توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا سایتم رنک ایران نداره ؟!
Amir Mohammad99
August 28th, 2016, 18:16
سلام .
من یه سایت زدم یه ماه اینا فعال بود که خوب گرفت و هم رنک ایران داشت و هم رنک جهانی
بعد غیر فعال شد یه مدت بعد همین چهارشنبه (شهریور 95) فعالش کردم و شروع کردم مطلب کذاری
اول سایتم جهانی 1.700.000 بود حالا امروز یکشنبه (شهریور 95) شده 1.299.000 اما همچنان رنک ایران نداره !
بعد رنک سایتمم قرمزه ! چه دلیلی داره ؟
آدرس : http://www.webkalak.com/
سلام.
مطمئن هستید بازدید کننده ایران دارید؟
از آمارگیرها و ابزارها و سایتهای مختلف برای این مورد جهت اطمینان استفاده کنید. در صورتی که آی پی های بازدیدکننده ایرانی نباشند یا بازدیدکننده ایرانی نداشته باشید کاملا طبیعی است.
شاید آی پی های ایران روی سرور یا سایت شما مسدود شده اند که باعث این مورد شده است و دلایل بسیاری دیگر.
Amir Mohammad99
August 28th, 2016, 18:26
http://up.vbiran.ir/uploads/10677147239390916933_23.JPG
بله ایران دارم اصلا ایرانه بیشتر مطمئنم
خودمم تولبار دارم اصلا !
چه دلیلی داره ؟
mahdi-relax
August 28th, 2016, 18:28
بازدید کننده هاتون کمه رنک تون رو نشون نمیده
Amir Mohammad99
August 28th, 2016, 18:31
بازدید کننده هاتون کمه رنک تون رو نشون نمیده
دلیلی نداره حداقل باید تا الان رنک 60 هزار ایران که بود !
اولین سایتم نیست ، این اولین باره که برام پیش اومده
dastrast
August 28th, 2016, 18:40
سلام
دوسته عزیز چون یه مدت سایتتون در دسترس نبوده اینجور شده
الان سایتایی که پارک شدن واسه فروش رو توجه کنی اکثرا رنک ایران ندارند
یه مدت دوباره فعالیت کنی رنک ایران برمیگرده
Amir Mohammad99
August 28th, 2016, 18:44
سلام
دوسته عزیز چون یه مدت سایتتون در دسترس نبوده اینجور شده
الان سایتایی که پارک شدن واسه فروش رو توجه کنی اکثرا رنک ایران ندارند
یه مدت دوباره فعالیت کنی رنک ایران برمیگرده
اها ممنون .
تقریبا چه مدت ؟
من رفتم سایتمو ثبت کنم تو الکسا بعد دیدم کلا پولی شده ! بعد دیدم هفت روز رایگانه ...
بعد رفتم یه هفت روزه بگیرم ثبت کنم اما باید بخری واسه تستش حتی !
کلا پولی شده
dastrast
August 28th, 2016, 18:57
اها ممنون .
تقریبا چه مدت ؟
من رفتم سایتمو ثبت کنم تو الکسا بعد دیدم کلا پولی شده ! بعد دیدم هفت روز رایگانه ...
بعد رفتم یه هفت روزه بگیرم ثبت کنم اما باید بخری واسه تستش حتی !
کلا پولی شده
مدته دقیقشو نمیدونم ولی من همین دامنه ای که تو امضامه رو از پارک که در اوردم راش انداختم بعد از دو هفته رنک ایرانشم برگشت
الان دامنه های دیگم که تو پارک هستن و فقط واسه فروشن رنک ایران ندارن
بله الکسا همه چیزش پولی شده حتی برای همون تست رایگانشم باید اعتبار داشته باشی فک کنم...!
jsoltani
August 28th, 2016, 19:46
سلام .
من یه سایت زدم یه ماه اینا فعال بود که خوب گرفت و هم رنک ایران داشت و هم رنک جهانی
بعد غیر فعال شد یه مدت بعد همین چهارشنبه (شهریور 95) فعالش کردم و شروع کردم مطلب کذاری
اول سایتم جهانی 1.700.000 بود حالا امروز یکشنبه (شهریور 95) شده 1.299.000 اما همچنان رنک ایران نداره !
بعد رنک سایتمم قرمزه ! چه دلیلی داره ؟
آدرس : http://www.webkalak.com/
باید از کشور ایران بازدید کننده زیاد داشته باشید مثلا حداقل بیش از 40 درصد ایران داشته باشید در ضمن رنکتون کم هست زیر 1 میلیون که بیایید معمولا باید کشوری هم بیارید اما سایتی طراحی کردم با رنک 1 میلیون و 500 هزار جهان رنک ایران هم آورد بنابراین بازدید ایران رو افزایش بدید و تولبار الکسا هم حتما نصب کنید خیلی تاثیر داره
اگر هم میخواهید رتبه الکساتون رو بهبود بدید باید بازدید رو بیشتر کنید و میتونید از سایت نت شهر استفاده کنید الکسایه نتشهر بسسیار موثر هست
موفق و موید باشید
navidmadrid
August 29th, 2016, 10:28
بعضی وقت ها رنک ایران زمان بیشتری طول میکشه تا به نمایش گذاشته بشه
پیشنهاد من اینه صبور باشید و بهش فکر نکنید
kiava
August 29th, 2016, 10:32
پیشنهاد بنده یک هفته بازدید پاپ اپ بخرید از سایت های موجود سریع بر میگرده به علت نیومدن بازدید زیاد هست و در دسترس نبودن سایت موفق باشید