ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کپی از ایک ماشین مجازی و استفاده از آن در مجازی سازهای دیگر ؟

Subaru
August 28th, 2016, 19:13
سلام
چطور میشه که یک ماشین مجازی که روی vmaware esxi کار میکنه رو ازش یه کپی گرفت و از این کپی در تمامی مجازی ساز های دیگر استفاده کرد؟ مثلا در kvm
این سوالو برای این می پرسم که چون من یک ماشین مجازی دارم که کانفیگ شده است و می خواهم از این ماشین یک کپی داشته باشم و در صورت لزوم در هر مجازی ساز دیگری استفاده کنم.
با تشکر

OmidX
August 28th, 2016, 19:20
سلام
چطور میشه که یک ماشین مجازی که روی vmaware esxi کار میکنه رو ازش یه کپی گرفت و از این کپی در تمامی مجازی ساز های دیگر استفاده کرد؟ مثلا در kvm
این سوالو برای این می پرسم که چون من یک ماشین مجازی دارم که کانفیگ شده است و می خواهم از این ماشین یک کپی داشته باشم و در صورت لزوم در هر مجازی ساز دیگری استفاده کنم.
با تشکر

اگر vcenter نصب هست میتونید با دو کلیک ازش تمپلیت بگیرید ، اگرم نصب نیست میتونید خروجی ova یا ovf بگیرید و مجددا فایل ova رو تحت یک نام جدید ایمپورت و استفاده کنید.

Subaru
August 28th, 2016, 19:29
اگر vcenter نصب هست میتونید با دو کلیک ازش تمپلیت بگیرید ، اگرم نصب نیست میتونید خروجی ova یا ovf بگیرید و مجددا فایل ova رو تحت یک نام جدید ایمپورت و استفاده کنید.

چطور میتونم بدون vcenter او وی ای یا ovf بگیرم؟
من فقط به esxi دسترسی دارم.

OmidX
August 28th, 2016, 19:44
چطور میتونم بدون vcenter او وی ای یا ovf بگیرم؟
من فقط به esxi دسترسی دارم.

از منوی Export استفاده کنید :

http://up.vbiran.ir/uploads/17434147239865020955_Blog-DeoyOVA-SS01.png

a.e
August 29th, 2016, 02:24
با سلام و عرض ادب

در تکمیل راهنمایی دوستمون؛

لطفاً توجه داشته باشید که پس از Deploy کردن template بر روی سرور جدید باید کانفیگ شبکه جدید انجام شود در غیر این صورت سرور مورد نظر (VM) به شبکه وصل نمیشود.

m_dg_farari
August 29th, 2016, 03:41
دوستان اگر توجه کنید بیشتر درخواست استارتر تاپیک ، کلون یک تمپلیت بر روی مجازی ساز دیگه هست.. نه خود همون مجازی ساز
فکر نمیکنم مجازی سازی باشه که امکان کپی کردن بر روی خودش رو نداشته باشه!

OmidX
August 29th, 2016, 04:51
دوستان اگر توجه کنید بیشتر درخواست استارتر تاپیک ، کلون یک تمپلیت بر روی مجازی ساز دیگه هست.. نه خود همون مجازی ساز
فکر نمیکنم مجازی سازی باشه که امکان کپی کردن بر روی خودش رو نداشته باشه!

بدون vcenter امکان clone یا migrate در esxi وجود نداره.

Subaru
August 29th, 2016, 08:46
با تشکر از پاسخ دوستان
هدف من انتقال یک ماشین مجازی از esxi به esxii و سایر مجازی سازهای دیگر مثلا virtulizor kvm ...هست. در مورد esxi به esxi که خب میشه اما در مورد esxi به بقیه مجازی ساز ها میخوام بدونم میشه یا نه؟