنار امنیت و سرعت بالا و همراه با آپتایم 99/99% ارائه دهد و نسبت به تعهدات خود کاملا مسئول باشد . لوکیشن سرور های پارس وب هاست در کشور هایی همچون انگلیس دیتا سنتر : رد استیشن و المان دیتا سنتر : هتزنر. پارس وب هاست دارای یک تیم ارائه خدمات میزبانی و همچنین یک تیم طراحی و امنیت وبسایت میباشد .

جهت ارتباط با بخش فروش و پشتیبانی میتوانید از راه های ارتباطی ذیل اقدام نمایید:

ساعات پاسخگویی تلفنی بخش پشتیبانی و بخش فروش:

شنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 صبح الی 24 شب

phone number Office:04533452748

phone number Mobile:09014514714

==============================
پشتیبانی زنده (بخش فروش):

در پایین وب سایت سمت راست کادر سبز رنگی موجود میباشد که، با کلیک کردن بر روی این گزینه میتوانید به صورت آنلاین با بخش فروش به گفتگو پرداخته و سؤالات قبل از خرید خود را مطرح فرمایید.

ID YAHOO:parswebhostnet

ID SKYPE:parswebhost.net

ID TELEGRAM:parswebhost

سوالی دیگری داشتید در خدمتتون هستم

meysam021
August 29th, 2016, 16:38
با سلام
سرور اختصاصی با مشخصات زیر قابل ارائه میباشد :
توجه : در همین سرور (با همین مشخصات)سایت با آنلاین حدود 1000 تا در لحظه بدون مشکل ساپورت میگردد
ram : 32
HDD : 2*3TB
cpu : i7-2600
متاسفانه هارد پایین تر از این موجود نمیباشد (در سرور اختصاصی)

170.000 تومان ماهانه
هزینه لایسنس دایرکت ادمین : 15 هزار تومان ماهانه

توجه داشته باشید کانفیگ سرور برای شما به رایگان انجام میشود
در صورتی که به هاست یا موردی دیگری با قیمت متفاوت نیاز داشتید شماره تماس به خصوصی بنده ارسال نمایید تا با شما تماس بگیریم
www.afraserver.com (http://www.afraserver.com)
برای خرید تیکت بزنید
سوالی بود در خدمتتون هستیم

ldda company
August 29th, 2016, 16:38
منابع طبق نیاز شما قابل ارائه است.
پلن های موجود در جی سرور صرفا پلن های استاندارد و پرفروش هستند،
ما تا 128 گیگ رم و 24 هسته قابلیت افزایش منابع شما رو داریم،
بفرمایید چقدر به رم و سی پی یو نیاز دارید، بنده جزئیات رو خدمتتون عرض میکنم

سوال خوبی بود . اما در جوابش باید بگم که والا توی سایت چیزی نیست که بخواد دانلود بشه یا محتوای مالتی مدیا نداریم . منتها بازدید و تعداد آی پی ها همونطور که اول تاپیک ذکر کردم ، بالاست . پس به پهنای باند نامحدود و کیفیت هارد و رم سرور نیاز هست .

masterphp
August 29th, 2016, 16:42
با سلام
فضا:کاملا SSD
پهنای باند ماهانه: نامحدود
ساب دامین: نامحدود
DNS اختصاصی: بله
بک آپ روزانه / هفتگی / ماهانه واقعی و در سرور جدا
مکان/دیتاسنتر: هتزنر المان
اخرین نسخه Cpanel
وب سرور Litespeed
کلود لینوکس
ورژن php انتخابی !
آنتی شلر ، فایروال و اسکنر قدرتمند eXploit Scanner
پشتیبانی از طریق تیکت - چت آنلاین - تلفن ثابت - تلفن همراه - تلگرام و ...
در صورت نیاز تصویر آپتایم سرور ارسال میشود برای این مورد تیکت ارسال کنید
برای درسافت نمونه سایت و سنجش سرعت و کیفیت سرور تیکت ارسال کنید
سایت های زیادی را به صورت طولانی مدت میزبانی میکنیم
سرویس درخواستی ماهیانه 55 هزار تومان

http://my.masterhosting.ir
09197243104
02634521407
Telegram : m_kamangari
Yahoo ID : masterphp_com

Z.eus
August 29th, 2016, 16:45
پلن چهارم ما برای شروع می‌تواند مناسب باشد در صورت نیاز به منابع بیشتر در آینده قابل ارتقاء می‌باشد.

+ کانفیگ رایگان مخصوص وردپرس./
+ لایسنس قانونی دایرکت ادمین ماهیانه ۵۰۰۰ تومان برای مشتریان سرور ساز.

همراه با ۲۰ گیگابایت فضای SSD با سرعت 450 مگابایت برثانیه!

مجازی ساز KVM

بهترین پینگ به ایران و کشور های مختلف.

پهناباند نامحدود

فایروال سخت افزاری برای مقابله با حملات DDOS

آپتایم 100% - شبکه Level3 (با کیفیت ترین Provider)

پنل مجهز مدیریتی Virtualizor + مجازی ساز Kvm

http://serversaz.com/vps/

negarnovin
August 29th, 2016, 16:46

درود دوستان ...

