ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش تغییر index of به صفحه default

SafeBrowse.ir
August 25th, 2016, 16:35
سلام

داخل WHM یه گزینه داره web template editor وقتی اونو میزنم میتونم قالب صفحه این ارور ها و یا دستور ها رو عوض کنم

Default Website Page

Account Move

Connection Selection

Account Suspended

الان من قالب مربوط به Default رو که عوض میکنم باید هرکس که هاست جدید ایجاد میکنه اون قالب براش نمایش داده بشه اما الان که هاست جدید رو سرور ایجاد میکنم صفحه index of/ باز میکنه

میخواستم لطف کنید آموزش بدید چطور برای هاست های جدید یه فایل default.html ایجاد کنم مثل هاستینگ های رایگان xzn.ir که صفحه اختصاصی دارن
:-?

با تشکر

peym@n
August 25th, 2016, 16:46
درود
مسیر زیر را ویرایش و کد های مورد نظر را جایگزین و سیو کنید پس از ساخته شدن هاست صحفه مورد نظرتون رو مشاهده میکنید.

/var/cpanel/webtemplates/root/english/default.tmpl
موفق باشید.

SafeBrowse.ir
August 25th, 2016, 16:58
ممنون از جوابت الان اینی که گفتی از ssh هستش؟؟؟

اگه از ssh هستش تلگرام اد کنین دسترسی میدم ، فعلا استفاده از ssh برای بنده مقدور نیست

آیدی: Soheylhn@

peym@n
August 25th, 2016, 17:02
درود
بله
برای وارد شدن به ssh نیز میتونید از برنامه putty استفاده کنید
موفق باشید

iHSG
August 25th, 2016, 17:28
سلام
من سی پنل تحت مدیر نداشتم اما تو نمایندگی هاست که معمولاً یه دایرکتوری پیش فرض هست به نام cpanel3-skel فقط کافیه در این دایرکتوری و در بخش public_html که داره یه فایل index.html دلخواه بذارید تا برای هر هاست جدیدی که میسازید بیاد.
حتی می تونید مثل بعضی سرویس دهنده ها فایل zip وردپرس هم آماده براشون بذارید تا دیگه زحمت آپلود نکشن.