ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییرات عجیب الکسا

ELMIRA.A
August 26th, 2016, 00:13
سلام دوستان خواهشا در صورتی که میتونید راهنمایی کنید
سایتی دارم که روزانه حدود 12000 تا 15000 ورودی آی پی داره و مدت زمان موندن توی سایت حداقل 6 دقیقه گزارش شده
همه ملاکهای الکسا سبز و رو به رشد نشون داده میشه و رتبه سایت تا 500 هم پایین اومده ولی بی دلیل با اینکه تعداد بازدیدکننده کم نشده رتبه زیاد شده و امروز 922 شد!
چه دلیلی داره؟
سایتم تفرحی هست
هیچ وقت رتبه ثابتی نداشته از قبل از عید از 500 تا 2400 تغییر رتبه داشته
موضوع سایت تفریحی هست
مدیریت محتوا وردپرس

sinbb
August 26th, 2016, 00:51
آدرس ؟

hegza
August 26th, 2016, 02:26
سلام دوستان خواهشا در صورتی که میتونید راهنمایی کنید
سایتی دارم که روزانه حدود 12000 تا 15000 ورودی آی پی داره و مدت زمان موندن توی سایت حداقل 6 دقیقه گزارش شده
همه ملاکهای الکسا سبز و رو به رشد نشون داده میشه و رتبه سایت تا 500 هم پایین اومده ولی بی دلیل با اینکه تعداد بازدیدکننده کم نشده رتبه زیاد شده و امروز 922 شد!
چه دلیلی داره؟
سایتم تفرحی هست
هیچ وقت رتبه ثابتی نداشته از قبل از عید از 500 تا 2400 تغییر رتبه داشته
موضوع سایت تفریحی هست
مدیریت محتوا وردپرس
با الکسا نه شاد بشید نه غمگین
بهترین روند بررسی سایت با گوگل آنالیتیک هست
البته تغییر ناگهانی هم طبیعی نیست البته رتبه شما به بازدید سایرین هم مرتبط هستش اما نه این حد تغییر

ELMIRA.A
August 26th, 2016, 02:35
الان به نظر شما مشکل چی هست؟باید چه کاری انجام بدم؟بنا به دلایلی رتبه الکسا سایت برای من خیلی مهم هست ولی متاسفانه به شدت رتبه متغیر شده سال قبل بین 600 تا 700 تغییرات داشت ولی الان خیلی بد شده.چی کار کنم به نظرتون؟
با الکسا نه شاد بشید نه غمگین
بهترین روند بررسی سایت با گوگل آنالیتیک هست
البته تغییر ناگهانی هم طبیعی نیست البته رتبه شما به بازدید سایرین هم مرتبط هستش اما نه این حد تغییر

hegza
August 26th, 2016, 02:37
الان به نظر شما مشکل چی هست؟باید چه کاری انجام بدم؟بنا به دلایلی رتبه الکسا سایت برای من خیلی مهم هست ولی متاسفانه به شدت رتبه متغیر شده سال قبل بین 600 تا 700 تغییرات داشت ولی الان خیلی بد شده.چی کار کنم به نظرتون؟

ببینید آی پی الکسا روی سرورتون بلاک نشده؟(البته بیشتر اطلاعات الکسا از بیرون سرور هست)
اگر دامنه رو قرار بدین بهتر میشه بررسی کرد

shayandavoodi
August 31st, 2016, 14:31
باید دقیق بررسی بشه. میتونید از مشاوره رایگان سایت استوری استفاده کنید.
sitestory.net

webnagroup
September 3rd, 2016, 17:28
برای موضوع الکسا همیشه به این دقت کنید که در بعضی بازه های زمانی سایت های دیگری هم هستند که بازدید بیشتری از شما خواهند داشت. یکی از دلایل اصلی متغیر بودن رنک الکسا همین موضوع است