هاست پر بازدید آلمان
فضا : 5 گیگ
ترافیک پهنای باند و مابقی امکانات نامحدود
بکاپ روزانه هفتگی ماهانه
با ماهیانه 50 هزار تومان قابل ارائه می باشد

مشاهده تمامی پلن ها (http://negarnovin.com/client/cart.php?gid=6)

ldda company
August 29th, 2016, 16:47
دوستان در خصوص تعداد آی پی ( کانکت ) همزمان ، عرض کردم که بین 300 تا 1000 نفر هستن که این میزان در ساعات مختلف شبانه روز دستخوش تغییرات زیادی هست .
چند مورد خیلی مهم که یادم رفت بگم ، شرمنده . الان عرض میکنم :
1 ) سایت مذکور در ماه چندین بار میزبان حملات DDoS نیمه سنیگن و سنگین هست که بعضی اوقات میزان بازدید سایت رو تا 3 برابر افزایش میده . برای همین پهنای باند نامحدود نیاز هست . کاملا گارانتی شده و نامحدود .
2 ) در مرود کانفیگ ، بله سی پنل یا دایرکت ادمین نیاز هست . سی پنل هر ماه باید هزینه لایسنس رو بدیم که یه مقدار از نظر اقتصادی توجیهش سخت هست برای ما . ترجیحا دایرکت ادمین . مگر اینکه کانفیگ رایگان و حرفه ای انجام بدید . کانفیگ باید حرفه ای و قانونی انجام بشه .
3 ) دوستانی هم که در پی وی میان و آدرس سایت رو سوال میکنن ، سایت در حال حاضر Down هست . پس عملا چیزی ندارم که نشونشون بدم و بزودی هم میخوام منتقلش کنم .
4 ) انتقال سایت با شما باشه .

kool
August 29th, 2016, 16:48

درود دوستان ...

با سلام
سرور اختصاصی زیر از آلمان قابل ارائه است.

Intel Xeon E3-1270V3
2xSSD 240 GB Datacenter
RAM 32 GB DDR3 ECC
ترافیک 20TB
+ لایسنس رایگان دایرکت ادمین

ماهانه 189000 تومان

در صورت تمایل به آفر فوق جهت ایجاد فاکتور تیکت ارسال نمایید، برخی آفرها در لیست محصولات درج نشده اند: (ارسال تیکت به میهن وب سرور (http://mihanwebserver.com/user/submitticket.php))
«نکته مهم: توجه داشته باشید که به دلیل محدودیت زمانی ممکن است ارسال های جدید این تاپیک بررسی نشود»

meysam021
August 29th, 2016, 16:50
دوستان در خصوص تعداد آی پی ( کانکت ) همزمان ، عرض کردم که بین 300 تا 1000 نفر هستن که این میزان در ساعات مختلف شبانه روز دستخوش تغییرات زیادی هست .
1 ) سایت مذکور در ماه چندین بار میزبان حملات DDoS نیمه سنیگن و سنگین هست که بعضی اوقات میزان بازدید سایت رو تا 3 برابر افزایش میده . برای همین پهنای باند نامحدود نیاز هست . کاملا گارانتی شده و نامحدود .
2 ) در مرود کانفیگ ، بله سی پنل یا دایرکت ادمین نیاز هست . سی پنل هر ماه باید هزینه لایسنس رو بدیم که یه مقدار از نظر اقتصادی توجیهش سخت هست برای ما . ترجیحا دایرکت ادمین . مگر اینکه کانفیگ رایگان و حرفه ای انجام بدید . کانفیگ باید حرفه ای و قانونی انجام بشه .
3 ) دوستانی هم که در پی وی میان و آدرس سایت رو سوال میکنن ، سایت در حال حاضر Down هست . پس عملا چیزی ندارم که نشونشون بدم و بزودی هم میخوام منتقلش کنم .
جناب عملا فکر میکنم هر چه قدر هم سایت شما پربازدید باشد ترافیک 20 ترابایت برای شما کافی میباشد
هیچ دیتاسنتری پهنای باند نامحدود ارائه نمیکند و دوستانی هم که اعلام میکنند نامحدود کاملا تبلیغاتی میباشد
کانفیگ کاملا رایگان برای شما انجام میشود با توجه به صحبت هایی که در پست قبل با شما انجام دادیم

ldda company
August 29th, 2016, 16:59
جناب عملا فکر میکنم هر چه قدر هم سایت شما پربازدید باشد ترافیک 20 ترابایت برای شما کافی میباشد
هیچ دیتاسنتری پهنای باند نامحدود ارائه نمیکند و دوستانی هم که اعلام میکنند نامحدود کاملا تبلیغاتی میباشد
کانفیگ کاملا رایگان برای شما انجام میشود با توجه به صحبت هایی که در پست قبل با شما انجام دادیم

از اون جهت میگم نامحدود ، چون حملات دیداس هم ماشاا... روی سایتی که خدمتتون عرض کردم کم نیست . وگرنه درسته بیشتر از چندین ترابایت شاید بیشتر نیاز نباشه . اما نمیخوایم وقتی سایت رفت زیر حمله دیداس ، Down بشه یا به مرز نابودی کشیده بشه ...

ضمنا دوستان یا سرور اختصاصی معرفی کنید یا هاست پربازدید . غیر از این دو مقوله ، چیز دیگه ای آفر ندید دوستان . ممنون از همه ...

masterphp
August 29th, 2016, 17:01
مواردی که اعلام کردین مشکلی وجود نداره
با بهترین کیفیت سایت شما میزبانی میشود
انتقال نیز رایگان انجا میشود
http://my.masterhosting.ir
09197243104
02634521407
Telegram : m_kamangari
Yahoo ID : masterphp_com

meysam021
August 29th, 2016, 17:04
از اون جهت میگم نامحدود ، چون حملات دیداس هم ماشاا... روی سایتی که خدمتتون عرض کردم کم نیست . وگرنه درسته بیشتر از چندین ترابایت شاید بیشتر نیاز نباشه . اما نمیخوایم وقتی سایت رفت زیر حمله دیداس ، Down بشه یا به مرز نابودی کشیده بشه ...

