1- کلیه سرویس ها دارای قابلیت دسترسی کامل به کنترل پنل قدرتمند جهت reboot و power on/off و کنسول مدیریت میباشند
2- پورت سرور اصلی 1 گیگابیت اختصاصی میباشد
3- امکان تست موجود میباشد و در صورت ناراضی بودن مشتری تا 1 هفته امکان برگشت وجه (با ذکر دلیل)
4- کلیه ویندوزهای 2003 سرور , 2008 سرور , 2008 R2 , ویندوز Xp sp2 موجود میباشد
مزیتها
نکات و مواردی که این وی دی اس ها را از دیگر همکارن و شرکتها متمایز میکند و شاید دوستان مایل باشن که بدونند که به جرعت میتونم بگم که کمتر جایی این مزیتها را روی سرورهاشون لحاظ شده باشه یا اگر باشه مطمنا همه این موارد را یکجا ندارد
1- سرور فوق دارای 12 گیگ رم میباشد که حداکثر 11 گیگ ان ساخته میشود یعنی 1 گیگ ان کاملا ازاد میباشد همیشه برای حفظ کیفیت و پایداری سرور اصلی (شاید بعضی از همکاران این مورد رعایت کنند هرچند که خیلها ممکنه حتی بیشتراز رم اصلی هم بسازند چه برسه به خالی نگر داشتن 1 گیگ )
2-نکته بسیار بسیار مهم روی سرور فوق فقط و فقط 10 عدد vds ساخته میشود (مطمنا هیچ کدوم از همکاران روی همچین سروری به این تعداد کم vds نمیسازند حداقل شاید 20 عدد بسازند از ترکیبهای مختلف 128 و 256 و 512 و 1 گیگ )
3-نکته بازهم مهم سرور فوق دارای 4 عد هارد میباشد و روی هر هارد 2 و یا 3 عدد وی پی اس ساخته میبشود جهت جلوگیری از فشار زیاد روی هاردها که باز این در نوع خودش بینظر میباشد معمولا روی سرورهای مشابه 1 یا 2 عدد هارد هست که کلیه vds ها روی این 1 یا 2 هارد ساخته میشود که در زمانی که یوزرها کار سنگین روی سرو انجام دهند مطمنا مشکل ساز خواهد شد و روی کیفیت بقیه ویپیاسها هم تاثیر گزار خواهد بود
4- پورت 1 گیگ اختصاصی سرور مادر بین این 10 عدد vds شیر میشود که بدلیل کم بودن تعداد vds ها بهترین سرعت و کیفیت ممکنه حاصل میشود
RAM : 1024 MB RAM
Hard : 150 GB HD
Port : 1 Gbit/s port
IP: 1 IP
Bandwidth : 3000 gig
ماهانه : 45.000 تومان
پلان 2
RAM : 2048 MB RAM
Hard : 300 GB HD
Port : 1Gbit/s port
Bandwidth : 4000 gig
ماهانه : 80.000 تومان
پلانهای فوق از رم 1 گیگ فقط 9 عدد و رم 2 گیگ فقط 1 عدد میباشد که در مجموع 10 عدد میشود
جهت کسانی که بدنبال سرعت و کیفیت 100% هستند توصیه میشود
تعداد محدود میباشد
CYB3R
November 22nd, 2010, 12:11
سرعت پورت سرور جناب گیگا واقعا عالی هست ، من 6 ماه مداوم با ایشون کار کردم .
به دوستانی که تو کار وارز هستن توصیه میشه.
یا علی.
TukaNet
November 22nd, 2010, 12:31
با پوزش از استارتر
وارز و سینگل هاپ !
