PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در خرید سرور اختصاصی مجازی

MahdiIT
August 26th, 2016, 21:21
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده قصد ارائه خدمات سرور مجازی را دارم. حالا می خواهم که سرور اختصاصی برای این کار از شرکت های معتبری مانند ovh,digitalocean,online.net,vultre و غیره خریداری کنم ولی همه این شرکت ها نیاز به verify کردن شخص خریدار دارند و در صورتیکه شخص خریدار از ایران باشد سرویس ارائه نمی دهند. از طرفی شرکت های بسیار زیادی را دیده ام که از این شرکت ها سرویس خریداری کرده اند. می خواستم ببینم که به چه صورت این کار را انجام می دهند. هر اطلاعاتی اگر هم بسیار اندک باشد به کار بنده خواهد امد. ممنون میشم پاسخ بدید.
با تشکر

jsoltani
August 26th, 2016, 21:59
سلام
بله در مورد دیتاسنتر ovh شما هرطور که میتوانید باید مخفی کنید که ایرانی هستید حتی از آی پی بگیر تا مراحل بالاتر!
با آی پیه غیر ایران وارد شوید با استفاده از ف*ی*ل*ت*ر شکن و بقیه مراحل هم تا میتوانید بپوشانید
موفق و موید باشید

MahdiIT
August 26th, 2016, 22:57
ممنون از پاسخ شما ولی مشکل اینه که من یکی از دوستانم سرویس گرفته بود, برای verify شدن ازش شماره تماس خواستند تا تماس بگیرن تا veriy بشه.

ali-rezam
August 27th, 2016, 04:06
چرا از دوستانی که سال هاست دارن با این دیتاسنتر ها فعالیت میکنند و به مشکل نخورده اند سرویس نمیگیرید ؟از نظر قیمتی تفاوت چندانی ندارند ولی با مسائل پشتیبانی دیتاسنتر و ... آشنایی کامل دارن
برای هر چیزی لازم نیست مستقیم اقدام کرد

hegza
August 27th, 2016, 04:29
ovh در مورد هویت ایرانی خیلی سخت میگیره و از وریفای پرداخت گرفته تا لوکیشن پرداخت کننده و .... بهتون گیر خواهد داد
در صورتیکه توانائی ارائه این مدارک رو ندارید از واسطه بخرید
ما مستقیما از ovh لوکیشن کانادا پنل داریم و چون آدرس واقعی و .... خارج از کشور داریم یکبار با آی پی خود وی پی اس دیتاسنتر(ویزا کارت) پرداخت رو زدیم از ما اطلاعات حساب و تائید فیزیکی آدرس(قبض) و چون پاسپورد ایرانی بود اطلاعات ویزای اقامت هم خواستند
این مورد برای ما نادر بود ولی خب ممکن برای شما هم پیش بیاد
پ.ن:ضمنا ما سرور نمیفروشیم در انجمن بگردید با این افراد آشنا خواهید شد.

2JZ
August 27th, 2016, 04:41
در ابتدا باید بدونید vultr و digitalcoean ارائه دهنده سرور اختصاصی نیستن ;)

MahdiIT
August 27th, 2016, 09:21
در ابتدا باید بدونید vultr و digitalcoean ارائه دهنده سرور اختصاصی نیستن ;)

دوست عزیز digitlocean یکی از بزرگترین دیتاسنترای دنیا رو داره. اگر یه جستجویی توی سایت digitalocean و vultr بکنید خواهید دید که هم vps ارائه میدن و هم dedicated server

- - - Updated - - -

ovh در مورد هویت ایرانی خیلی سخت میگیره و از وریفای پرداخت گرفته تا لوکیشن پرداخت کننده و .... بهتون گیر خواهد داد
در صورتیکه توانائی ارائه این مدارک رو ندارید از واسطه بخرید
ما مستقیما از ovh لوکیشن کانادا پنل داریم و چون آدرس واقعی و .... خارج از کشور داریم یکبار با آی پی خود وی پی اس دیتاسنتر(ویزا کارت) پرداخت رو زدیم از ما اطلاعات حساب و تائید فیزیکی آدرس(قبض) و چون پاسپورد ایرانی بود اطلاعات ویزای اقامت هم خواستند
این مورد برای ما نادر بود ولی خب ممکن برای شما هم پیش بیاد
پ.ن:ضمنا ما سرور نمیفروشیم در انجمن بگردید با این افراد آشنا خواهید شد.

