ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره خرید سرورمجازی مستقیم از هتزنر

iHSG
August 26th, 2016, 09:37
سلام دوستان
من بار ها از واسطه های این انجمن سرورمجازی خریداری کردم اما الان به یه دلایلی نیاز دارم که سروری داشته باشم که هیچ ایرانی نتونه بهش دسترسی داشته باشه.
چون منابع زیاد نیاز ندارم با سرورمجازی هم کارم راه میفته خواستم بدونم سرور های مجازی سری vServer های هتزنر چطورن؟ مثلاً الان این مدل CX20 مشکلی نداره؟ https://www.hetzner.de/us/hosting/produkte_vserver/cx20

1.یکی از دوستان این انجمن میگفت سرور های خود هتزنر مشکل تنظیم نبودن کارت شبکه دارن و وقتی تازه میخریم باید برعکس سرور هایی که از واسطه ها می خریم یه کار های دیگه ای هم به جز نصب موارد دلخواهمون انجام بدیم این درسته؟ اگر درسته یعنی چی یعنی باید چه کاری انجام بشه؟ بعد تو یه سری پست ها نمی دونم دوستان از روی بی اطلاعی میگفتن یا چی ولی بعضی ها میگفتن نصب دایرکت ادمین هم در این سرور ها خیلی سخت و مشکله این چی درسته؟

2.Snapshot چیه؟ طبق توضیح خود هتزنر نوشته می تونید از سرورتون Image Backup بگیرید و هر وقت خواستید Restore کنید خب تا این جا درست اینکه هر چی تعداد این Snapshot بره بالا قیمت سرور هم میره بالا یعنی چی؟ یعنی من کلاً فقط یه بار می تونم Image Backup بگیرم یا هر بار حداقل با حذف بکاپ قبلی می تونم بکاپ جدید بگیرم؟ یعنی این ظرفیت نگه داری بکاپ هاست یا کلاً تعداد دفعاتی که می تونیم بگیریم؟

3.سیستم ارسال ایمیل تو سرور های هتزنر چطوره؟ مثلاً محدودیت ایمیلش چند تاست و چقدر بفرستیم اسپمر حساب میشیم؟ مثلاً با 50 تا در روز هم مشکل داره؟ بعدش ممکنه مثل این سرویس دهنده های ایرانی آی پی که به من میدن همین اول تو BlackList سرویس های ایمیل باشه؟ اگر باشه تیکت بدم برام رایگان آی پی رو عوض میکنن؟ کلاً برای ارسال ایمیل های کم حدود 10 الی حداکثر 100 تا در روز چطوره؟ بعد ایمیل هاش مهم نیست Spam بشه یا نه فقط مهم اینه ارسال بشه آیا تو ارسال شدن که مشکلی ندارن؟

خیلی ممنون.

myary
August 27th, 2016, 23:22
سلام عزیز
شما یک اسکریپت برای نمایش دامنه های آزاد شده با رتبه نوشته بودید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=169666

نتونستم پیام ارسال کنم بهتون شرمنده اینجا نوشتم :)
الان اون اسکریپت رو جایی نصب کردین استفاده کنیم؟ یا فایلش رو دارین؟
میخواستم یک دامنه تهیه کنم برای همین میخواستم
ممنون میشم اگه درخواست من رو نادیده نگیرین

OmidX
August 27th, 2016, 23:58
سلام دوستان
من بار ها از واسطه های این انجمن سرورمجازی خریداری کردم اما الان به یه دلایلی نیاز دارم که سروری داشته باشم که هیچ ایرانی نتونه بهش دسترسی داشته باشه.
چون منابع زیاد نیاز ندارم با سرورمجازی هم کارم راه میفته خواستم بدونم سرور های مجازی سری vServer های هتزنر چطورن؟ مثلاً الان این مدل CX20 مشکلی نداره؟ https://www.hetzner.de/us/hosting/produkte_vserver/cx20

1.یکی از دوستان این انجمن میگفت سرور های خود هتزنر مشکل تنظیم نبودن کارت شبکه دارن و وقتی تازه میخریم باید برعکس سرور هایی که از واسطه ها می خریم یه کار های دیگه ای هم به جز نصب موارد دلخواهمون انجام بدیم این درسته؟ اگر درسته یعنی چی یعنی باید چه کاری انجام بشه؟ بعد تو یه سری پست ها نمی دونم دوستان از روی بی اطلاعی میگفتن یا چی ولی بعضی ها میگفتن نصب دایرکت ادمین هم در این سرور ها خیلی سخت و مشکله این چی درسته؟