پیشنهاد جالبی بود :d
MagicVps.Com
November 22nd, 2010, 12:42
ظاهرا شما اشتباه برداشت کردین توضیحات این دوست عزیز را
منظوررشون این که گفتن کسانی که توی کار وارز هستند این بود کسانی که برای دانلود و اپلود استفاده میخواند کنند
این سرویسها برای کسانی که بدنبال سرعت مناسب و عالی برای دانلود و اپلود فایلهاشون هستند ایده عال هست
بابک جان از شما بعید بود این حرف کل سیتم وارز روی سرعت دانلود و اپلود میچرخه خوشتیپ
نظر کارشناسی شما هم بسار جالب بود
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
با پوزش از استارتر
وارز و سینگل هاپ !
استاتر جایی نگفته وارز هست شاید شما خواب نماشدین من خودم اولین نفری هستم که هر کی میگه سرور امریکا وارز هست بهش گیر میدم دکی جون
Warez-Host.IR
November 22nd, 2010, 12:47
giga (http://www.webhostingtalk.ir/member/2676/) , جان اگر مواردی که در بالا ذکر کردید را رعایت کنید بسیار عالی هست
و اینکه پورت را هم به طور مساوی بین VDS ها تقسیم کنید
si6arp
November 22nd, 2010, 13:09
من یک vps از همین سرویس خریداری کردم. فقط میتونم بگم رو دست نداره .... از همه چیز عالیه . سرعت قدرت و . . . .
MagicVps.Com
November 22nd, 2010, 13:09
giga (http://www.webhostingtalk.ir/member/2676/) , جان اگر مواردی که در بالا ذکر کردید را رعایت کنید بسیار عالی هست
و اینکه پورت را هم به طور مساوی بین VDS ها تقسیم کنید
رعایت شده موارد گفته شده مطمنا
http://0k2.001.img98.com/out.php/i511747_info.gif
CYB3R
November 22nd, 2010, 13:30
با پوزش از استارتر
وارز و سینگل هاپ !
منظور دانلود و آپلود بود عزیزم !
Fracture
November 22nd, 2010, 15:23
فضای بیشتر میتونید بدید؟ من برای کار بک آپ میخوام.
ealireza
November 22nd, 2010, 15:27
من از ایشون 8 ماهی هست سرویس دارم
واقعا راضیم
سرویس عالی
آپ تایم عالی
ساپورت خوب
....
MagicVps.Com
November 22nd, 2010, 19:08
فضای بیشتر میتونید بدید؟ من برای کار بک آپ میخوام.
منطورم پلان با قیمتهای حدود 20 تومان ندارید؟
در حال حاضر خیر دلیل اینکه پلان محدود کردیم اینه که تعداد وی دی اسها زیاد نشود روی سرور و یک تعداد محدود باشد در حاضر فقط رم 1 گیگ و 2 گیگ موجود هست
موفق باشید
Fracture
November 22nd, 2010, 22:09
بله دوست عزیز مشکلی ندارد 100 گیگ اضافه 15 تومن اگر خواستید
دوست عزیز کدومه گل پسر؟ یک ساله باهات vps دارما:103: 110 یادته؟ من 3 ماهه دارم پرداخت میکنم. هفته دیگه هم سر رسیدمه :51:
jamy
November 23rd, 2010, 01:43
سرور شون خوبه اپتایم 100%
منم از ایشون vps دارم
atmahasan
November 23rd, 2010, 06:17
سرعت سروشون جالبه پورتش بطرز غیر عادی سریعه خیلی سریع !
ashkan90
November 23rd, 2010, 10:56
من هم واسه دانلود و آپلود از ایشون سرویس گرفتم و هم پشتیبانی هم سرعت پرتشون واسه آپلود تو سایت های شیر معروف مثل فایل سرو خیلی بالاس.
