اگر ممکنه راهنمایی بفرمائید که یک وقت خدایی نکرده دوباره یک مودم الکی نندازیم کنار مودم های دیگمون :)
amir_foroozani
August 25th, 2016, 20:52
ایرانسل در ابتدای راه اندازی سرویس LTE خود از MiMO 1×1 (با همان SiSo فرقی نداشت) استفاده میکرد. عبارت MiMo کوتاه شده عبارت Multiple Input Multiple Output میباشد و به این معنا است موبایل (تعداد محدود) ویا مودم شما دارای ۲ آنتن میباشد و همزمان به ۲ فرستده ارتباط برقرار کرده و اطلاعات دریافت میکند و میتواند به صورت ۲به۲ ویا ۴به۲ ویا ۴به۴ باشد تصویر زیر را مشاهده کنید.
http://mikrotikfa.com/wp-content/uploads/2016/08/farc_agilent01_feb2010.gif
http://mikrotikfa.com/wp-content/uploads/2016/08/GCT-4x4MIMO-Adv.png
در این حالت ( MIMO ) پوشش دهی و سرعت ارسال و دریافت اطلاعات افزایش پیدا میکند به تصویر زیر دقت کنید
http://mikrotikfa.com/wp-content/uploads/2016/08/SU-MIMO-Result.jpg
ایرانسل مدتی پیش سرویس جدیدی راه اندازی کرد به اسم TDD LTE و همزمان شروع به تغییر فناوری از MIMO 1×1 به MIMO 2×2 کرد که باعث شد افراد این افزایش سرعت را با TDD LTE اشتباه بگیرند.
ابتدا باید در این باره توضیح داد که تکنولوژی های TDD-LTE یا TD-LTE و FDD-LTE دو تکنولوژی ارائه ی خدماتِ اینترنت پرسرعت بی سیم مبنتی بر نسل ۴ (۴G) می باشند. به طوریکه TDD مخفف “time-division duplexing” و FDD مخفف “frequency-division duplexing” می باشد.
اگر واکی تاکی های قدیمی را به یاد داشته باشید حتما به خاطر می آورید که دو طرف در آن واحد نمی توانستند با یکدیگر صحبت کنند، یعنی تنها یکی از دو طرف می توانست به انتقال صدا بپردازد و وقتی صحبت یک طرف تمام می شد طرف دیگر می توانست صحبت کند، که در اصطلاح به این تکنولوژی “simplexing” گفته می شد. حال Duplexing در حقیقت نمونه ی کامل شده ی این تکنولوژی بوده که اجازه می دهد در آن واحد هر دو طرف گیرنده و فرستنده با یکدیگر به تبادل اطلاعات بپردازند که به این تکنولوژی Duplexing یا مضاعف(دو سمتی) گفته می شود.
برای فهمیدن مفهومِ عبارت Time-Division در TDD باید بدانید که در تکنولوژی TD-LTE چون تبادل اطلاعات (دریافت و ارسال) در یک فرکانس صورت گرفته و تنها زمان (ثانیه) به دو قسمت مساوی یا نا متساوی تقسیم می گردند به آن “تقسیم زمانی” گفته می شود. یعنی بر اساس نیاز اپراتور می تواند پهنایِ باند اختصاص یافته برای تبادلِ اطلاعات در حالت ارسال و دریافت را به یکدیگر تغییر دهد. بنابراین در این تکنولوژی می توان بر اساس نیاز پهنای باند بیشتری را به آپلود یا دانلود اختصاص داد و دقیقا به همین علت است که به این تکنولوژی Asymmetric یا نامتقارن نیز گفته می شود (همانند تکنولوژی ADSL که حرف A اول مخفف ASYMMETRIC می باشد). از مزایای این تکنولوژی می توان به ارزان بودن این سرویس در مقایسه با تکنولوژی FDD نام برد.
