ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نت افراز یا ایران سرور ؟

persiantools
August 26th, 2016, 14:03
دوستان من میخواهم نمایندگی هاست لینوکس بگیرم ، حالا بین ایران سرور و نت افراز موندم
کدومشون بهتره ؟ امنیت کدوم بالاتره ؟

8110829
August 26th, 2016, 14:26
سلام دوست عزیز امنیت هر دو در سطح خوبی هست ولی هیچ وقت کامل نیست شماهم بسته به نیازتون میتونید که هر کدوم پشتیبانی بهتری دارن خرید کنید

saeed1988m
August 26th, 2016, 14:40
درود بر شما
نظر بنده نت افراز
پیروز باشید

Farid Saadat
August 26th, 2016, 15:49
درود. تفاوتى ندارن باهم ولى اگر به فكر ارتقا از هاست به سرور هستيد در آينده ، ايران سرور تهيه كنيد كه بعدا راحت تر باشين. اما از نظر كيفيت ، هر دو شركت در حد بسيار عالى قرار دارن
با آرزوى پيروزى

persiantools
August 27th, 2016, 10:34
کسی از نمایندگی هاست نت افراز استفاده کرده ؟ کیفیتش به اندازه هاست عادیش هست ؟

hostorder
August 27th, 2016, 10:37
اخیرا از چند نفر شنیدیم کیفیت نت افراز افت کرده همین دو روز پیش هم یکی از مشتری های نت افراز سرویس هاشو پیش ما آورده

OmizbanCo
August 27th, 2016, 21:14
دوستان من میخواهم نمایندگی هاست لینوکس بگیرم ، حالا بین ایران سرور و نت افراز موندم

نت افزار پیشنهاد میشه
موفق باشید

- - - Updated - - -

اخیرا از چند نفر شنیدیم کیفیت نت افراز افت کرده همین دو روز پیش هم یکی از مشتری های نت افراز سرویس هاشو پیش ما آورده

درود همکار گرامی
آورده پیش شما درست ! اما شاید بخاطر ارزانی بوده نه بی کیفیتی 8-| درست نیست همکارمونو خراب کنیم برای منفعت خودمون ! و گرنه خیلی چیزا ثابت کردنش آسون هست

iHSG
August 27th, 2016, 21:22
منم نت افراز رو پیشنهاد میکنم.
از ایران سرور (با دامنه iranserver.com آخه یه ایران سرور دیگه هم هست با یه دامنه دیگه) هاست دانلود داشتم اصلاً خوب نبود پشتیبانیش هم سوالات منو که حداقل درباره همون هاست دانلود بلد نبودن همش باید صبر میکردم 2 روز بعد تا سرپرست (Supervisor) شون پاسخ بده.
البته این تجربه مال چند سال پیشه و از اون موقع دیگه اصلاً سمتش نرفتم الان نمی دونم چطورین.

hostorder
August 27th, 2016, 21:54
نت افزار پیشنهاد میشه
موفق باشید

- - - Updated - - -

درود همکار گرامی
آورده پیش شما درست ! اما شاید بخاطر ارزانی بوده نه بی کیفیتی 8-| درست نیست همکارمونو خراب کنیم برای منفعت خودمون ! و گرنه خیلی چیزا ثابت کردنش آسون هست

دوست عزیز من هیچ وقت نمیخوام نت افراز رو خراب کنم !خیلی جاها ازشون تعریف کردیم من طی هفته گذشته از چند نفر شنیدم که میگند کمی افت کیفیت داشته اند در ضمن همین مشتری که پیش ما اومده دارند تقریبا همون پول رو به ما هم پرداخت میکنن!

atilnic
August 27th, 2016, 23:00
من خودم به عنوان همکار از نت افراز سرویس دارم و خیلی هم راضی هستم با اینکه اصلا نتونستم به عنوان همکار با مدیریت اصلی صحبت کنم ولی از سرویس ها و امنیت راضی هستم نسبت به قیمت
در مورد صجبت کردن با مدیریت هم تیکت دادم ولی ترتیب اثر ندادن ;)

- - - Updated - - -

این دلیل نمیشه.حالا میدوته به خیلی چیزهای دیگه هم بستگی داشته باشه.خیلیا از سرویس دهنده های خوب دنیا سرویس میگیرن ولی بعدش به خیلی از دلایل کوچ میکنن به سرویس دهنده های پایینتر!

OmizbanCo
August 27th, 2016, 23:36
دوست عزیز من هیچ وقت نمیخوام نت افراز رو خراب کنم !خیلی جاها ازشون تعریف کردیم من طی هفته گذشته از چند نفر شنیدم که میگند کمی افت کیفیت داشته اند در ضمن همین مشتری که پیش ما اومده دارند تقریبا همون پول رو به ما هم پرداخت میکنن!

تقریبا همون پول تا اصل اون پول فرق داره دوست عزیز

پیش شما اومده شاید بخاطر ابروی کمونتون بوده نه افت کیفیت نت افراز

موفق باشید :-*

Jai
August 27th, 2016, 23:42
نت افراز ! انشالله که همیشه پایدار باشه این کیفیت و پشتیبانی شون

hostorder
August 28th, 2016, 00:34
تقریبا همون پول تا اصل اون پول فرق داره دوست عزیز

پیش شما اومده شاید بخاطر ابروی کمونتون بوده نه افت کیفیت نت افراز

موفق باشید :-*
همیشه موفق باشید

Majdict.com
August 28th, 2016, 10:05
دوست عزیز سلام
موقع انتخاب شرکت سرویس دهنده باید به پشتیبانی اون تیم و نحوه برخورد با مشتریانشون خیلی توجه کرد و بعد اون به قیمت رسید و اونو بررسی کرد با توجه به این موارد اقدام کنید البته نظر دوستان هم بسیار ارزنده بود
موفق و پیروز باشین

smah2
August 29th, 2016, 09:59
سلام دوستان
من 4 سال پیش سرور مجازی از ایران سرور گرفته بودم و تا ۲ سال پیش هم استفاده میکردم.بخاطر بالا رفتن قیمتهاشون جابجا شدم رو هاست نمایندگی نت افراز .پشتیبانی ایران سرور بد نبود ولی خیلی کوتاه پاسخ میدادن که مجبور میشدم توی چند بار پرسش و پاسخ به نتیجه برسم.اگر بخوام به پشتیبانیشون از ۱۰۰ نمره بدم نمره 70 رو میدم.از ۲ سال پیش که با نت افراز کار میکنم میتونم بگم بالای 95 درصد نیازها و پشتیبانی های مورد نیاز رو بلا فاصله جواب دادن.من به نت افراز نمره 95 رو میدم.حتی یکبار سرعت پاسخگوییشون کمتر 1 دقیقه و کامل بود:-o(که به نظر من باید تو رکودها ثبت بشه:78:)

TZHOST
September 1st, 2016, 20:09
با سلام
یکی دوستان بنده از نت افزار سرویس داشت و زیاد راضی نبود .
البته میگفت کیفیتش که اصلا حرف نداره و عالیه اما اگه مصرفتون بالا بره از قیمتی که تو سایت زدن بیشتر ازتون میگیرن !

emoradi
September 2nd, 2016, 00:42
من با این دو تا کار نکردم ولی با پارس پک کار کردم، عالیه. خصوصا پشتیبانی و جواب دادن به تیکت ها که همیشه زیر 10 دقیقه هست.

aminrr
September 3rd, 2016, 01:00
نت افراز بهتر بوده
پ.ن : از هردوتا استفاده کردیم