MagicVps.Com
November 23rd, 2010, 20:15
3 عدد از سرویسهای فوق فروش رفته و فقط 7 عدد باقی مانده قابل توجه دوستان
1- کلیه سرویس ها دارای قابلیت دسترسی کامل به کنترل پنل قدرتمند جهت reboot و power on/off و کنسول مدیریت میباشند
3- امکان تست موجود میباشد و در صورت ناراضی بودن مشتری تا 1 هفته امکان برگشت وجه (با ذکر دلیل)
مزیتها
نکات و مواردی که این وی دی اس ها را از دیگر همکارن و شرکتها متمایز میکند و شاید دوستان مایل باشن که بدونند که به جرعت میتونم بگم که کمتر جایی این مزیتها را روی سرورهاشون لحاظ شده باشه یا اگر باشه مطمنا همه این موارد را یکجا ندارد
1- سرور فوق دارای 12 گیگ رم میباشد که حداکثر 11 گیگ ان ساخته میشود یعنی 1 گیگ ان کاملا ازاد میباشد همیشه برای حفظ کیفیت و پایداری سرور اصلی (شاید بعضی از همکاران این مورد رعایت کنند هرچند که خیلها ممکنه حتی بیشتراز رم اصلی هم بسازند چه برسه به خالی نگر داشتن 1 گیگ )
2-نکته بسیار بسیار مهم روی سرور فوق فقط و فقط 10 عدد vds ساخته میشود (مطمنا هیچ کدوم از همکاران روی همچین سروری به این تعداد کم vds نمیسازند حداقل شاید 20 عدد بسازند از ترکیبهای مختلف 128 و 256 و 512 و 1 گیگ )
3-نکته بازهم مهم سرور فوق دارای 4 عد هارد میباشد و روی هر هارد 2 و یا 3 عدد وی پی اس ساخته میبشود جهت جلوگیری از فشار زیاد روی هاردها که باز این در نوع خودش بینظر میباشد معمولا روی سرورهای مشابه 1 یا 2 عدد هارد هست که کلیه vds ها روی این 1 یا 2 هارد ساخته میشود که در زمانی که یوزرها کار سنگین روی سرو انجام دهند مطمنا مشکل ساز خواهد شد و روی کیفیت بقیه ویپیاسها هم تاثیر گزار خواهد بود
4- پورت 1 گیگ اختصاصی سرور مادر بین این 10 عدد vds شیر میشود که بدلیل کم بودن تعداد vds ها بهترین سرعت و کیفیت ممکنه حاصل میشود
پلانهای فوق از رم 1 گیگ فقط 9 عدد و رم 2 گیگ فقط 1 عدد میباشد که در مجموع 10 عدد میشود
تعداد محدود میباشد
دوست عزیز خیلی بازدید داشته این تاپیک ولی پست کم ....
فکر کنم خیلی ها مثل من مایل باشن درباره vds توضیح بدید
MagicVps.Com
November 23rd, 2010, 21:00
دوست عزیز خیلی بازدید داشته این تاپیک ولی پست کم ....
برای اینکه همون اول هرچیزی که در مورد سرویس باید میگفتم گفتم و دیگه کسی مثل بقیه تاپیکها نمیاد بپرسه هر ساعت کدوم دیتنا سنتره مجازی ساز چیه پورت چنده بین چندتا ویپیاس شیر شده لینک سایت چیه شماره تماس که اینها هم داخل لینکی که توی امضا هست گزاشته شده
در مورد اطمینان خرید و کیفیت سرورها هم هم یکسر ی مشتریها اعلام کردن وضعیت را
که فکرمیکنم پاسخ داده شده باشن این سوالات کسی اطلاعات بیشتر نیاز داشته باشه میپرسه شما نگران نباش
فکر کنم خیلی ها مثل من مایل باشن درباره vds توضیح بدید
قبلا در موردش توی فروم زیاد بحث شده میتونید سرچ کنید
در کل خلاصه و مفید به سرور مجازی با منابع اختصاصی گفته میشود
موفق باشید
mobile
November 23rd, 2010, 22:23
منم از سرویس های ایشون دارم استفاده میکنم و تا الان مشکل خاصی نداشتم و همه چی مرتب بوده
operator