2.Snapshot چیه؟ طبق توضیح خود هتزنر نوشته می تونید از سرورتون Image Backup بگیرید و هر وقت خواستید Restore کنید خب تا این جا درست اینکه هر چی تعداد این Snapshot بره بالا قیمت سرور هم میره بالا یعنی چی؟ یعنی من کلاً فقط یه بار می تونم Image Backup بگیرم یا هر بار حداقل با حذف بکاپ قبلی می تونم بکاپ جدید بگیرم؟ یعنی این ظرفیت نگه داری بکاپ هاست یا کلاً تعداد دفعاتی که می تونیم بگیریم؟

3.سیستم ارسال ایمیل تو سرور های هتزنر چطوره؟ مثلاً محدودیت ایمیلش چند تاست و چقدر بفرستیم اسپمر حساب میشیم؟ مثلاً با 50 تا در روز هم مشکل داره؟ بعدش ممکنه مثل این سرویس دهنده های ایرانی آی پی که به من میدن همین اول تو BlackList سرویس های ایمیل باشه؟ اگر باشه تیکت بدم برام رایگان آی پی رو عوض میکنن؟ کلاً برای ارسال ایمیل های کم حدود 10 الی حداکثر 100 تا در روز چطوره؟ بعد ایمیل هاش مهم نیست Spam بشه یا نه فقط مهم اینه ارسال بشه آیا تو ارسال شدن که مشکلی ندارن؟

خیلی ممنون.

۱ - مشکل ک خیر ، ولی از dhcp آي پی میگیرن ، بنابراین مسلما کانفیگ آي پی استاتیک با این حالت کمی تفاوت دارد ، ولی اصلا کار سختی نیست و هر جا ب مشکل خوردید بگید راهنمایی تون میکنم.

۲ - دقیقا مشابه ب اسن شات موجود در vmware هست ، بله اسنپ شات قابل حذف و تعداد اسنپ شات ها با توجه ب پلان متفاوت هست.

۳ - ۵۰ تا در روز ک اسپم حساب نمیشه ، شما زمانی ک اسپم کنید ب مشکل میخورید مشکل هم ب اینصورت هست ک آي پی در لیست های اسپم قرار میگیره و ... تعداد دقیق نمیشه گفت ولی شما اگر همه ی نکات مربوط ب کانفیگ میل سرور رو رعایت کنید و در هنکام تست با میل تستر مشکلی نباشه تا حداقل ۱۰۰ ایمیل در ساعت رو راحت میتونید بفرستید. (ولی اسپم ارسال کنید داستان متفاوت هست ها)

پیشنهاد دوستانه ب شما این هست ک از یک سرور اختصاصی مجازی سازی شده توسط شرکت های ایرانی استفاده کنید ، علت هم یک مدت با همین cx20 کار کنید متوجه میشید.

mizban97
August 28th, 2016, 01:30
سلام عزیز شبت بخیر
سوالاتت یه خورده طولانی بود
کارت شبکه سرور های مجازی خود هتزنر فکر میکنم از نوع NAT باشه برای نصب دایرکت ادمین هم شرکت دایرکت ادمین راه حل ارائه کرده است.
از این بابت مشکلی نخواهید داشت.
Snapshot به این معنی هست که از سیستم و یا فایل هاتون بکاپ گیری کنید که البته این مورد به فضای هارد سرور بستگی دارد.
در کل بنده سرور های مستقیم هتزنر پیشنهاد میکنم چون دارای پورت 1 گیگابیت گارانتی و هارد SSD هستند و از کیفیت بالایی برخوردار هستند.
تست کردیم عالی بود.

RealHAM
August 28th, 2016, 09:16
سلام

متاسفانه بعضی از دوستان برای جذب مشتری سعی می کنند دیگر سرویس ها تخریب کنند، اما دوست عزیز شما اطمینان داشته باشید که به هیچ وجه به هیچ مشکلی برنخواهید خورد و همان طور که دوستان اعلام کردند سیستم کارت شبکه سرور های مجازی هتزنر از NAT استفاده می کند که طبق آموزش هایی که خود دایرکت ادمین گذاشته و البته یک کم سر و کله زدن به راحتی خواهید توانست نصب کنیدو با استفاده از snapshot ها شما می توانید از سرور خود images تهیه کنید تا در صورت بروز مشکل ریستور مجدد کنید

iHSG
August 28th, 2016, 09:34
از همه دوستان ممنونم فقط ببخشید بازم یه سوال دارم :)

به نظرتون سرورمجازی های سری vServer هتزنر بهتره یا سرورمجازی های سری SSD دیتاسنتر OVH ؟
منظورم سرور های این لینک https://www.ovh.com/us/vps/vps-ssd.xml هستش که خدایی قیمت خیلی خوبی هم تازه برخلاف هتزنر که به یورو هستش به دلار دارن.