به طور کلی از لحاظ تکنولوژی TDD-LTE یا همان TD-LTE بسیار به وایمکس نزدیک بوده و به همین دلیل دکل های وایمکس به راحتی و با صرف هزینه ای اندک قابل تغییر به TD-LTE هستند. شاید یکی از دلایل تمایل ایرانسل به تبلیغات گسترده بر روی این تکنولوژی همین باشد چرا که با تغییری اندک در دکل های وایمکس این شرکت، ایرانسل می تواند از ظرفیت های معطل مانده در این بخش دوباره استفاده نماید.
حال کاربرد عبارت frequency-division در تکنولوژی FDD به این دلیل است که در این تکنولوژی فرکانس های مختلفی برای ارسال و دریافت اطلاعات استفاده می شود و به همین دلیل به آن “تقسیم فرکانسی” گفته می شود. دقیقا به همین علت است که این تکنولوژی در زمره ی تکنولوژی های انتقالِ داده ی Symmetric یا متقارن دسته بندی می شود. تقارن در تکنولوژی ۴G به این معنی است که پهنای باندِ اختصاص یافته برای آپلود و دانلود تقریبا یکی باشد و بالا بودن یکی باعث محدود شدنِ دیگری نگردد. بنابراین به همین علت است که در تکنولوژی FDD-LTE معمولا سرعت دانلود و آپلود تقریبا متقارن و یکسان است. از مزایای FDD می توان به پوشش دهی بهتر سیگنال و پایداری آن اشاره نمود. لازم به ذکر است که درصد استفاده از تکنولوژی FDD در سراسر دنیا از تکنولوژی TDD بیشتر و اکثر اپراتور ها در کشور های پیشرفته خدمات داده را در این تکنولوژی به کاربران ارائه می کنند. البته اخیر در بعضی کشور ها مثل چین و استرالیا و یا بعضی از کشور های اروپای شرقی این تکنولوژی در حال گسترش است.
http://mikrotikfa.com/wp-content/uploads/2016/08/fdd-tdd-lte-duplexing.png نتیجه گیری
ایرانسل از تکنولوژی FDD-LTE برای سرویس های ۴G (حالت MIMO 1×1 ) و +۴G (حالت MIMO 2×2) استفاده میکند
سلام
طبق بررسی های میدانی طبق صحبت کسایی که گرفته بودند.
سرعتشون ۱۰ مگابیت بوده
140e
August 25th, 2016, 21:36
باید قبلش ببینی تحت پوشش هسی منطقه ات :|
k-h
August 26th, 2016, 00:09
درود
من تست کردم سرعتش از اینترنت خودم کمتر بود .اما دوستانی بودند تست کرده بودند تا 30 مگ هم تست کرده بودند.
البته اینم خدمتتون عرض کنم به زودی بیشتر شرکت ها برای فروش اینترنت یا از تکنولوژی lte یا اشتراک اینترنت به وصیله فیبر نوری اقدام میکنند.
iman.server
August 26th, 2016, 00:12
درود
من تست کردم سرعتش از اینترنت خودم کمتر بود .اما دوستانی بودند تست کرده بودند تا 30 مگ هم تست کرده بودند.
البته اینم خدمتتون عرض کنم به زودی بیشتر شرکت ها برای فروش اینترنت یا از تکنولوژی lte یا اشتراک اینترنت به وصیله فیبر نوری اقدام میکنند.
آخه شبراز را هنوز ساپورت نمیکنه،مگر شهر دیگه ای تست کرده باشین
ارادت
sheyda69
August 27th, 2016, 02:48
همه جا خوب نیست. یه جا میبینی سرعت سر به فلک می کشه یه جا هم با 3جی فرقی نمی کنه . ولی در کل خوبه
جراحی زیبایی واژن (http://drshirinshams.com/) لابیاپلاستی (http://drshirinshams.com/) رفع تیرگی واژن (http://drshirinshams.com/)
laleh1380
August 27th, 2016, 13:33
من از اکثر سرویس دهنده ها و سرویس ها (ایرانسل، رایتل، همراه اول، ADSl) استفاده کردم و همون طور که کاربر sheyda69 (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=122648) اشاره کرد وضعییت اینترنت در ایران مناسب نیست و اغلب دچار مشکل هست.
hmydcm
August 27th, 2016, 13:48
سلام دوست عزیز.