ضمنا دوستان یا سرور اختصاصی معرفی کنید یا هاست پربازدید . غیر از این دو مقوله ، چیز دیگه ای آفر ندید دوستان . ممنون از همه ...
مشکلی از لحاظ ddos هم نمیباشد در صورتی که قصد خرید داشتید قبل از خرید دسترسی به سرور خود را ارسال نمایید تا سرور قبلی شما مورد بررسی گردد و از اتک زدن در سرور ما جلوگیری به عمل آید
موفق باشید
در مورد ترافیک هم اگر کل ماه زیر اتک باشید باز هم 20 ترابایت ترافیک بسیار زیاد میباشد
موفق باشید

kool
August 29th, 2016, 17:11
از اون جهت میگم نامحدود ، چون حملات دیداس هم ماشاا... روی سایتی که خدمتتون عرض کردم کم نیست . وگرنه درسته بیشتر از چندین ترابایت شاید بیشتر نیاز نباشه . اما نمیخوایم وقتی سایت رفت زیر حمله دیداس ، down بشه یا به مرز نابودی کشیده بشه ...

درود
آفر ویرایش شد.
نکته: ترافیک پیشفرض 20tb می باشد و در صورت مصرف بیشتر تا ابتدای ماه میلادی بعد توسط دیتاسنتر محدود می شود. (در این حالت می توانید با هزینه تهیه کنید.)
و نیز اگر اتک شدید باشد معمولا خود دیتاسنتر تا پایان حمله نال روت میکند.

Z.eus
August 29th, 2016, 17:11

با توجه به بودجه شما، سرور اختصاصی مناسب با این شرایط نمی‌توانید پیدا کنید. مگر سرور های مارکتی و یا بدون ستاپ هتزنر.

سرور های ما در هلند و کانادا مجهز به فایروال سخت افزاری هستند.

پهناباند هم تا 50 ترابایت میتوانید مصرف کنید و مشکلی ندارد.

اگر پهناباند 321 ترابایت میخواهید باید از Rapid switch انگلیس سرور اختصاصی تهیه کنید.

تمام مراحل از جمله کانفیگ و انتقال نیز رایگان انجام می‌شود.

ldda company
August 29th, 2016, 17:31
ضمن تشکر بابت دادن آفر و پیشنهادات توسط دوستان و همکاران عزیز ...
ببینید موردی که هست اینه که سرور های اختصاصی که خیلی از دوستان از طریق پیام خصوصی یا در اینجا به من پیشنهاد دادن ، فضای ترابایتی داره که این میزان اصلا مورد نیاز ما نیست . نهایت فضا 50 گیگ واسه الان مناسب هست . خیلی دیگه زیاد بخوایم بگیم 80 گیگ . حالا این وسط شاید یه تناقض به وجود بیاد اونم اینکه سرور اختصاصی با این میزان فضا نشه تحویل ما داد که دیگه بحثش جداست . برای همین هاست های پربازدید و با کیفیت دوستان رو هم قبول داریم و همونطور که گفتم یا سرور اختصاصی یا هاست پربازدید . بقیه موارد هم که عرض شد . سرور مجازی لطفا پیشنهاد ندن دوستان . در خصوص بودجه هم که بعضی از دوستان پرسیدن ، فعلا داریم پیشنهادات رو میگیریم . در نهایت یکی رو هم انتخاب میکنیم . نگران بودجه نباشید شما . اما قیمت خیلی بالا هم نمیتونیم بدیم . همونطور که طبق نیازمون آفر زدم ...

- - - Updated - - -

دوستان عزیز . در مورد سرور مجازی که میگم آفر ندید ، بخاطر میزان پورتش هست . بخاطر اینکه پورتش ممکنه بخاطر منابع اختصاصی بیش از حد تسخیر بشه . خب اینطوری ما مشکل به وجود میاد برامون در طول زمان . حالا اگر پورت های سرور مجازی دوستان پرمیروم و قدرتمند و کاملا اختصاصی خودشونه ، خب این مورد متفاوت میتونه واقع بشه ...
مورد مهم بعدی هم ، پشتیبانی 24 ساعته واقعی ( تست و آزمایش میشه ) + سابقه شرکت یا کسب و کار شما هست .

بازم تشکر میکنم از همه دوستان عزیز ...

sms.bartarhost
August 29th, 2016, 17:33

درود دوستان ...

سلام
از سایت ovh فرانسه بصورت مستقیم میتونیم براتون خریداری کنیم میتونیم سرور رم 8 گیگ براتون خریداری کنیم مجازی می باشد
قیمت هم 60 هزارتومان می باشد
هارد 40 گیگ اس اس دی با کانفیگ رایگان

Z.eus
August 29th, 2016, 17:45
بخاطر اینکه پورتش ممکنه بخاطر منابع اختصاصی بیش از حد تسخیر بشه . خب اینطوری ما مشکل به وجود میاد برامون در طول زمان
جناب پورت سرور چه ارتباطی به منابع اختصاصی دارد ؟ منابع اختصاصی مثلا در رم، یعنی اگر 4096 مگابایت رم دارید، تا 6 مگابایت آخر قابل استفاده باشد. این دو مورد با هم تداخلی ندارند عزیز!
البته کیفیت سرور مجازی صرفا به اختصاصی بودن مقدار رم محدود نمی‌شود و عوامل دیگری نیز دخیل هستند.

سرور اصلی ما واقع در دیتاسنتر World Stream هلند یکی از با کیفیت ترین دیتاسنتر های هلند و اروپا است.

شبکه مالتی پرووایدر و پهناباند پرمیوم است.

پورت اصلی 1000 مگابیت اختصاصی است. و بدلیل بالانس شدن و توزیع سرویس ها در اکثر مواقع درصد بالایی از پورت بصورت آزاد است که قابل استفاده می‌باشد.