November 25th, 2010, 11:44
من حدود 6 ماهی هست از ایشون وی پی اس گرفتم
از وی پی اس شون از لحاظ آپتایم ، سرعت ، پشتیبانی و تنظیمات واقعا راضی ام
از همه اینها مهمتر اخلاقشون هست که برعکس برخی از دوستان بسیار خوش برخورد و خوش اخلاق هستند و واقعا جوابگوی مشتری هاشون هستند
واقعا دستتون درد نکنه جناب کیانی
خسته نباشید
land-rover
November 26th, 2010, 15:23
من بعد از چند ماه بالاخره از یکی vps گرفتم کهواقعا راضی هستم
مزیتها
RAM : 1024 MB RAM
Hard : 150 GB HD
Port : 1 Gbit/s port
Bandwidth : 3000 gig
ماهانه : 45.000 تومان
پلان 2
RAM : 2048 MB RAM
Hard : 300 GB HD
Port : 1Gbit/s port
Bandwidth : 4000 gig
ماهانه : 80.000 تومان
تعداد محدود میباشد
دوستان از امروز تا دوشنبه سرویس فوق بجای 45 تومن به قمیت 40 تومن فورخته میشود کسانی که مایل هستند از فرصت پیش امده استفاده کنند
shamimi
November 27th, 2010, 13:07
لینوکس vps ندارید با این شرایط عالی آفر؟
MagicVps.Com
November 27th, 2010, 19:37
لینوکس vps ندارید با این شرایط عالی آفر؟
والله اکثرا دنبال ویندوز هستنتد ولی اگر 100% لینوکس میخواهید مشکلی نداره لینوکس نصب میکنم
iranistar
November 28th, 2010, 14:26
من از ایشون یه سرور دارم
کارشون حرف نداره
پشتیبانی دقیق و واقعی
امکانات عالی و خلاصه حرف ندارن تو کارشون
MagicVps.Com
November 29th, 2010, 20:25
دوستان از پلانهای فوق فقط 3 عدد باقی مانده از فرصت باقی مانده استفاده کنید
Mr.Farid
November 30th, 2010, 15:48
من بیشتر از 6 ماهه که از آقای کیانی vps می گیرم. کیفیت سرور هاشون عالی و سرعت پورت هاشون فوق العادست. تازه سرورم رو به این پلان منتقل کردن، می تونم بگم بهترین سروری که تا الان با این قیمت داشتم. از همه مهمتر پشتیبانی سریع و فوق العادشونه. اخلاق گلشون هم که احتیاج به تعریف نداره. :53:
Fracture
November 30th, 2010, 17:06
دکتر ایمیل رو وردار الان اسپم میشیااااا :58:
MagicVps.Com
November 30th, 2010, 18:09
من یک vps از همین سرویس خریداری کردم. فقط میتونم بگم رو دست نداره .... از همه چیز عالیه . سرعت قدرت و . . . .
من از ایشون 8 ماهی هست سرویس دارم
واقعا راضیم
سرویس عالی
آپ تایم عالی
ساپورت خوب
....
سرور شون خوبه اپتایم 100%
منم از ایشون vps دارم
سرعت سروشون جالبه پورتش بطرز غیر عادی سریعه خیلی سریع !
من هم واسه دانلود و آپلود از ایشون سرویس گرفتم و هم پشتیبانی هم سرعت پرتشون واسه آپلود تو سایت های شیر معروف مثل فایل سرو خیلی بالاس.
منم از سرویس های ایشون دارم استفاده میکنم و تا الان مشکل خاصی نداشتم و همه چی مرتب بوده
من حدود 6 ماهی هست از ایشون وی پی اس گرفتم
از وی پی اس شون از لحاظ آپتایم ، سرعت ، پشتیبانی و تنظیمات واقعا راضی ام
از همه اینها مهمتر اخلاقشون هست که برعکس برخی از دوستان بسیار خوش برخورد و خوش اخلاق هستند و واقعا جوابگوی مشتری هاشون هستند
واقعا دستتون درد نکنه جناب کیانی
خسته نباشید
من بعد از چند ماه بالاخره از یکی vps گرفتم کهواقعا راضی هستم
سرعت عالی.آپ تایم بودن.پورت قوی.