ابتدا باید ببینی منطقه ای که هستی تحت پوشش این سرویس هست یا نه.. که عموما در شهرهای کوچیک و برخی مناطق شهرهای بزرگ این سرویس ، دسترسی ندارد.
می تونید از سرویس های 3G استفاده کنید.
پیشنهاد می کنم برای استفاده از اینترنت ایرانسل ، یک سیمکارت تهیه فرموده به همراه مودم سیمکارت از اینترنت 3g و یا 4g آن استفاده کنید. همچنین می تونید از طریق قابلیت hotspot از اینترنت نسل 3 یا 4 گوشی بر روی رایانه شخصی استفاده کنید.
پیشنهاداتی که ارائه شد جهت کاهش هزینه می توانید به کار گیرید.
موفق باشید
ali-rezam
August 29th, 2016, 23:34
با lte تقریبا تا سرعت 10مگ تست گرفتم البته منطقه با منطقه فرق داره و هر جایی هم تحت پوشش نیست
payamkutah.com
August 30th, 2016, 00:13
این سرویس شاید پایداری بیشتری داشته باشه ولی بهترین راه مودم همراه هست.
فکر میکنم همون کار رو انجام میده ، 4g رو هم میتونید در اکثر شهر های بزرگ و 3g رو هم در اکثر مناطق داشته باشید
با یک سیم کارت و با یک مودم راحت میتونید بهترین اینترنت رو در هرجایی داشته باشید و استفاده کنید
Farid Saadat
August 30th, 2016, 00:21
درود. بنده تست كردم ديروز اين سرويس رو در مشهد. كيفيت خوبى داره ولى بازم در حد adsl نيست
پيروز باشيد
meysam021
August 30th, 2016, 00:48
با سلام
95 درصد مناطق تهران تحت پوشش 4g هستند
سرعت دانلود بنده با 4g تا 10 مگ نیز بالا میرود
hoka
August 30th, 2016, 00:52
با سلام
95 درصد مناطق تهران تحت پوشش 4g هستند
سرعت دانلود بنده با 4g تا 10 مگ نیز بالا میرود
شرمنده همه ی دوستان مگ رو گفتن . مگابیت یا بایت ؟!!
jsoltani
August 31st, 2016, 12:39
سلام و ادب دوستان،میخاستم ببینم کسی از این سرویس جدید ایرانسل استفاده کرده است ؟
اگر ممکنه راهنمایی بفرمائید که یک وقت خدایی نکرده دوباره یک مودم الکی نندازیم کنار مودم های دیگمون :)
سرعت خوب هست حتی برایه ما که در شمال هستیم عالیه اما در کل از نظر من از سرویس های دیگه بگیرید مثلا شاتل ، مخابرات ، آسیاتک ، های وب و...
چون آن شرکت ها ساعت رایگان هم دارند و با یک مودم اگر از یک شرکت ناراضی بودید میتونید برید شرکت دیگه اما مال ایرانسل معلوم نیست منکه تاحالا از مودمش استفاده نکردم اما هرچی هست فقط باید ماله ایرانسل باشه بنابراین از نظر من بهتره از جایی اینترنت بگیرید که هم سرویس نامحدود ارائه بدن و هم سرویس هایی با ساعت رایگان شبانه / روزانه
در پایان اینترنت در ایران خیلی گرون هست و حتی کشورهایی مثل افغانستان میتوانند از اینترنت ارزان نامحدود پرسرعت استفاده کنند حتی بدون وقفه بازی آنلاین حجیم انجام دهند!
امیدوارم ارزان بشه
موفق و موید باشید
meysam021
August 31st, 2016, 12:44
شرمنده همه ی دوستان مگ رو گفتن . مگابیت یا بایت ؟!!