برای تست پینگ تایم میتوانید از این آیپی استفاده کنید: 93.190.136.39

novin-web
August 29th, 2016, 17:52
سلام

کانفیگ اولیه سرور رایگان انجام میشه
سی پنل رایگان در صورت درخواست
دایرکت ادمین رایگان در صورت درخواست
ارایه تمپلیت های اماده بصورت رایگان

این افر در حال حاضر موجود هست با 10 درصد تخفیف دایمی:
CPU: Intel Xeon E3-1245
RAM: 16GB
HDD: 2x HDD 3,0 TB SATA Enterprise
PORT: 1 Gbit/s bandwidth
Traffic: Unlimited
ماهانه: 169 تومان

افرهای پیشین ما:
فروش یهاری سرورهای اختصاصی + 70 درصد تخفیف (((نوین هاست))) (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=139269)
سرور اختصاصی بسیار ارزان ((طرح تکریم مشتری)) به مدت 3 هفته ##شروع 100 تومان## (http://www.webhostingtalk.ir/f11/129074/)
فروش سرورهای Hetnzer ویژه جام جهانی 2014 با 100 درصد نخفیف در ستاپ و 15 درصد روی سرور (نوین هاست) (http://www.webhostingtalk.ir/f11/117590/)

و 15 درصد از رداستیشن

-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :

تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست

ldda company
August 29th, 2016, 17:55
جناب پورت سرور چه ارتباطی به منابع اختصاصی دارد ؟ منابع اختصاصی مثلا در رم، یعنی اگر 4096 مگابایت رم دارید، تا 6 مگابایت آخر قابل استفاده باشد. این دو مورد با هم تداخلی ندارند عزیز!
البته کیفیت سرور مجازی صرفا به اختصاصی بودن مقدار رم محدود نمی‌شود و عوامل دیگری نیز دخیل هستند.

سرور اصلی ما واقع در دیتاسنتر World Stream هلند یکی از با کیفیت ترین دیتاسنتر های هلند و اروپا است.

شبکه مالتی پرووایدر و پهناباند پرمیوم است.

پورت اصلی 1000 مگابیت اختصاصی است. و بدلیل بالانس شدن و توزیع سرویس ها در اکثر مواقع درصد بالایی از پورت بصورت آزاد است که قابل استفاده می‌باشد.

برای تست پینگ تایم میتوانید از این آیپی استفاده کنید: 93.190.136.39

بله کاملا درسته . یه اشتباه تایپی بود . منظورم این بود : "
بخاطر اینکه پورتش ممکنه بخاطر مصرف سایت هایی که روی اون سرور مشترک شدن بیش از حد تسخیر بشه . خب اینطوری ما مشکل به وجود میاد برامون در طول زمان "
باز هم عذر خواهی میکنم بخاطر این اشتباه تایپی و ممنون بابت تذکر شما ...

در جریان پورت شبکه سرور های شما هم هستم ( طبق توضیحاتی که در تاپیک عرض کردید . ) . درسته کارمون فوری هست اما فعلا هنوز هم آفر میگیریم تا نهایتا فردا کار انتقال شروع بشه ...

- - - Updated - - -

سلام

کانفیگ اولیه سرور رایگان انجام میشه
سی پنل رایگان در صورت درخواست
دایرکت ادمین رایگان در صورت درخواست
ارایه تمپلیت های اماده بصورت رایگان

این افر در حال حاضر موجود هست با 10 درصد تخفیف دایمی:
CPU: Intel Xeon E3-1245
RAM: 16GB
HDD: 2x HDD 3,0 TB SATA Enterprise
PORT: 1 Gbit/s bandwidth
Traffic: Unlimited
ماهانه: 169 تومان

افرهای پیشین ما:
فروش یهاری سرورهای اختصاصی + 70 درصد تخفیف (((نوین هاست))) (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=139269)
سرور اختصاصی بسیار ارزان ((طرح تکریم مشتری)) به مدت 3 هفته ##شروع 100 تومان## (http://www.webhostingtalk.ir/f11/129074/)
فروش سرورهای Hetnzer ویژه جام جهانی 2014 با 100 درصد نخفیف در ستاپ و 15 درصد روی سرور (نوین هاست) (http://www.webhostingtalk.ir/f11/117590/)

و 15 درصد از رداستیشن

-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :

تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست

ضمن تشکر از شما بابت ارسال پیشنهاد خودتون باید بگم که این میزان از حجم اصلا به درد ما نمیخوره . یعنی نیاز نیست . چون همونطور که گفتم تمامی مطالب سایت حاوی عکس و فایل های نوشتاری TEXT هستن و محتوای مالتی مدیا در سایت وجود نداره ...

Z.eus
August 29th, 2016, 18:08
بله کاملا درسته . یه اشتباه تایپی بود . منظورم این بود : "
بخاطر اینکه پورتش ممکنه بخاطر مصرف سایت هایی که روی اون سرور مشترک شدن بیش از حد تسخیر بشه . خب اینطوری ما مشکل به وجود میاد برامون در طول زمان "
باز هم عذر خواهی میکنم بخاطر این اشتباه تایپی و ممنون بابت تذکر شما ...

در جریان پورت شبکه سرور های شما هم هستم ( طبق توضیحاتی که در تاپیک عرض کردید . ) . درسته کارمون فوری هست اما فعلا هنوز هم آفر میگیریم تا نهایتا فردا کار انتقال شروع بشه ...

خواهش میکنم؛ مشکلی نیست.

قربان تمام این موارد توسط ما مانیتور می‌شوند و اینطور نیست که تمام سرویس های پر مصرف روی یک سرور قرار داده شوند.

به هر تقدیر در صورت تمایل درخدمتیم.