خرید از کدومشون بدون دردسر تره؟ یعنی با توجه به ایرانی بودن ما میگم البته می دونم در کل در هر دو نباید اطلاعات ایرانی بزنم اما منظورم اینه کلاً کدوم بیشتر تایید میشه؟

tikweb.ir
August 28th, 2016, 09:37
قصد دارید بصورت مستقیم و با پنل خودتون از ovh خرید کنید؟
پرداخت چطور؟

ovh خیلی سر این قضایا حساسه

اگر میخواید از واسطه بخرید دیگه چکاریه !

iHSG
August 28th, 2016, 09:49
قصد دارید بصورت مستقیم و با پنل خودتون از ovh خرید کنید؟
پرداخت چطور؟

ovh خیلی سر این قضایا حساسه

اگر میخواید از واسطه بخرید دیگه چکاریه !

نه تو پنل خودم می خوام چون دوست ندارم هیچ ایرانی بتونه به سرورم دسترسی داشته باشه.

برای پرداخت هم می خوام خودم یه کارت اعتباری و حساب پی پال از یکی از دوستان این انجمن خریداری کنم بعدش اقدام کنم.

فقط با آدرس و کد پستی اون کارت اعتباری میشه راحت از ovh خرید کرد؟

کلاً شما خرید از ovh رو پیشنهاد میکنی یا هتزنر؟ البته 100 درصد بدون دخالت هیچ شخص ایرانی!

tikweb.ir
August 28th, 2016, 09:58
ovh دردسر و حساسیت زیادی در باز کردن پنل و پرداخت ها داره احتمال اینکه به مشکل بخورید خیلی زیاده (بخصوص وقتی شک کنه ایرانی هستید)

هتزنر از این نظر دردسر کمتری داره

Majdict.com
August 28th, 2016, 10:29
سلام دوست عزیز
با پیشنهاد دوستمون omidx موافقم بهتره که از سرویس های داخلی ایران استفاده کنید در مورد ایمیل ها هم توضیح بدم که بهتر یک ای پی ولید که به عنوان ای پی میل سرور شما معرفی شده استفاده کنید که مشکل اسپم و موارد شبه به اون رو نداشته باشید یا آن مورد را به حداقل ممکن برسونین.
موفق و پیروز باشین

mizban97
August 28th, 2016, 12:13

به نظرتون سرورمجازی های سری vServer هتزنر بهتره یا سرورمجازی های سری SSD دیتاسنتر OVH ؟
منظورم سرور های این لینک https://www.ovh.com/us/vps/vps-ssd.xml هستش که خدایی قیمت خیلی خوبی هم تازه برخلاف هتزنر که به یورو هستش به دلار دارن.

خرید از کدومشون بدون دردسر تره؟ یعنی با توجه به ایرانی بودن ما میگم البته می دونم در کل در هر دو نباید اطلاعات ایرانی بزنم اما منظورم اینه کلاً کدوم بیشتر تایید میشه؟

100% هتزنر پیشنهاد میشه
سمت وی پی اس های او وی اچ نرید کیفیت پورت خوبی ندارن اونا رو هم تست کردیم هتزنر خیلی با کیفیت تر هست.

OmidX
August 28th, 2016, 18:41
سلام

متاسفانه بعضی از دوستان برای جذب مشتری سعی می کنند دیگر سرویس ها تخریب کنند، اما دوست عزیز شما اطمینان داشته باشید که به هیچ وجه به هیچ مشکلی برنخواهید خورد و همان طور که دوستان اعلام کردند سیستم کارت شبکه سرور های مجازی هتزنر از NAT استفاده می کند که طبق آموزش هایی که خود دایرکت ادمین گذاشته و البته یک کم سر و کله زدن به راحتی خواهید توانست نصب کنیدو با استفاده از snapshot ها شما می توانید از سرور خود images تهیه کنید تا در صورت بروز مشکل ریستور مجدد کنید

کلا در ایران یک طرز فکری جا افتاده ک هرکس همانند من (یعنی شما) فکر میکنه درست میگه و هرکس انتقاد میکنه قصد تخریب داره و میشه دشمن ! :|

موفق باشید ...