دیشب در بازده زمانی 2 الی 5 صبح
80 گیگ دانلود انجام شد
hoka
August 31st, 2016, 15:06
80 گیگ دانلود انجام شد
طرح نامحدود دارید ؟ اگر اینطوری باشه سرعتش که میگید ( حدود 8 مگابایت ) که عالی هست
mehdi741
August 31st, 2016, 15:49
80 گیگ دانلود انجام شد
====================================
ایا با سرویس اینترنت TD-LTE همین جدیده دوست عزیز دانلود داشتین یا مدل قدیمیش lte
emoradi
September 3rd, 2016, 14:51
td lte ربطی به سیم کارت داره؟
djamir
September 3rd, 2016, 22:19
مهم اینه که اسم 4G یدک کشیده میشه و تاسیسات راه اندازی شده توان ارائه این خدمات رو در وسعت های موجود ندارد، دنیا به دنبال 5G رفته ما هنوز نتونستیم یک 3G درست راه اندازی کنیم.
5g هنوز تو مرحطه تسته و فقط چند تا شهر تحت پوشش این نسل هستن
اگه شرکت ها بتونن همون پهنای باند 4g رو کامل بدن نیازی به 5g نداریم
alborzdata
September 12th, 2016, 22:14
دوستانی که استفاده میکنند از چه بسته هایی استفاده میکنند 4g
سیم کارت خالی td-lte رو کسی نداره ؟؟؟
من مودم TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router رو خریدم اما 4g دارم استفاده میکنم ایرانسلم میگه سیم کارت td رو فقط با مودم میدیم آیا راه حلی وجود داره که بشه سیم کارت رو دریافت کرد ؟
Ramin
September 12th, 2016, 23:34
دوستانی که استفاده میکنند از چه بسته هایی استفاده میکنند 4g
سیم کارت خالی td-lte رو کسی نداره ؟؟؟
من مودم tp-link archer mr200 dual-band wireless ac750 4g lte modem router رو خریدم اما 4g دارم استفاده میکنم ایرانسلم میگه سیم کارت td رو فقط با مودم میدیم آیا راه حلی وجود داره که بشه سیم کارت رو دریافت کرد ؟
سلام
اگر قصد مقصود شما استفاده از فناوری جدید td-lte است با مودم فوق و نیز سایر مودم های 4g موجود در بازار نمی توانید از این فناوری استفاده فرمائید. فناوری نسل چهار (lte) با فناوری td-lte که به تازگی توسط ایرانسل برای اولین بار در کشور راه اندازی شده است متفاوت هستند. این فناوری در حال حاضر در 25 شهر ایران در دسترس است. سیم کارت های دیتا فناوری فوق با پیش شماره 09411 هستند . از آنجایی که سخت افزار های آن نیز در حال حاضر در کشور مرسوم نیست در نتیجه باید مودم و سیم را به صورت همزمان از ایرانسل خریداری فرمائید
alborzdata
September 12th, 2016, 23:39
سلام
اگر قصد مقصود شما استفاده از فناوری جدید td-lte است با مودم فوق و نیز سایر مودم های 4g موجود در بازار نمی توانید از این فناوری استفاده فرمائید. فناوری نسل چهار (lte) با فناوری td-lte که به تازگی توسط ایرانسل برای اولین بار در کشور راه اندازی شده است متفاوت هستند. این فناوری در حال حاضر در 25 شهر ایران در دسترس است. سیم کارت های دیتا فناوری فوق با پیش شماره 09411 هستند . از آنجایی که سخت افزار های آن نیز در حال حاضر در کشور مرسوم نیست در نتیجه باید مودم و سیم را به صورت همزمان از ایرانسل خریداری فرمائید
دوستم از ایرانسل td رو گرفته من سیم کارتشو داخل مودم خودم گذاشتم و خیلی بهتر از مودم ایرانسل جواب داد !