موفق باشید.

offgig
August 29th, 2016, 18:22
هاست پربازدید و هاست چت روم
بهترین قیمت تضمین کیفیت
تمام شرایط شما پذیرفته میشود
www.offgig.com

mobinhost.in
August 29th, 2016, 19:02
با سلام و احترام

سرور مجازی انگلستان با منابع اختصاصی

http://www.mobinhost.com/images/tick.png CPU 1 core
http://www.mobinhost.com/images/tick.png RAM 8 GB
http://www.mobinhost.com/images/tick.png HARD 50 GIG SSD

قیمت ماهانه 99 هزار تومان

برای اطلاعات بیشتر لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید و یا با ما تماس بگیرید

ارسال تیکت به بخش فروش (http://my.mobinhost.com/submitticket.php?step=2&deptid=6)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آدرس سایت و ناحیه کاربری مبین هاست

Website : www.Mobinhost.com (http://mobinhost.com/)

ClientArea : my.mobinhost.com (http://my.mobinhost.com/)

Register : my.mobinhost.com/register.php (http://my.mobinhost.com/register.php)

Tel : 021-66573866 - 021-66570779

ساعت کار شرکت همه روزه از ساعت نه صبح می باشد

shatech
August 29th, 2016, 19:59

درود دوستان ...

با سلام
عزیز با بنده در تماس باشید یک تعداد سرور بسیرا بسیار عالی با منابع بالا در لوکیشن ایران با قیمت مناسب داریم هر دیتاسنتری که دوست داشتید کولو میشه

شماره تماس در تلگرام: 09226426197
شماره تماس: 09377718272

sssoheil
August 29th, 2016, 20:42
درود

با توجه به نیازهایی که در این تاپیک مطرح کردید سرور اختصاصی زیر را از ورداستریم هلند تقدیم میکنیم.سرور دارای فایروال سخت افزاری جهت جلوگیری از حملات دیداس تا حجم 5Gbit/s میباشد و نگرانی از بابت ترافیک مصرفی و حملات داس نخواهید داشت.

Cpu:E3-1246V3
Ram:32GB DDR3 ECC
HDD:240GB SSD + 2x 2TB sata lll Ent
Uplink Port:1000 Mbit dedicated guaranteed
Traffic:50TB Premium
Ip:2
Remote management: AMT/KVM
Ddos Protection:5Gbit/s A10 Core

اجاره ماهيانه:90 یورو معادل 360.000 تومان(با تخفیف ماه اول)

داراي نماد اعتماد الکترونيک و شرکت ثبت شده و بيش از 9 سال سابقه!

www.sekoyaserver.com

ارسال تيکت (http://portal.sekoyaserver.com)

amirjalili72
August 29th, 2016, 21:12

درود دوستان ...

سلام

آفری که ما میتونیم بهتون بدیم طبق شرایط شما به صورت زیر است :

آفر آلمان ویژه مدیریت شده میزبانی وب:

رم : 4 گیگ DDR4

فضا : 40 گیگ SSD

پهنای باند : 6 ترابایت

پورت : 1 گیگابیت

دیتاسنتر : هتزنر

لایسنس دایرکت ادمین رایگان

قیمت ماهانه : 90 هزار تومان - گارانتی بازگشت وجه در صورت عدم رضایت از سرویس دهی و پشتیبانی

پشتیبانی به صورت تیکت / تلفنی میباشد

امکان ارتقا در هر لحظه وجود دارد

نماد اعتماد موجود + شرکت ثبتی فعال

جهت سفارش میتوانید داخل سامانه عضو شوید و تیکت ارسال کنید : http://www.datishosting.com/cp/register.php

راه ارتباطی تلگرام : http://telegram.me/datishosting

شماره تماس دفتر : 02165361915

در صورت امکان تماس بگیرید یا در تلگرام پیام بدید جهت اطلاعات بیشتر

hoster
August 29th, 2016, 21:32
با توجه به اینکه شما خیلی سخت گیر هستید بهترین گزینه برای شما host-dl می باشد

ldda company
August 30th, 2016, 13:09
با توجه به اینکه شما خیلی سخت گیر هستید بهترین گزینه برای شما host-dl می باشد

درود بر شما ...
تا جایی که من میدونم خدمات هاست دی ال خیلی گران قیمت هستن .

ra3ou1
August 30th, 2016, 13:12
سلام
در صورت تمایل می توانیم به شما سرویس دهی کنیم
آدرس سایت را لطف خصوصی ارسال کنید
میزبان وب سایتهای پر بازدیدی هستیم که در صورت تمایل خصوصی ارسال می شود.

clack
August 30th, 2016, 13:16
سلام .

نظرتون درباره سرور مجازی از ایران چی هست ؟
اگر امکانش هست آدرس سایت رو برای بنده پ.خ کنید .
میزان دانلود و آپلودتون در ماه رو به طور میانگین هم برای من ارسال کنید .
منابع مورد نیازتون هم به طور دقیق برای من بفرستید .

تا بتونم آفری که مدنظر شما هست رو تقدیم کنم .

dc.saeed
August 30th, 2016, 13:30
با سلام و احترام
میتونید از سرور های مارکتی هتزنر هم استفاده نمایید.
این سرور کمترین مقدار هارد رو در بین سرورهای هتزنر نداره و به نظرم برای کار شما مناسب هست.
در مورد کانفیگ هم کانفیگ و نصب اولیه رایگان میباشد . و با پرداخت ماهانه 50 هزار تومان میتونید از سیستم مونیتورینگ ما بهره ببرید و دیگه نگران مشکلات احتمالی سرورتون نباشید.

