ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به نویسنده آشنا با سئو و وردپرس برای سایت دانلودی

jsoltani
August 26th, 2016, 10:34
سلام
من نیاز به یک نویسنده ای که باوردپرس آشنا باشد و سئو هم بتواند رعایت کند دارم تا بتواند پست های اختصاصی برای دانلود نرم افزار و بازی اندروید و کامپیوتر و فیلم و مستند و کارتون و آهنگ ارائه دهد.
قیمت هم توافقی هست اما از آنجایی که تاسیس سایت (گلدن دانلود) به سال نرسیده فعلا تا 15 هزار تومان میتوانم دهم اما ممکن است طی دو سه روز این مبلغ افزایش هم یابد همش بستگی به کیفیت پست و بازدیدی که به پستتون میاد داره.در کل با افزایش در آمد سایت حقوقتون افزایش میابه.
لطفا اگر تمایل دارید بیایید برای همکاری
آی دی تلگرام هم @jsoltani1378
با تشکر

sakora
August 26th, 2016, 11:24
سلام
آی دی تلگرامتون درست نیست
لطفا با این آی دی تماس بگیرید: https://telegram.me/natsu2731

vatan3da
August 26th, 2016, 12:38
سلام عزیز
برای هر پست چقدر میدین؟
شرایط رو کامل ذکر کنید

Farid Saadat
August 26th, 2016, 12:42
درود. كل ماه ١٥ هزار تومان يا روزى ١٥ هزار تومان ؟ در ارتباط باشيد
با آرزوى پيروزى

par30eng
August 26th, 2016, 14:11
۱۵ هزار تومان برای چند پست؟

jsoltani
August 26th, 2016, 14:23
سلام عزیز
برای هر پست چقدر میدین؟
شرایط رو کامل ذکر کنید
برای هر پست 300 یا 250 تومان چون باید اول درآمد سایت بره بالا تا حقوق بالا بره اگر پست با کیفیت باشه و بازدید زیادی بیاد براش مسلما در آمد هر پست تا 1000 تومان یا بالاتر هم جا داره!

درود. كل ماه ١٥ هزار تومان يا روزى ١٥ هزار تومان ؟ در ارتباط باشيد
با آرزوى پيروزى
درود بر شما فعلا ماهانه 15 هزار تومان را توانایی دارم پرداخت کنم.روزانه دو پست

۱۵ هزار تومان برای چند پست؟
برای 30 پست

Farid Saadat
August 26th, 2016, 15:56
برای هر پست 300 یا 250 تومان چون باید اول درآمد سایت بره بالا تا حقوق بالا بره اگر پست با کیفیت باشه و بازدید زیادی بیاد براش مسلما در آمد هر پست تا 1000 تومان یا بالاتر هم جا داره!

درود بر شما فعلا ماهانه 15 هزار تومان را توانایی دارم پرداخت کنم.روزانه دو پست

برای 30 پست
ببخشيد ، من فك كنم بد متوجه شدم ! يعنى شما ٦٠ تا پست اختصاصى ميخوايين با قيمت ١٥ هزار تومان ؟؟؟ يعنى هر پست اختصاصى = ٢٥٠ تومان ؟؟؟ حس ميكنم تعرفه ها رو نديديد اما اگر كسى پيدا شد با اين تعرفه كار كنه ، من هم نياز دارم
با آرزوى پيروزى

jsoltani
September 1st, 2016, 17:54
تعرفه ها تغییر کرد
2 پست در روز (60 پست در ماه) به صورت اختصاصی قیمت 30 هزار تومان یعنی هر پست 500 تومان.توجه کنید این دو پست در روز الزامی هست نمیشه 60 پست رو تو یک روز ارسال کرد باید حتما روزی دوتا پست ارسال بشه و هزار تومان هم حقوق دو پست هست
کسی هست با آی دی زیر در تماس باشه
@jsoltani1378 (https://telegram.me/jsoltani1378)

Farid Saadat
September 1st, 2016, 19:50
تعرفه ها تغییر کرد
2 پست در روز (60 پست در ماه) به صورت اختصاصی قیمت 30 هزار تومان یعنی هر پست 500 تومان.توجه کنید این دو پست در روز الزامی هست نمیشه 60 پست رو تو یک روز ارسال کرد باید حتما روزی دوتا پست ارسال بشه و هزار تومان هم حقوق دو پست هست
کسی هست با آی دی زیر در تماس باشه
@jsoltani1378 (https://telegram.me/jsoltani1378)
با تعرفه مورد نظرتون ، تيم ما ميتونه به صورت كپى براتون پست بزنه ! تعرفه پست اختصاصى از حداقل ١٠٠٠ تومان شروع ميشه ( كه كاركتر هاى متن كم هستند )

اشکان
September 2nd, 2016, 01:27
باو ایشون
jsoltani1378 هنوز سنش قانونی نشده توقع دارید چقدر بودجه داشته باشه خخخخخخ
شما هم بهتره بری درست رو بخونی سایت نزن که چیزی توش نی

jsoltani
September 3rd, 2016, 12:28
باو ایشون
jsoltani1378 هنوز سنش قانونی نشده توقع دارید چقدر بودجه داشته باشه خخخخخخ
شما هم بهتره بری درست رو بخونی سایت نزن که چیزی توش نی

بله سنم کمه بودجه سایت باید باشه
در ضمن من به سایت زدن خیلی علاقه دارم و تا الان هم میشه گفت گرفته فقط چند مدتی باید درس بخونم درس نداشته باشم که سایتم میشه دانلودها یا سافت 98