مشکلی که هست عدم فروش سیم کارت تکی هست که حتما باید با مودم خریداری بشه
از دوستان کسی سیم کارت td نداره ؟ روشی که بشه این سیم کارتو دریافت کرد ! بند پ و یا آشنایی چیزی ؟؟
dertgtr
September 12th, 2016, 23:53
از نظر قیمت فکر می کنید مقرون به صرفه تر از adsl باشه ؟
واقعیتش خط تلفن بنده فیبر نوری هست و مجبورم به تحمل کیفیت افتضاح مخابرات
برای همین دنبال راه فرار هستم
تا اینکه این تکنولوژی جدید رو ایران سل معرفی کرده
حالا دو به شکم که مقرون به صرفه هست یا نیست
alborzdata
September 12th, 2016, 23:57
از نظر قیمت فکر می کنید مقرون به صرفه تر از adsl باشه ؟
واقعیتش خط تلفن بنده فیبر نوری هست و مجبورم به تحمل کیفیت افتضاح مخابرات
برای همین دنبال راه فرار هستم
تا اینکه این تکنولوژی جدید رو ایران سل معرفی کرده
حالا دو به شکم که مقرون به صرفه هست یا نیست
من هم به علت فیبری نوری بودن نت منطقه دفترم نتونستم adsl بگیرم رفتم سراغ این فناوری خیلی از نظر سرعت و هزینه بهتره
Ramin
September 13th, 2016, 00:51
دوستم از ایرانسل td رو گرفته من سیم کارتشو داخل مودم خودم گذاشتم و خیلی بهتر از مودم ایرانسل جواب داد !
مشکلی که هست عدم فروش سیم کارت تکی هست که حتما باید با مودم خریداری بشه
از دوستان کسی سیم کارت td نداره ؟ روشی که بشه این سیم کارتو دریافت کرد ! بند پ و یا آشنایی چیزی ؟؟
با سخت افزاری که شما معرفی نمودید در حال استفاده از lte بوده اید . زیرا رنج فرکانسی را مودم 4g پشتیانی می کند.
alborzdata
September 13th, 2016, 09:49
با سخت افزاری که شما معرفی نمودید در حال استفاده از lte بوده اید . زیرا رنج فرکانسی را مودم 4g پشتیانی می کند.
33410 33412 33414
تست همین الان از سرور خارجی محدوده کرج 3 راه گوهردشت
Sajad
March 29th, 2017, 11:57
تاپیک کمی قدیمی هست و مطمئنا تو این چند ماه تحولاتی توی بستر 4G بوده. بنابراین همین سوالی که پرسیده شده رو تکرار میکنم که کسانی که اخیرا تجربهای داشتن به اشتراک بذارن
میخواستم بدونم آیا ارزش داره که بجای ADSL از 4G استفاده کرد ؟
حقیقت این هست که من در طول روز زیاد جابجا میشم و توی هر نقطه باید اینترنت داشته باشم. تقریبا ۵ نقطه مختلف میرم و میام که در حال حاضر تو هر نقطه پهنای باند بین ۲۰ تا ۵۰ مگابیت دارم که از طریق بسترهای مختلف فیبر / وایرلس / vdsl / adsl تامین شده.
آیا کیفیت و بازدهی 4G به حدی رسیده که یک مودم همراه بگیرم و به جای مابقی بسترها استفاده کنم ؟ (مسلما تاثیر زیادی توی کاهش هزینه داره برام)
البته اضافه کنم که کیفیت و استیبل بودن اینترنت برام مهمتر از سرعت هست. (سرعت ۲ مگ هم باشه کفایت میکنه)
payamkutah
March 29th, 2017, 12:30
تاپیک کمی قدیمی هست و مطمئنا تو این چند ماه تحولاتی توی بستر 4G بوده. بنابراین همین سوالی که پرسیده شده رو تکرار میکنم که کسانی که اخیرا تجربهای داشتن به اشتراک بذارن
میخواستم بدونم آیا ارزش داره که بجای ADSL از 4G استفاده کرد ؟
حقیقت این هست که من در طول روز زیاد جابجا میشم و توی هر نقطه باید اینترنت داشته باشم. تقریبا ۵ نقطه مختلف میرم و میام که در حال حاضر تو هر نقطه پهنای باند بین ۲۰ تا ۵۰ مگابیت دارم که از طریق بسترهای مختلف فیبر / وایرلس / vdsl / adsl تامین شده.
آیا کیفیت و بازدهی 4G به حدی رسیده که یک مودم همراه بگیرم و به جای مابقی بسترها استفاده کنم ؟ (مسلما تاثیر زیادی توی کاهش هزینه داره برام)
البته اضافه کنم که کیفیت و استیبل بودن اینترنت برام مهمتر از سرعت هست. (سرعت ۲ مگ هم باشه کفایت میکنه)
سلام
به نظر بنده یک مودم همراه 4جی بگیرید و تمامی مصرفتون رو از این مودم انجام بدید.