CPU : Intel Core i7-980x

Space : 2x SSD 120 GB
Ram : 3x RAM DDR3 8192 MB
Port : 1Gb/s
price : 160,000 Toman

دیگر سرور ها : https://pouyanit.com/d-server/server/offers/

سوالی داشتید در خدمتیم.

ldda company
August 30th, 2016, 13:50
ضمن تشکر از عزیزانی که تا این لحظه ما رو همراهی کردن و پیگیر بودن . ببینید سایت ، آپلود یا دانلودی در طول مدت زمان نداره . مثل یه سایت دانلود هست اما فایل ها در جای دیگه ای نگهداری میشن . خود سایت که مطالب داخلش هست ، روزانه بازدید بالایی داره . البته این مورد دستخوش تغییرات هست ( در طول هفته و ماه ) اما به طور کلی بازدید بالاست ...
از ایران هم نباشه بهتره . چون سایت دانلود هست ، ممکنه بعدا مشکل ساز بشه ...

toltek
August 30th, 2016, 14:20
با سلام
با سرورهای قدرتمند و تکنولوژی رایانش ابری در خدمتتون هستیم
در ارتباط باشید : http://www.micloud.ir/my/submitticket.php

MiCloud اولین سرویس دهنده رایانش ابری بومی شده در ایران

لینک خبر در روزنامه ایران (http://iran-newspaper.com/Newspaper/BlockPrint/109273) | لینک خبر در روزنامه همشهری (http://hamshahrionline.ir/details/318601/Communication/cyberspace) | لینک خبر در مجله ی ایران آنلاین (http://www.ion.ir/News/54114.html) | لینک خبر در وب سایت عصر ایران (http://www.asriran.com/fa/news/438859/%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B4%D8%AF)

++ عضو رسمی و دائمی شورای عالی انفورماتیک کشور
++ عضو رسمی سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور
++ نماینده رسمی RIPE
++ دارای مجوز اینماد
++ دارای مجوز ساماندهی
++ متصل به درگاه مستقیم پرداخت بانک ملت
++ و ...

http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=33037&d=1471433705

++ پشتیبانی فنی و تخصصی 24 ساعته واقعی
++ پشتیبانی تلفنی و حضوری
++ تضمین بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
++ تحویل آنی سرویس ها بعد از پرداخت آنلاین
++ تضمین حفاظت از اطلاعات بر اساس استاندارد 27001
++ بک آپ هفتگی ( نگهداری بر روی سرور جدا تا 3 بک آپ آخر )
++ سرعت بالای سرویس ها به دلیل استفاده از تکنولوژی رایانش ابری
++ و ...

Feizafra
August 30th, 2016, 14:24
اگه کیفیت برات مهمه با ovh-web کارنکن،من کارکردم الان پشیمونم

farssub
August 30th, 2016, 14:29
شما زمانی که سرویسی خرید میکنید ، به عنوان واسطه به شخص دیگه ارائه میدید ، توانایی مدیریت ندارید ، کاربر شما دم دمی مزاج هستن ، مشکل ما نیست دوست عزیز
لطف کنید مشکلی دارید تماس بگیرید بنده پاسخگو هستم یا احساس میکنید سرتون گلاه کذاشتم برید شکایت انجام بدید
تاپیگ این بنده خدا هم شلوغ نکنید ، پست شما هم به دلیل تخریب گزارش شد

ldda company
August 30th, 2016, 14:30

ببخشید دوست عزیز . میدونم نیت شما از این حرف آگاهی دادن به من بود اما این مورد حالا جلوه تخریبی پیدا کرده . لطفا از درج کردن این موارد در تاپیک های عمومی خوددداری کنید . شما میتونستید از قسمت پیام شخصی اقدام کنید . اما در کل ممنون از شما بخاطر شرکت در تاپیک ...

Feizafra
August 30th, 2016, 14:32
بنده حرف از کیفیت زدم،تمامی این موضوعات ربطی به این نداره که یه سیستم عامل عوض کردن 24 ساعت طول بکشه!
شما حرف از کانفیگ رایگان میزنید،اما نتونستید یه سرویس ساده رو واسم کانفیگ کنید.

javadezati
August 31st, 2016, 20:03
سلام

این سرور اختصاصی از هتزنر آلمان تقدیم می شود 128.000 تومان
قیمت سرور بدون مالیات 117 هزار تومان است

مشخصات سرور :

RAM 48 GIG
Intel Core i7-930
2x HDD 2,0 TB SATA Enterprise

در صورت نیاز خوشحال میشیم میزبان شما باشیم
باتشکر
www.whpersian.com (http://www.whpersian.com)

ldda company
August 31st, 2016, 20:17
اوضاع اسف بار ...
متاسفانه به دلایلی که پیش اومد ، هنوز بعد از دو روز موفق به انتقال نشدیم ...
بنابراین تا فردا صبح آفر های آخر رو هم میگیریم تا در نهایت این کار رو تمام کنیم بره . خیلی ممنون از همه عزیزانی که تو این مدت ما رو همراهی کردن ...

با تشکر ...

- - - Updated - - -

سلام

این سرور اختصاصی از هتزنر آلمان تقدیم می شود 128.000 تومان
قیمت سرور بدون مالیات 117 هزار تومان است

مشخصات سرور :

RAM 48 GIG
Intel Core i7-930
2x HDD 2,0 TB SATA Enterprise

در صورت نیاز خوشحال میشیم میزبان شما باشیم
باتشکر

ضمن تشکر از شما بابت شرکت در تاپیک ...
ببینید این میزان فضا خیلی برای ما زیاد هست . اگر بتونید سروری با فضای هارد SSD سرعت بالا و رم باکیفیت DDR4 به ما پیشنهاد بدید خوب میشه ...

ضمنا قابل توجه عزیزانی که در قسمت پیام شخصی یا در همین تاپیک به هاست دی ال اشاره کردن ، من پیگیر شدم اما در پاسخ به درخواست سرور یا هاست پربازدید به من گفتن که فعلا تا 2 ماه آینده سرویس نمیدن در این مورد که البته مراتب متعجب شدن منو هم بر انگیخت اما در کل تقریبا میشه گفت همه شرکت های معتبر و بزرگ مثل سرور پارس ، افرانت ، نت افراز و دیگر شرکت های بزرگ بازار هاستینگ ایران ، سایت ما رو قبول نکردن که واقعا تعجب کردم . البته قصد من تخریب نیست ، فقط و فقط دارم توضیحاتم رو به دوستانی که نمیدونن میدم ، و البته به قوانین هر هاستینگی هم پایبند هستیم و با کسی هم مشکلی نداریم ...