مسلما OVH از نظر کیفیت سرویس ها ، پایداری شبکه و امکاناتی ک در پنل دارد ب مراتب بهتر و سر تر هست ،

ولی مشکلاتی ک با ایرانیا دارد در حدی هست ک ارزش ریسک ندارد ... من خودم یکبار این ریسک رو کردم و تهش جالب بود (بعد دو سال و خورده ای !).

نه تو پنل خودم می خوام چون دوست ندارم هیچ ایرانی بتونه به سرورم دسترسی داشته باشه.

برای پرداخت هم می خوام خودم یه کارت اعتباری و حساب پی پال از یکی از دوستان این انجمن خریداری کنم بعدش اقدام کنم.

فقط با آدرس و کد پستی اون کارت اعتباری میشه راحت از ovh خرید کرد؟

کلاً شما خرید از ovh رو پیشنهاد میکنی یا هتزنر؟ البته 100 درصد بدون دخالت هیچ شخص ایرانی!

نه عزیز ، مراحل وریفای OVH همانند هتزنر نیست و کلا با اند یوزر ایرانی مشکل دارند ، ب نظرم اگر فرانسه رو مد نظر دارید به https://www.online.net/en هم فکر کنید ، با توجه ب اینکه استفاده شما شخصی هست.

با تشکر ...

RealHAM
August 28th, 2016, 18:57
کلا در ایران یک طرز فکری جا افتاده ک هرکس همانند من (یعنی شما) فکر میکنه درست میگه و هرکس انتقاد میکنه قصد تخریب داره و میشه دشمن ! :|

موفق باشید ...

نقد باید منصفانه باشد نه از رو قصد و غرض

auuob
October 18th, 2016, 04:36
سلام و وقت بخیر

استارتر عزیز موفق به ثبت نام و تایید حساب و خرید شدین؟
میشه این روند رو توضیح بدین. (بنده هم میخوام مستقیم سرور مجازی بگیرم)

iHSG
October 18th, 2016, 09:38
سلام و وقت بخیر

استارتر عزیز موفق به ثبت نام و تایید حساب و خرید شدین؟
میشه این روند رو توضیح بدین. (بنده هم میخوام مستقیم سرور مجازی بگیرم)

سلام ایشالا که نصف شب خوبی داشتید :d
نه متاسفانه موفق به انجام این کار نشدم چون می خواستم خودم خرید کنم و فهمیدم باید ویزا، مستر کارت و از این چیزا بگیرم که دیدم خیلی گرون تر در میاد و نمی صرفه.
تا وقتی میشه تو این انجمن با 5 هزار تومان هم VPS گرفت چرا باید مثلاً 40 هزار پول 10 دلار VPS تازه با منابع پایین تر اون VPS ارزون 5 هزاری خودمون رو بدم؟ =))

hegza
October 18th, 2016, 20:31
اکثر موارد لازمه رو دوستان گفتن
اما یک مورد که وجود داره بخش ساپورت vps های هتزنر هست شما روز یک شنبه و دوشنبه هیچگونه ساپورتی از بابت این سرویس نمیتونید از دیتا سنتر بگیرید و به نوعی دو روز در هفته ساپورت نمیدن + روزهای دیگه هم فقط در تایم اداری خودشون(که در مورد سایر سرویس هاش اینطور نیست و پشتیبانی خوبی دارند)
البته مورد فوق برمیگرده به 7-8 ماه پیش به قبل چون بعد از اون دیگه از vps هاش استفاده نکردیم و به جرات میگم کیفیتی که میگرید خیلی کمتر از ارزش اسمی هست که بیان کردن
قدیم تر(تا حدود یک سال پیش) کیفیت vps هاش خیلی بهتر از الان بود اما از وقتی برد روی حالت nat اصلا تعریفی ندارند

ashadata
October 18th, 2016, 23:06
با سلام درود

اگه مستقیم سرور مجازی خریداری کنید گرون تر در میاد ولی اگه سرور اختصاصی خرید کنید به صرفه هست
ولی در کل هتزنر توصیه میشه