PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسانی که لاسنس دائمی whmcs داشتند و Terminate شدن مشکلشون حل نشده ؟

loginvps.com
August 28th, 2016, 13:39
سلام

مدت زیادی هست که از طریق ایمیل سایت whmcs خبر داد که ایرانی هارو ترمینیت میکنه
من کشور رو روی افغانستان تغییر داده بودم (چقدر بدبختیم ) و فکر میکرم به مشکل نمی خورم

حتی طی تیکتی که موقع خرید از اونا پرسیدم با ایرانی ها مشکلی ندارید من خرید کنم که گفتند ندارند و من خرید را انجام دادم ولی با این وجود بنده ترمینیت شدم و بابت این مسئله متضرزر شدم

حالا سوال داشتم هنوز مشکلشون با ایرانی ها حل نشده ؟

کسی راه حلی پیدا نکرده ؟! یا با گفتگو مشکلشون حل نشده ؟ دفترشون توی انگلستان هست بخوایم کسی رو بفرستیم امکانش هست مشکل لایسنس بنده رو حل کنن ؟

speednet
August 28th, 2016, 15:06
سلام

من کشور رو روی افغانستان تغییر داده بودم (چقدر بدبختیم ) و فکر میکرم به مشکل نمی خورم

حتی طی تیکتی که موقع خرید از اونا پرسیدم با ایرانی ها مشکلی ندارید من خرید کنم که گفتند ندارند و من خرید را انجام دادم ولی با این وجود بنده ترمینیت شدم و بابت این مسئله متضرزر شدم

کسی راه حلی پیدا نکرده ؟! یا با گفتگو مشکلشون حل نشده ؟ دفترشون توی انگلستان هست بخوایم کسی رو بفرستیم امکانش هست مشکل لایسنس بنده رو حل کنن ؟

سلام
لطفا از طریق یاهو یا تلگرام @Hidend با بنده تماس بگیرید .

Yas-Host
August 28th, 2016, 15:36
سلام
لطفا از طریق یاهو یا تلگرام @Hidend با بنده تماس بگیرید .

لطفا اگر راه حلی دارید بفرمایید.

ما چند Add on بر روی لایسنس ها داشتیم که امکان transfer به اکانت دیگر وجود ندارد .

Farid Saadat
August 28th, 2016, 16:21
درود. بنده الان ايميل خواهم زد بهشون و مكاتبه ميكنم. ايشالله كه حل بشه ( البته اگر جوابى بدن و دليل داشته باشن براى كارشون )

hostorder
August 28th, 2016, 16:26
پیشنهاد میدم از فراسو کمک بخوایید

OmizbanCo
August 28th, 2016, 18:43
سلام

سلام و درود

با بنده در تماس باشید مشکلتون رو کاملا حل میکنم

راه های ارتباطی در امضا درج شده

موفق باشید

OmidX
August 28th, 2016, 18:56
دوستان اگر راه حلی دارید در همین تاپیک بگید بقیه هم استفاده کنند ...

چون این مورد مربوط ب یکی دو نفر نیست و همه اکثرا درگیرش هستیم.

با تشکر ...

modiranhosting
August 28th, 2016, 19:36
فقط برای کسانی که اطلاعات و هویت خارج از ایران نداشتند مسدود شد ما بدون مشکل در حال استفاده هستیم.

Farid Saadat
August 28th, 2016, 20:43
درود. دوستان ، بنده با اين شركت در ارتباط بودم طبق گفته خودم. يك پاسخ خيلى كامل دادن بهم كه من خلاصه عرض ميكنم :
دليل اين موضوع كه محدوديت واسه ايران اعلام شده ، فشار هاى آمريكا بوده. با وجود اينكه اين شركت در انگيس هست ، اما بازم آمريكا بهشون فشار آورده و گفته تا وقتى سفارت در ايران نداشته باشن ، اجازه كار به whmcs در ايران و ارائه خدمات به ايران داده نميشه. طبق گفته خودشون ، اون ها هم از اين موضوع خوشنود نيستن و دارن تلاش و مكاتبه ميكنن كه اين مشكل هرچه زودتر حل بشه اما در حال حاظر ، به دليل نبودن سفارت آمريكا در ايران ، اجازه اينكه اين شركت به ايرانى ها سرويس بده ، از ططرف آمريكا داده نميشه ( واسه منم عجيبه ، خودشم گفت كه شركتشون تو انگليس هست ولى آمريكا داره اذيتشون ميكنه !!)
به هر حال اميدوارم مشكل حل بشه هر چه زودتر. من بازم اگر سوالى بود ، بفرماييد تا ازشون بپرسم و بهتون جوابشون رو بفرستم همين جا

- - - Updated - - -

فقط برای کسانی که اطلاعات و هویت خارج از ایران نداشتند مسدود شد ما بدون مشکل در حال استفاده هستیم.
كمى صبور باشيد ، مشكلات شما هم شروع ميشه به زودى