در هرجا که میرید میتونید ازش استفاده کنید.
به نظر من اگر کمی قیمت بسته های اینترنتی همراه کاهش پیدا کنه عملا adsl حذف میشه و همه از این مودم ها استفاده میکنند .چرا که در همه جا میشه ازش استفاده کرد و با کیفیت و سرعت عالی.
ولی فکر میکنم مودم های ثابت 4g اینده ای خواهد داشت عین مودم های وایمکس.
Sajad
March 29th, 2017, 12:43
سلام
به نظر بنده یک مودم همراه 4جی بگیرید و تمامی مصرفتون رو از این مودم انجام بدید.
در هرجا که میرید میتونید ازش استفاده کنید.
به نظر من اگر کمی قیمت بسته های اینترنتی همراه کاهش پیدا کنه عملا adsl حذف میشه و همه از این مودم ها استفاده میکنند .چرا که در همه جا میشه ازش استفاده کرد و با کیفیت و سرعت عالی.
ولی فکر میکنم مودم های ثابت 4g اینده ای خواهد داشت عین مودم های وایمکس.
ممنون
سیم کارت من همراه اول هست. الان آنتن رو 4G نشون میده و سرعت دانلود ۸ مگ و آپلود ۳ مگ هست. به نظر میرسه ایرانسل تو این زمینه پیشتاز هست. توی ترابردپذیری ثبت نام کردم تا بیاد روی شبکه ایرانسل. فعلا با hotspot گوشی، یه مدت تست کنم اگر خوب بود مودم همراه تهیه میکنم.
بین این سه مدل کدوم بهتره:
https://www.rastinbazar.com/Compare.aspx?id=20491|339|20631
payamkutah
March 29th, 2017, 12:54
ممنون
سیم کارت من همراه اول هست. الان آنتن رو 4G نشون میده و سرعت دانلود ۸ مگ و آپلود ۳ مگ هست. به نظر میرسه ایرانسل تو این زمینه پیشتاز هست. توی ترابردپذیری ثبت نام کردم تا بیاد روی شبکه ایرانسل. فعلا با hotspot گوشی، یه مدت تست کنم اگر خوب بود مودم همراه تهیه میکنم.
بین این سه مدل کدوم بهتره:
https://www.rastinbazar.com/Compare.aspx?id=20491|339|20631
سلام
از مودمی که پیشنهاد میکنم و تست شده هم هست، استفاده کنید بسیار با کیفیت و خوب هست.
با این مودم میتونید در همه جا ازش استفاده کنید هم بصورت usb و هم بصورت بیسم (10 کاربر بصورت همزمان)
در هر جایی که امکان وصل usb داشته باشید میتونید استفاده کنید.قیمتش هم خیلی مناسب هست.
مودمی مد نظرم هست که بشه بدون اتصال به کامپیوتر هم ازش استفاده کرد.
payamkutah
March 29th, 2017, 13:04
مودمی مد نظرم هست که بشه بدون اتصال به کامپیوتر هم ازش استفاده کرد.
سلام
اگر میخواید که حتما با باطری باشه ، میتونید از همین مودم در پاور بانک استفاده کنید .
متاسفانه از مودم های باباطری استفاده نکردم ، ولی از بین مورد هایی که شما اعلام کردید مودم Irancell CA60 LTE Wi-Fi Portable Modem بهتر از بقیه هست.میتونید از مودم های همراه D-Link هم استفاده کنید.بسیار کیفیت خوبی دارند..
Sajad
March 29th, 2017, 13:07
سلام
اگر میخواید که حتما با باطری باشه ، میتونید از همین مودم در پاور بانک استفاده کنید .
متاسفانه از مودم های باباطری استفاده نکردم ، ولی از بین مورد هایی که شما اعلام کردید مودم Irancell CA60 LTE Wi-Fi Portable Modem بهتر از بقیه هست.میتونید از مودم های همراه D-Link هم استفاده کنید.بسیار کیفیت خوبی دارند..