واقعا تشکرمیکنم
من از ایشون یه سرور دارم
کارشون حرف نداره
پشتیبانی دقیق و واقعی
امکانات عالی و خلاصه حرف ندارن تو کارشون
من بیشتر از 6 ماهه که از آقای کیانی vps می گیرم. کیفیت سرور هاشون عالی و سرعت پورت هاشون فوق العادست. تازه سرورم رو به این پلان منتقل کردن، می تونم بگم بهترین سروری که تا الان با این قیمت داشتم. از همه مهمتر پشتیبانی سریع و فوق العادشونه. اخلاق گلشون هم که احتیاج به تعریف نداره. :53:
از اینکه همه مشتریان ازسرعت و کیفیت سرویسها راضی بودن خوشحال هستم و خدا را شکر میکنم
هرچی بوده فقط انجام وظیفه بوده و سعی بر سرویس دهی با کیفت و متفاوت با خیلی از جاهای دیگه
بوده
امیدوارم که همیشه بتوانم باسرویسهای با کیفیت و راضی کنند در خدمت دوستان باشم و جوابگوی این همه لطف دوستان باشم
s3kteh
December 28th, 2010, 21:39
آقا من هارد پایین میخوام ولی پهنای باند بالا
جهت سرور اکانتینگ می خوام به همراه نصب ای بی اس ان جی
http://www.webhostingtalk.ir/f7/18811/#post183404
اینجا درخواستمو دادم
میشه لطف کنید بگین چیزی که به درد من بخوره هست یا نه؟؟؟
nokafpxm
January 1st, 2011, 09:31
دوست عزیز من یه هاست 100 تا 200 گیگ برای سایت دانلود احتیاج دارم و اطلاعاتم هم وارز هستش. این سرویس های شما مناسب کار من هستش؟
infernalarrow
January 10th, 2011, 15:28
آقا سلام
قیمت ها عالی هستند فقط اینجوری که من دستگیرم شده چون سرور ها در آمریکا هستند احتمالا وارز ساپورت نیستند.
با این مشخصات (قیمت ها) وارز ساپورت هم چیزی دارید ؟
s3kteh
January 13th, 2011, 15:23
نزدیکه 2 هفتس که پست دادم ولی جواب ندادین؟؟
این تاپیک تعتیله؟
MagicVps.Com
January 13th, 2011, 16:23
آقا من هارد پایین میخوام ولی پهنای باند بالا
جهت سرور اکانتینگ می خوام به همراه نصب ای بی اس ان جی
http://www.webhostingtalk.ir/f7/18811/#post183404
اینجا درخواستمو دادم
میشه لطف کنید بگین چیزی که به درد من بخوره هست یا نه؟؟؟
نزدیکه 2 هفتس که پست دادم ولی جواب ندادین؟؟
این تاپیک تعتیله؟
تاپیک تعطیل نیست
شرمنده دوست عزیز برای چیز پی ان کلا سرویس دهی نداریم چندین ماه هست که کلا برای این قضیه هیچ گونه سرویس دهی نداریم
در مورد پاسخ دادن هم فکرمیکنم قبلا پیام خصوصی داده بودین و یا یانکه تماس گرفته بودین که گفتم برای چیز پیان سرویس دهی ندارم شایدهم با دیگر عزیزان من اشتباهی گرفتم که اینجا پاسخ ندادم باز هم شرمنده
مورد مهم
طی روزچندین باز از طریق پیام خصوصی و یا تماس تلفنی درخواست سرور دارن بعضی از دوستان که برای چیز پی ان نیاز دارن که متاسفانه برای این مورد سرویس نداریم
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
آقا سلام
قیمت ها عالی هستند فقط اینجوری که من دستگیرم شده چون سرور ها در آمریکا هستند احتمالا وارز ساپورت نیستند.