خیلی ممنون از راهنماییتون

2JZ
August 27th, 2016, 09:22
دوست عزیز digitlocean یکی از بزرگترین دیتاسنترای دنیا رو داره. اگر یه جستجویی توی سایت digitalocean و vultr بکنید خواهید دید که هم vps ارائه میدن و هم dedicated server

شاید اشتباه می کنم. اما داخل Digitalocean فقط Droplet قابل سفارش هست.

Majdict.com
August 28th, 2016, 08:29
سلام دوست عزیز
پیشنهاد می کنم چون در ابتدای راه هستین اول از طریق شرکتهای ایرانی یا واسطه ها اقدام کنید بعد که مدتی گذشت و با نحوه کار ،عملکرد و سایر موارد آشنا شدین اقدام مستقیم بکنید اینطوری ریسک کمتری داره و از نظر هزینه و صرفه جویی زمان هم بهتره.
موفق باشین

MahdiIT
August 28th, 2016, 09:41
سلام دوست عزیز
پیشنهاد می کنم چون در ابتدای راه هستین اول از طریق شرکتهای ایرانی یا واسطه ها اقدام کنید بعد که مدتی گذشت و با نحوه کار ،عملکرد و سایر موارد آشنا شدین اقدام مستقیم بکنید اینطوری ریسک کمتری داره و از نظر هزینه و صرفه جویی زمان هم بهتره.
موفق باشین

Farid Saadat
August 28th, 2016, 11:29
درود. اين سوال بسيار پيش پا افتاده هستش قربان! ولى راه خريد ، از طريق مشخصات يك فرد در خارج از ايران است ( اطلاعات فيك ). ميتونين مدارك رو از اشخاص معتبر در همين جا هم خريد كنين كه پاسپورت + قبض رو با ٧٠ تومن بهتون ارائه ميكنن و يا ميتونيد از واسطه هاى معتبر و منصف استفاده كنين. پيروز باشيد

MahdiIT
August 28th, 2016, 11:57
درود. اين سوال بسيار پيش پا افتاده هستش قربان! ولى راه خريد ، از طريق مشخصات يك فرد در خارج از ايران است ( اطلاعات فيك ). ميتونين مدارك رو از اشخاص معتبر در همين جا هم خريد كنين كه پاسپورت + قبض رو با ٧٠ تومن بهتون ارائه ميكنن و يا ميتونيد از واسطه هاى معتبر و منصف استفاده كنين. پيروز باشيد

درست می فرمایید ولی همانطور که گفتم، من شنیدم بعضی اوقات برای وریفای شدن تماسی برقرار می کنن با شماره ای که ارائه می کنیم، سوال بنده از شما این است که آیا این افراد معتبر که مدارکشان را در اختیار ما می گذارند در صورتیکه با شماره ارائه شده تماس گرفتند پاسخگو هستند؟؟ ممنون میشم پاسخ بدید

Farid Saadat
August 28th, 2016, 13:53
درست می فرمایید ولی همانطور که گفتم، من شنیدم بعضی اوقات برای وریفای شدن تماسی برقرار می کنن با شماره ای که ارائه می کنیم، سوال بنده از شما این است که آیا این افراد معتبر که مدارکشان را در اختیار ما می گذارند در صورتیکه با شماره ارائه شده تماس گرفتند پاسخگو هستند؟؟ ممنون میشم پاسخ بدید
براى خريد شماره ، ميتونيد از سايت telobal.com خريد كنيد. ماهيانه ١٧ تومان اگر اشتباه نكنم. براى اينكه مورد تاييد ديتاسنتر هست يا خير اطلاعى ندارم چون من پنل هايى كه داشتم ، مال ٣ سال پيش بوده و اون موقع تاييد هويت تلفنى انجام نميشده. به پيشتيبانى آنلاين تلوبال پيام بديد و ازشون سوال كنيد. حتما پاسخ مناسب رو دريافت ميكنيد

MahdiIT
August 28th, 2016, 15:33
براى خريد شماره ، ميتونيد از سايت telobal.com خريد كنيد. ماهيانه ١٧ تومان اگر اشتباه نكنم. براى اينكه مورد تاييد ديتاسنتر هست يا خير اطلاعى ندارم چون من پنل هايى كه داشتم ، مال ٣ سال پيش بوده و اون موقع تاييد هويت تلفنى انجام نميشده. به پيشتيبانى آنلاين تلوبال پيام بديد و ازشون سوال كنيد. حتما پاسخ مناسب رو دريافت ميكنيد

خیلی ممنونم