توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برچسب های تکراری
ACGE
August 28th, 2016, 19:48
سلام دوستان
میخواستم بدونم سایت من که حدود 500 تا مطلب داره و همه در یه موضوع مثلا دانلود آهنگ هستن
و همه برچسب های تکراری دارن مثلا هم و فقط اسم آهنگ به هر برچسب اضافه شده مشکلی در گوگل برای من ایجاد میکنه؟
الان رتبه خوبی دارم و هرکدوم از اون برچسب هارو توی گوگل میزنم سایت رو نشون میده...
میخواستم بدونم چقدر تاثیر داره برچسب توی سئو؟ چون تعداد برچسب های هر مطلب نزدیک 30 تاست!
ACGE
August 28th, 2016, 22:25
آپپپپپپپپپپ
navid2zp
August 28th, 2016, 23:44
اگر منظورتون این هست که تعداد بالایی پست یک برچسب رو دارند که خوبی مشکلی نداره.
ولی اگر یک پست دارای برچسب های بسیار شبیه به هم هست که خوب توصیه نمیشه.
سعی کنید در ادامه این روند رو تصحیح کنید
نیاز نیست حتملا یهو بشینید کل برچسب های قبلی رو حذف کنید
این مورد رو هم در نظر بگیرید که با حذف برچسب ها کلی ارور 404 میگیرید که خودش امتیاز منفی داره.
سعی کنید در ادامه پست هاتون رو با دقت بیشتری ارسال کنید. مشکلی براتون پیش نمیاد و حتی اگر بهتر بشه کارتون بهبود رنک هم پیدا می کنید.
ACGE
August 29th, 2016, 00:31
هر پست برچسب زیاد داره و همه پست ها یع نوع برچسب دارن که مثل همن مثلا
دانلود آهنگ قاسم
دانلود آهنگ جاسم
آهنگ جدید قاسم
آهنگ جدید جاسم ...
مثل همن فقط اسم مطلب بهشون اضافه شده
ali-rezam
August 29th, 2016, 00:32
پیشنهاد نمیشه برچسب های تکراری در همه پست ها استفاده بشه ، یعنی در تمامی پست های سایتتون عبارت دانلود آهنگ فلان باشه
navid2zp
August 29th, 2016, 00:47
از برچسب ها به نوعی برای دسته بندی ریزتر استفاده کنید که بتونه پست های مرتبط به هم رو لیست کنه
مثلا می تونیم نام خواننده آهنگ رو بزنید تا با کلیک بر روی اون تمامی اثر های اون خواننده لیست بشه
یا سبک آهنگ و ...
در کل برچسب ها بهتون کمک می کنن که مطالب مرتبط رو با توجه به موضوعی خاص که معمولا عنوان تگ هست در کنار هم قرار بگیرند.
و در نهایت همونطور که گفتم در ادامه سعی کنید تغییراتی رو که لازم هست پیاده کنید. لازم نیست پست های قبلی ویرایش بشه یا حداقل تگ های زیادی حذف بشند که مشکل ساز خواهد بود.
ACGE
August 29th, 2016, 00:56
از برچسب ها به نوعی برای دسته بندی ریزتر استفاده کنید که بتونه پست های مرتبط به هم رو لیست کنه
مثلا می تونیم نام خواننده آهنگ رو بزنید تا با کلیک بر روی اون تمامی اثر های اون خواننده لیست بشه
یا سبک آهنگ و ...
در کل برچسب ها بهتون کمک می کنن که مطالب مرتبط رو با توجه به موضوعی خاص که معمولا عنوان تگ هست در کنار هم قرار بگیرند.
و در نهایت همونطور که گفتم در ادامه سعی کنید تغییراتی رو که لازم هست پیاده کنید. لازم نیست پست های قبلی ویرایش بشه یا حداقل تگ های زیادی حذف بشند که مشکل ساز خواهد بود.
خب توی سئو تاثیر نداره؟ مثلا من عبارت هایی رو که حدس میزنم کاربرا سرچ میکنن برای مطالبم رو توی تگ ها وارد میکنم
درسته؟
hamid53214
August 29th, 2016, 01:19
خب توی سئو تاثیر نداره؟ مثلا من عبارت هایی رو که حدس میزنم کاربرا سرچ میکنن برای مطالبم رو توی تگ ها وارد میکنم
درسته؟
هیچ مشکلی نداره
به کارتون ادامه بدید
ACGE
August 29th, 2016, 03:49
هیچ مشکلی نداره
به کارتون ادامه بدید
ممنون پس پنالتی گوگل برای چه مواردیه؟؟
چند جا دیدم که گفته بودن برای تگ های تکراریه!