اما در کل سایت اوضاع خوبی نداره و اگر اینطوری ادامه پیدا کنه ، سایت رو از دست میدیم و این اصلا خوب نیست . برای همین تا فردا صبح نهایتا تمامی آفر های آخر رو میگیریم از دوستان . بازم ممنون از همه عزیزانی که در تاپیک شرکت کردن ...

98M!zban
August 31st, 2016, 20:21
اوضاع اسف بار ...
بنابراین تا فردا صبح آفر های آخر رو هم میگیریم تا در نهایت این کار رو تمام کنیم بره . خیلی ممنون از همه عزیزانی که تو این مدت ما رو همراهی کردن ...

با تشکر ...

- - - Updated - - -

ببینید این میزان فضا خیلی برای ما زیاد هست . اگر بتونید سروری با فضای هارد SSD سرعت بالا و رم باکیفیت DDR4 به ما پیشنهاد بدید خوب میشه ...

ضمنا قابل توجه عزیزانی که در قسمت پیام شخصی یا در همین تاپیک به هاست دی ال اشاره کردن ، من پیگیر شدم اما در پاسخ به درخواست سرور یا هاست پربازدید به من گفتن که فعلا تا 2 ماه آینده سرویس نمیدن در این مورد که البته مراتب متعجب شدن منو هم بر انگیخت اما در کل تقریبا میشه گفت همه شرکت های معتبر و بزرگ مثل سرور پارس ، افرانت ، نت افراز و دیگر شرکت های بزرگ بازار هاستینگ ایران ، سایت ما رو قبول نکردن که واقعا تعجب کردم . البته قصد من تخریب نیست ، فقط و فقط دارم توضیحاتم رو به دوستانی که نمیدونن میدم ، و البته به قوانین هر هاستینگی هم پایبند هستیم و با کسی هم مشکلی نداریم ...

اما در کل سایت اوضاع خوبی نداره و اگر اینطوری ادامه پیدا کنه ، سایت رو از دست میدیم و این اصلا خوب نیست . برای همین تا فردا صبح نهایتا تمامی آفر های آخر رو میگیریم از دوستان . بازم ممنون از همه عزیزانی که در تاپیک شرکت کردن ...

لطفا می کنید به من پیام شخصی بدید تا یک پل ارتباطی در اختیار شما بزارم

javadezati
August 31st, 2016, 20:28
اوضاع اسف بار ...

با تشکر ...

- - - Updated - - -

سلام

این آفر از سری سرورهای مارکتی هتزنر می باشدو قابل تغییر نیست
اگر اس اس دی می خواهید و رم ddr4 باید نو بخرید e41s-ssd
39 یورو سرور و ست آپ 79 یورو (قیمت یورو 4100 تومان)
39 یورو هست به تومان می شود 159000 تومان
ست آپ هم 324000 تومان

10 تومان هم کارمزد ما به رقم فوق اضافه می شود

Intel® Core™ i7-6700
Quad-Core Skylake
incl. Hyper-Threading Technology

RAM 64 GB DDR4 RAM
Hard Drive 2 x 250 GB SATA 6 Gb/s SSD
(Software-RAID 1)
Connection 1 Gbit/s-Port
Guaranteed Bandwidth 1 Gbit/s
Backup Space 100 GB
Inclusive Traffic 30 TB*

و الان این پلن هست که هزینه ست آپ ندارد ddr3
Leistungen

Intel® Core™ i7-4770
Quad-Core Haswell
inkl. Hyper-Threading-Technologie

Arbeitsspeicher 32 GB DDR3 RAM
Festplatten 2 x 240 GB SATA 6 Gb/s SSD
(Software-RAID 1)
Anbindung 1 GBit/s-Port
Bandbreite garantiert 200 MBit/s
Backup Space 100 GB
Traffic inklusive 30 TB*

49.58 یورو هست به تومان می شود 204000 تومان
10 تومان هم کارمزد ما به رقم فوق اضافه می شود
باتشکر

shetabanhost
August 31st, 2016, 20:28

با سلام

میتوانیم درخدمت باشیم

https://shetabanhost.com
024-35252105
09205150578
@shetaban

برای پیشنهاد بهتر و اطلاع از قیمت با ما در تماس باشید

kouroshez
August 31st, 2016, 20:39
درود بر شما در خدمتیم
هاست هی با بیش از ۵ سال سابقه + نماد دائم اعتماد الکترونیکی + نماد دائم ساماندهی
سرور مجازی فرانسه با منابع کاملا اختصاصی
تضمین کامل امنیت و پایداری
نصب و کانفیگ رایگان سیپنل و دایرکت ادمین
ارائه گواهی نامه ssl رایگان
امکان نوشتن قرار داد هم وجود دارد*

لیست پلن ها :‌
لیست پلن های سرور مدیریت شده (https://hosthey.ir/vps/managed-servers.php)
https://hosthey.ir/vps/managed-servers.php

وب سایت ما : هاست هی (https://hosthey.ir)

جهت مشاوره و تماس (تلفنی، تلگرام): 09037289910

Cr0w
August 31st, 2016, 20:42
از اون جهت میگم نامحدود ، چون حملات دیداس هم ماشاا... روی سایتی که خدمتتون عرض کردم کم نیست . وگرنه درسته بیشتر از چندین ترابایت شاید بیشتر نیاز نباشه . اما نمیخوایم وقتی سایت رفت زیر حمله دیداس ، down بشه یا به مرز نابودی کشیده بشه ...