با این مشخصات (قیمت ها) وارز ساپورت هم چیزی دارید ؟
برای وارز در حال حاضر خیر متاسفانه
miladsadsad
February 11th, 2011, 13:10
من از ايشان سرور گرفتم
فوق العاده است و واقعا راضي هستم
ايشالله هميشه موفق باشيد
Milad-H
February 11th, 2011, 16:59
تورنت ازاده؟
جواب سریع واسه مشتری می خوام
MagicVps.Com
February 11th, 2011, 17:44
تورنت ازاده؟
جواب سریع واسه مشتری می خوام
با سلام
خیر متاسفانه با توجه به اینکه سرور در امریکا قرار دارد و قوانین کپی رایت باید رعایت شود ممنونع میباشد
البته چنانچه بعداز تمام شدن فایل استوپ کنند سریع و اجاره سید کردن ندهند خیلی کم ممکنه مشکلی پیش بیاد که دیگه به خود کاربر برمیگرده
alireza50
March 28th, 2011, 20:07
سلام
برای خرید وی پی اس. قیمتها و سات از کجا باید ببینم
mr-secret
April 7th, 2011, 14:12
سلام دوست عزیز اسیر سروری شدم که میخوام از اونجا در برم اسمشو نمیارم :114:
پس کی سروری معرفی میکنید که چیز پی ان ساپورت باشه؟
قیمت هارو نفرمودید
aalireza439
April 7th, 2011, 15:32
این افر ها هنوز موجوده ؟
MagicVps.Com
April 8th, 2011, 01:53
سلام دوست عزیز اسیر سروری شدم که میخوام از اونجا در برم اسمشو نمیارم :114:
پس کی سروری معرفی میکنید که چیز پی ان ساپورت باشه؟
قیمت هارو نفرمودید
با سلام
دوست عزیز طبق سیاست کاری که در پیش گرفتیم حدود 1 سال هست که کلا سرویس جهت اکانتیگ ارایه نمیدم (کسانی هم که قبلا سرویس گرفته بودن و متوجه شدیم که برای اکانتینگ هست کلا باشون هماهنگ کردیم که سرویسشون را منتقل کنند به جاهای دیگه پیش دیگر همکاران )
مگر مثل دانلود اپلود و موارد دیگر برای موارد دیگر بجز چیز پی ان
طی روز هم از طریق پیام خصوصی هم ایمیل هم تماس تلفنی روزانه چندین سرویس را که برای اکانتینگ هست و در خواست وی پی اس دارند رد میکنیم و شرمنده دوستان هستیم
شرمنده هستم که کمکی در این زمینه از دستم برنمیاد دوست عزیز
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
این افر ها هنوز موجوده ؟
این افر همچنان پا برجا هستش البته ظرفیت سروهامون تکمیل هست و اینشاله توی هفته اینده یک سرو جدید داریم سفارش میدم اگر مایل هستید و 100% میخواهید که یکی برای شما کنار بزارم
و البته احتمالش زیاد که افر بجای رم 1 گیگ با 1.5 گیگ رم بشه و بصورت فورش ویژه و مدت محدود باشه افر
ironman2
April 8th, 2011, 16:41
من یه سرور مجازی با پهنای باند 3 ترابایت برای تورنت میخوام شما سرویسی برای کار من دارید استفاده من فقط ترکرهای خصوصی هست چطور باید سفارش داد چطور باید تحویل گرفت تو سایت شما که من ایمیلی ندیدم در ضمن دوست عزیز من برای تورنت میخوام سید کنم.
MagicVps.Com
April 8th, 2011, 17:12
من یه سرور مجازی با پهنای باند 3 ترابایت برای تورنت میخوام شما سرویسی برای کار من دارید استفاده من فقط ترکرهای خصوصی هست چطور باید سفارش داد چطور باید تحویل گرفت تو سایت شما که من ایمیلی ندیدم در ضمن دوست عزیز من برای تورنت میخوام سید کنم.