دقیقا میخواستم همین سوال رو بپرسم. پس میشه همون مودمی که اعلام کردید رو با پاوربانک روشن کرد؟ فکر کنم با دیوایسهای میکروتیک هم سازگاری داره . درسته؟
payamkutah
March 29th, 2017, 13:09
دقیقا میخواستم همین سوال رو بپرسم. پس میشه همون مودمی که اعلام کردید رو با پاوربانک روشن کرد؟ فکر کنم با دیوایسهای میکروتیک هم سازگاری داره . درسته؟
بله میتونید استفاده کنید.
به دلیل اینکه کیفیت خوب و امکان بی سیم با سیم و قیمت مناسبی داره ، خدمتتون پیشنهاد دادم.
اگر از مودم با باطری میخواید استفاده کنید میتونید مودم d-link که خدمتتون عرض میکنم هم استفاده کنید.
البته دقت کنین که اینترنت 4g ثابت یا همون tdd-lte رو مودم E8372 پشتیبانی نمیکنه..
HamedPC
March 30th, 2017, 16:35
من تا سرعت دانلود 12.5مگابایت بر ثانیه رو از سرورهای خارج روی LTE Cat4 سرعت گرفتم که اونم فکر کنم حداکثر سرعت کابل Lan که 100mbps هست گرفتم ، ا
مودم TP Link ثابت بود ، چون این نوع مودم به دلیل آنتن های قوی 4G قدرت آنتن گیری بهتری دارند .
ParsWebIT
March 31st, 2017, 03:01
با سلام
من این مودم 4G دی لینک رو گرفتم چند ماهه و 100% راضی هستم
https://www.digikala.com/Product/DKP-145126/d-link-dwr-932c-4g-lte-modem
روی سیم کارت ایرانسل معمولا سرعت در بدترین نقاط و حین حرکت در ماشین 2 مگابایت بوده
باطری هم تا 6 ساعت مداوم میده و قابل اتصال با کابل هم هست به usb
در مکان ثابت یا جاهایی که روی bts پهنای باند کافی هست تا 8 مگ دانلود که سرعت واقعا خوب و مطمئنی هست برای دسترسی
اما باید شما در مکانهایی که هستید تست کنید اول اگر خوب بود مودم بگیرید تست رو با موبایل انجام بدین
ضمنا برای طرحی که به صرفه باشه
برای شبها از ساعت 1 شب الی 11 صبح طرح همران اول نامحدود ماهانه :29.000 تومن که من ماه قبلی حدود 200 گیگ دانلود کردم باهاش میانگین سرعت 2 الی 4 مگابایت
برای روز و سایر اوقات ایرانسل 16 گیگ 32.000 تومان
روی ایرانسل هم سرعت آپلود برای من 2 الی 3 مگ بوده
mahkoom021
April 1st, 2017, 21:41
در حین حرکت انتن دهیش ضعیف میشه
Club4fun
April 5th, 2017, 21:10
والا ما تو ایام عید به این امید رفتیم سفر ولی واقعا کیفیت وحشتناک ضعیف بود و هیچ کاری عملا نمیشد کرد !!!
Sajad
April 5th, 2017, 21:41
والا ما تو ایام عید به این امید رفتیم سفر ولی واقعا کیفیت وحشتناک ضعیف بود و هیچ کاری عملا نمیشد کرد !!!
