ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حجم my sql

shadow
August 27th, 2016, 18:52
با سلام به دوستان و اساتید محترم
ی مشکلی تقریبا حادی با mysql پیدا کردیم که اگه راهکار بدین بهم ممنون میشم
رو این سرور ما کلا یک سایت بیشتر نیست که حجم دیتابیس ش 4 گیگه ، فعلا مشکلی با رم نداریم ولی مشکل پیدا میشه حجیم تر که بشه ، راهنمایی کنید چیکار کنم که همه حجم دیتابیس همیشه تو رم نباشه و سرعت لود از دیتابیس ام رو بیشتر کنم ؟
مشاهده سرویس م33159

TEHMEDIA.NET
August 27th, 2016, 18:56
با سلام به دوستان و اساتید محترم
ی مشکلی تقریبا حادی با mysql پیدا کردیم که اگه راهکار بدین بهم ممنون میشم
رو این سرور ما کلا یک سایت بیشتر نیست که حجم دیتابیس ش 4 گیگه ، فعلا مشکلی با رم نداریم ولی مشکل پیدا میشه حجیم تر که بشه ، راهنمایی کنید چیکار کنم که همه حجم دیتابیس همیشه تو رم نباشه و سرعت لود از دیتابیس ام رو بیشتر کنم ؟
مشاهده سرویس م33159

حجم جداول ۴ گیگه؟ عکسی که دادید مقدار رم گرفته شده هست که ممکنه به دلیل کانفیگ نامناسب سرویس باشه.

shadow
August 27th, 2016, 19:08
بله حجم دیتا بیس سایتم 4 گیگه
از سرویس مانیتور هم ی عکس گرفتم که ببینید همش رو از رم گرفته

k-pax
August 27th, 2016, 19:15
با سلام و درود

دوست گرامی میزان فضای اشغال شده رم بستگی به حجم دیتابیس نداره .

اگه رمتون زیاد اشغال میشه از کانفیگ سرور هست و یا تعداد بالای افراد انلاین و درخواست زیاد به سایت

راهنمایی کنید چیکار کنم که همه حجم دیتابیس همیشه تو رم نباشه و سرعت لود از دیتابیس ام رو بیشتر کنم ؟

دیتابیس داخل رم نیست !
و برای افزایش لود سایت و دیتابیس باید دیتابیس بهینه بشه و همینطور کدهاتون

iHSG
August 27th, 2016, 20:07
این بستگی به بازدید همون یک سایت که میگید + تعداد Query های دیتابیسی که در هر صفحه سایت اجرا میشه داره.
اگر سایت خیلی پر بازدیدی دارید این موضوع طبیعیه اما اگر با بازدید کم سرویس MySQL انقدر مصرف رم داره به قول دوستان باید به فکر بهینه سازی باشید.