PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور iis

talamovie
August 26th, 2016, 13:40
سلام دوستان من یه سرور گرفتم با هارد 1 ترا روش iis نصب کردم و الان به عنوان سرور دانلود سایتم دارم ازش استفاده می کنم . الان دیگه داره فضای هاردش تموم میشه حدودا 200 گیگ مونده می خواستم بدونم چطور هاردش رو ارتقا بدم که به مشکل نخوره با iis .چون فک کنم iis فقط روی یک درایو نصب میشه و اگر من الان مثلا درخواست ارتقا 3 ترا هارد بدم میان 3 ترا هارد میزارن رو سرور که میاد رو یه درایو دیگه آیا میشه این هارد جدیده رو به هارد اصلی وصل کرد ؟ که کل فضا تو یک درایو بیاد ؟

یا میشه دوتا iis رو سرور نصب کنم که iis دومی رو به هارد جدیده وصل کنم ؟
البته اگه روش اول بشه خیلی بهتره کمتر به دردسر می خوریم

پیشنهادتون چیه دوستان ؟
ممنون

k-pax
August 26th, 2016, 13:51
سلام دوستان من یه سرور گرفتم با هارد 1 ترا روش iis نصب کردم و الان به عنوان سرور دانلود سایتم دارم ازش استفاده می کنم . الان دیگه داره فضای هاردش تموم میشه حدودا 200 گیگ مونده می خواستم بدونم چطور هاردش رو ارتقا بدم که به مشکل نخوره با iis .چون فک کنم iis فقط روی یک درایو نصب میشه و اگر من الان مثلا درخواست ارتقا 3 ترا هارد بدم میان 3 ترا هارد میزارن رو سرور که میاد رو یه درایو دیگه آیا میشه این هارد جدیده رو به هارد اصلی وصل کرد ؟ که کل فضا تو یک درایو بیاد ؟

پیشنهادتون چیه دوستان ؟
ممنون

میتونید درخواسهت ارتاقا هارد بدید

وقتی هارد اضافه شد میتونید به درایو C اضافه کنید و یا یه دراوی جدید بسازید
با تنظمانت IIS میتونید چند سایت بسازید مثلا s1.you.ir روی درایو C باشه و s2.you.ir روی درایو D و همینجوری بیتشر هم میشه !

Majdict.com
August 28th, 2016, 09:10
سلام دوست عزیز
در صورتی که بخواهید از همون سایت استفاده کنید به مشکل می خورید اما اگر چند سایت بسازید و روی درایوهای متفاوت بزارین به مشکل نمیخورید ی راه حل دیگه اینکه اگر شما از زیرساخت cloud استفاده می کردین احتیاجی به این دردسرها نبود و فقط هارد را از اونا میخواستین که براتون ارتقا بدن حالا امیدوارم که این سرویس تو شرکتهای ایرانی هم جا بیفته و هم به خوبی ارایه بدن
موفق و پیروز باشین

saeedtj
September 4th, 2016, 14:12

پیشنهادتون چیه دوستان ؟
ممنون

اصلا نگران نباش خیلی آسون مشکلت حل میشه

یا درخواست ارتقا هارد بده
یا اینکه فوقش میتونی کلا یه iis دیگه از یه جای دیگه اجاره کنی و روش ip های خودتو ست کنی اونطوری یه ساب دامین دیگه برای سایتت خواهی داشت
مثلا iis اولت که d1.example.com هست وقتی سرور دوم رو اجاره کنی روش ویندوز سرور نصب کنی و اینا، میتونی dl2.example.com رو هم راه بندازی
امیدوارم که به خوبی راهنمایی کرده باشم