چه سیم کارتی؟
کجا رفته بودید؟ مثلا منطقه کوهستانی بود مرکز شهر یا ...؟
با موبایل وصل میشدید یا مودم داشتید؟
payamkutah
April 5th, 2017, 21:42
با سلام
من این مودم 4G دی لینک رو گرفتم چند ماهه و 100% راضی هستم
https://www.digikala.com/Product/DKP-145126/d-link-dwr-932c-4g-lte-modem
روی سیم کارت ایرانسل معمولا سرعت در بدترین نقاط و حین حرکت در ماشین 2 مگابایت بوده
باطری هم تا 6 ساعت مداوم میده و قابل اتصال با کابل هم هست به usb
در مکان ثابت یا جاهایی که روی bts پهنای باند کافی هست تا 8 مگ دانلود که سرعت واقعا خوب و مطمئنی هست برای دسترسی
اما باید شما در مکانهایی که هستید تست کنید اول اگر خوب بود مودم بگیرید تست رو با موبایل انجام بدین
ضمنا برای طرحی که به صرفه باشه
برای شبها از ساعت 1 شب الی 11 صبح طرح همران اول نامحدود ماهانه :29.000 تومن که من ماه قبلی حدود 200 گیگ دانلود کردم باهاش میانگین سرعت 2 الی 4 مگابایت
برای روز و سایر اوقات ایرانسل 16 گیگ 32.000 تومان
روی ایرانسل هم سرعت آپلود برای من 2 الی 3 مگ بوده
مودمی که انتخاب کردیدبسیارمودم خوب و باکیفیتی هست.
قیمتش هم خوبه.
MJmoonwalk
April 5th, 2017, 22:27
این مودم سفید ایرانسل که بیشتر مواقع باید ریست بشه تا اینترنتش بیاد وسط کار قطع میشه و تا ریست نشه دستگاه سیگنال نمیاد!
vahid020
April 7th, 2017, 19:04
اینترنت 4جی ایرانسل الان عالیه حتی بهتر از ای دی اس ال و.. اما چندی دیگر کلنگی میشه مثل تریجی که الان ضعیفتر از قبل شده
novinvps.com
April 7th, 2017, 19:34
اینترنت 4جی ایرانسل الان عالیه حتی بهتر از ای دی اس ال و.. اما چندی دیگر کلنگی میشه مثل تریجی که الان ضعیفتر از قبل شده
سلام
این اتفاق در منطقه هایی که 4.5 هست حتی افتاده و در حال افتادن است.
در حال حاضر رایتل 3g جاهایی که تست کردیم ۲ برابر سریعتر از 4.5 ایرانسل برای بنده بوده.
ParsWebIT
April 13th, 2017, 17:08
به هیچ عنوان از اپراتور مودم نخرید
هم مودم های قدیمی رو دارن میدن هم لاک هست روی سیم کارت خودشون
از مودمهای موجود در بازار بگیرید که بتونید هر سیم کارتی خواستید استفاده کنید. همون قیمت هم در میاد
Sajad
April 29th, 2017, 10:51
من یه مدت با گوشی شبکه ایرانسل و همراه اول رو تست کردم.
ایرانسل گاها سرعت بالاتری داره اما شبکه استیبلی نداره و نوسان سرعت و قطع و وصل شدن زیاد توش هست. یک سری تستهایی که توی مرکز شهر در زمانهای مختلف گرفته شده رو پیوست کردم.
همراه اول سرعتش نهایت به ۱۰ مگ دانلود و ۵ مگ آپلود میرسید اما خیلی استیبلتر بود و نوسان سرعت کمتر ، قطع و وصلی کمتر.
توی هر دو اپراتور هم پینگ تایم نسبت به مابقی روشهای ارتباطی مثل adsl , wireless , vdsl , fiber مناسب نبود. مثلا پینگی که در adsl نهایت 30ms هست در 4g به کمتر از 90ms نمیرسه.
من چون از سیستم voip استفاده میکنم خیلی نمیتونم هنوز به شبکه 4G اعتماد کنم اما در مجموع کار راه انداز هست.
payamkutah
April 29th, 2017, 11:18
به هیچ عنوان از اپراتور مودم نخرید
هم مودم های قدیمی رو دارن میدن هم لاک هست روی سیم کارت خودشون
از مودمهای موجود در بازار بگیرید که بتونید هر سیم کارتی خواستید استفاده کنید. همون قیمت هم در میاد
بانظرشما موافق هستم که از اپراتور بهتر هست که مودم نخرید ولی دربرخی مواقع اپراتور قیمتهای پایین میده چون لاک هست برروی سیمکارت،شمامیتونیدهمون روب خریدو انلاک کنید.
اکثر مودم های اپراتور ها هواوی هستند.