قبل از سفارش قبلش از طریق پیام خصوصی و یا تماس تلفنی شرایط خودمون میگم همچین میگم و هماهنگ میکنم که مشکلی نباشه بعداز توافق مشخصات جهت پرداخت اعلام میکنم
در مورد تورنت با توجه به اینکه امرکیا هست سرور و کپی رایت رعایت باید بشه تورنت در حالت معمول ممنونع هست
ولی چنانچه بعداز دانلود استوپ بشه و اجازه سید کردن داده نشود خیلی کم ممکنه که مشکلی پیش بیاد
با توجه به اینکه مگید تراکر خصوصی هست و بصورت پابلیک نیست احتمالش کمه که مشکل پیش بیاد باید یکسری تست کنیم ببنیم وضعیتچطور هست
اگر شکایت شد که استوپ میشه سرویس هزینه جریمه کسر میشه و مابقی پول برگشت زده میشود اگرهم مشکلی نبود که تا هر زمانکه خودتون مایل باشید میتوانید سرویستون تمدید کنید
ironman2
April 8th, 2011, 18:24
قبل از سفارش قبلش از طریق پیام خصوصی و یا تماس تلفنی شرایط خودمون میگم همچین میگم و هماهنگ میکنم که مشکلی نباشه بعداز توافق مشخصات جهت پرداخت اعلام میکنم
در مورد تورنت با توجه به اینکه امرکیا هست سرور و کپی رایت رعایت باید بشه تورنت در حالت معمول ممنونع هست
ولی چنانچه بعداز دانلود استوپ بشه و اجازه سید کردن داده نشود خیلی کم ممکنه که مشکلی پیش بیاد
با توجه به اینکه مگید تراکر خصوصی هست و بصورت پابلیک نیست احتمالش کمه که مشکل پیش بیاد باید یکسری تست کنیم ببنیم وضعیتچطور هست
اگر شکایت شد که استوپ میشه سرویس هزینه جریمه کسر میشه و مابقی پول برگشت زده میشود اگرهم مشکلی نبود که تا هر زمانکه خودتون مایل باشید میتوانید سرویستون تمدید کنید
دوست عزیز من باید سید کنم وگرنه جلوی دانلود من گرفته میشه این قانونش هست حتی اگر چیزی نخوام بگیرم باید فعال باشم تا ریتو همیشه بالا بمونه من فکر نکنم که مشکلی روی ترکرهای خصوصی باشه چون عمومی نیست که بخوان پگیری کنن الان اکثر سرویس دهنده های خارجی که سیدباکس ارائه میدن سرور از امریکا از سافت لایر میگیرن برای نمونه یکیشون که معروفه بین تورنت باز های معروف این هست که از سافت لایر هم میده feralhosting.com کلا من به سید نیاز دارم حالا هر جور شما صلاح میدونید راهنمایی کنید.
MagicVps.Com
April 9th, 2011, 11:00
همانطور که در پست قبلی گفتم یه تستی میکنم چنانچه مشکلی یپبیاد استوپ میکنیم و مابقی هزینه را برگشت میزنیم
امشب اینشالله یه سرور دوال سیپو دارم سفارش میدم که تا سشنبه اینشاله اماده هستش و از سشنبه به امید خدا سروییسها را ارایه میدم
ironman2
April 9th, 2011, 11:21
ممنون پس تا سه شنبه صبر میکنم.
sh6560
April 13th, 2011, 21:15
سلام من حدود دوسالی هست با آقای کیانی کار می کنم و خیلی راضی هستم هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت، البته پشتیبانی تو ارائه اینجور کارها خیلی مهم هست که آقای کیانی پشتیبانیشون خیلی خوب هست و مشتری خیالش راحته. کیفیت سرور هاشون عالی هست و قیمتش هم نسبت به جاهایی که من سرچ کردم عالی هستش.
MagicVps.Com
April 26th, 2011, 03:19
به پلانهای فوق os لینوکس هم اضافه شد یکسری از دوستان سرویس لینوکس میخواستن که گفته بودیم فعلا موجود نیست و فقط ویندوز هست
کسانی که به پلانهای فوق و سیتم عامل لینوکس نیاز دارند این سروییسها هم موجود میباشند