دوست عزیز ظاهرا کمی گمراه شدید ، اگر مشکل ارزی ندارید و به راحتی میتونید مبادلات ارزی انجام بدید پیشنهاد میکنم مستقیم از دیتاسنتر ها تهیه کنید . یا اگر با احراز هویت شرکت ها مشکل دارید از دوستانی که در این کار هستند درخواست کنید ، چون به نظر خودم خودتون سرور رو از دیدگاه خودتون با توجه به مصرف سایت تهیه کنید با صرف چند ساعت وب گردی بهتر هست ، چون هرکسی عقیده ای داره همانطور که میبینید هر یک از دوستان نظرات متفاوتی دارند و برخی هم حتی زحمت مطالعه کردن تاپیک شما را به خود نمی دهند . پس از تهیه سرور هم به یک کاربلد بسپارید تا پیکربندی انجام بده و از حداکثر قدرت سرور استفاده مفید رو ببرید و مشکلی براتون پیش نیاد .
از لحاظ اقتصادی پیشنهاد من ovh فرانسه هست .

navid2zp
August 31st, 2016, 21:02
قبلا بعد از جمع کردن هاست دی ال مشکل مشابه شما رو داشتیم روی یکی از وبسایت ها

بهتون توصیه می کنم دنبال کسی که براتون یک سرور اختصاصی تهیه کنه و یک کانفیگ ساده روش پیاده کنه نباشید
دنبال کسی باشید که تجربه میزبانی چنین سایت هایی رو داشته و میتونه کانفیگ مناسبی رو براتون فراهم کنه
و البته میزبانی چنین وبسایتی با چنین آماری واقعا کم هزینه نیست دوست عزیز
من بهتون تضمین میدم با قیمت پایین یا حتی نرمال نمی تونید سرویس خوبی تهیه کنید و باید هزینه بالایی برای میزبانی بدید
هاست دی ال یکی از بهترین انتخاب ها بود که سرویس نمیدند ولی انتظار این رو نداشته باشید جای دیگه سرویسی با قیمت پایینتر با کیفیت برابر بتونید پیدا کنید

توصیه می کنم جزئیات مربوط به سایت خودتون رو مثل سیستمی که استفاده میشه، میزان درگیری سخت افزار و ... رو برای سرویس دهنده های با تجربه ارسال کنید تا سریعتر بتونید از یکیشون پاسخی بگیرید.

موفق باشید

ldda company
August 31st, 2016, 21:17
قبلا بعد از جمع کردن هاست دی ال مشکل مشابه شما رو داشتیم روی یکی از وبسایت ها

بهتون توصیه می کنم دنبال کسی که براتون یک سرور اختصاصی تهیه کنه و یک کانفیگ ساده روش پیاده کنه نباشید
دنبال کسی باشید که تجربه میزبانی چنین سایت هایی رو داشته و میتونه کانفیگ مناسبی رو براتون فراهم کنه
و البته میزبانی چنین وبسایتی با چنین آماری واقعا کم هزینه نیست دوست عزیز
من بهتون تضمین میدم با قیمت پایین یا حتی نرمال نمی تونید سرویس خوبی تهیه کنید و باید هزینه بالایی برای میزبانی بدید
هاست دی ال یکی از بهترین انتخاب ها بود که سرویس نمیدند ولی انتظار این رو نداشته باشید جای دیگه سرویسی با قیمت پایینتر با کیفیت برابر بتونید پیدا کنید

توصیه می کنم جزئیات مربوط به سایت خودتون رو مثل سیستمی که استفاده میشه، میزان درگیری سخت افزار و ... رو برای سرویس دهنده های با تجربه ارسال کنید تا سریعتر بتونید از یکیشون پاسخی بگیرید.

موفق باشید

ببینید ، وقتی شرکت های بزرگ بازار هاستینگ سایت ما رو قبول نکردن ، من اولش جا خوردم اما خب بعدش با خودم گفتم شاید دلیل موجهی برای این کار دارن . اونا که از بهترین های ایران بودن و هستن ، خب پس چطور میتونم کیفیتی که اونا میتونن به من ارائه بدن رو از یک نفر بخوام ؟ حالا هر چقدر هم که این شخص با تجربه و با درجه مهارت بالا باشه . تازه هیچوقت هم یک شخص تنها نمیتونه 24 ساعته خدمات و پشتیبانی بده . حالا اگر گروه هاسیتنگ باشن که بحث جداست چون گروه های هاستینگ ، تقریبا مثل همون شرکت های معتبر و بزرگ هستن حالا با یه سری تفاوت و کم و زیاد ها ...

ما حاضر بودیم با هزینه تمام شده کار کنار بیایم اما هیچکدوم از شرکت هایی که بالاتر گفتم ، و همچنین شرکت هایی مثل هاست ایران ، پارس پک و شرکت های بزرگ و معتبری مثل اینا ، قبول نکردن میزبان سایت ما بشن . حالا نمیدونم چرا شاید به موضوع سایت ما بستگی داشت یا هر چیز دیگه ای . بعضی هاشون هم قبول نکردن این مورد رو به حملات DDoS که هر چند وقت یکبار روی سایت ما اتفاق میفته نسبت دادن که بازم منو متعجب کرد .
راستش من نمیخوام سایت رو ببریم روی هاستینگ های خانگی و کوچیک ( منظور من شخص خاصی نیست ، پس کسی از همکاران و دوستان عزیز به دل نگیرن ) ، من به کیفیت واقعی نیاز دارم . سایتمون تو این اواخر بارها Down شده و اوضاع کاربرامون خوب نیست . امشب یا نهایتا فردا هم باید منتقل بشیم وگرنه سایت رسما از بین میره ...

اگر پیشنهاد خاصی دارید ، لطفا از طریق پیام شخصی اقدام کنید . بازم ممنون ...

javadezati
August 31st, 2016, 23:35
سلام مجدد

از فرانسه با 50% تخفیف و آنتی دیداس در خدمت شما هستیم

لینک زیر رو مشاهده کنید در صورت نیاز درخدمت هستیم

https://www.ovh.ie/dedicated_servers/legacy-s/

باتشکر