توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور هنگام اتصال به درگاه با مازول ویبولتین
free-downloadha.com
August 24th, 2016, 23:12
با سلام و احترام
وقتی دکمه پرداخت رو میزنم وارد درگاه بشه ارور زیر میاد
Fatal error: Class 'vb_optimise' not found in /home/tamirkar/public_html/forum/dbtech/vboptimise/hooks/cache_templates.php on line 31
در ضمن ی مدت هست که دارم دنبال درگاه میگردم طوری شده که درگاه برام مهم نیست مهم ماژولی هستش که برام کار کنه که ی سری درگاه ها هم با این ارور مواجه میشن
خطا در اتصال به وب سرويس ! Failed
که تیکت دادم بهشون گفتن بخاطر مبلغ کم هستش که عددش از صد کمتره ولی مبلغ های vip ما از 15 هزارتومان بیشتر هست
ممنون میشم اینو هم راهنممایی کنید که چطوری رفع کنید
تشکر از لطف شما
موفق باشید
T.Toosi
August 24th, 2016, 23:41
سلام، ماژول optimise ـتوت ناقص هست کلا غیرفعال کنید، ماژول درگاهی هم که استفاده میکنید به ارور میخورید را پیوست کنید.
free-downloadha.com
August 25th, 2016, 00:18
سلام، ماژول optimise ـتوت ناقص هست کلا غیرفعال کنید، ماژول درگاهی هم که استفاده میکنید به ارور میخورید را پیوست کنید.
با سلام تشکر
واسه درگاه PAYPAX که خطای هک اوپتیمایز رو میده خیلی راها رفتم حتی غیر فعال هم کردم حل نشده و باز ی ارور دیگه مربوط به هم اوپتیمایز میده
از درگاه ارین پال و راشا پرداخت هم ارور زیر میاد
خطا در اتصال به وب سرويس ! Failed
که علت رو هم
خطایی که در لاگ فایل های ما نوشته شده همچنین خطایی که از بانک دریافت می شود خطای مبلغ است به همین دلیل شما به بانک انتقال پیدا نمیکنید
arianpal.php را باز کنید بعد از $Status = $res->RequestPaymentResult->ResultStatus اضافه کنید : exit('mablagh: '.$Price); سپس امتحان کنید ببینیم مبلغ را چند ارسال میکند.
free-downloadha.com
August 25th, 2016, 01:06
arianpal.php را باز کنید بعد از $Status = $res->RequestPaymentResult->ResultStatus اضافه کنید : exit('mablagh: '.$Price); سپس امتحان کنید ببینیم مبلغ را چند ارسال میکند.
if($Status == 'Succeed')
{
Header('Location: '.$PayPath);
}
else
{
echo 'خطا در اتصال به وب سرويس ! '.$Status;
}
?>
free-downloadha.com
August 25th, 2016, 01:56
مبلغ رو صفر میزنه
mablagh: 0
- - - Updated - - -
منتظرم داداش
T.Toosi
August 25th, 2016, 02:04
مبلغ رو صفر میزنه
mablagh: 0
- - - Updated - - -
منتظرم داداش
اول که ماژولشون برداشتن کپی کردن از زرین پال : (class_arianpal.php)
new SoapClient('http://www.zarinpal.com/WebserviceGateway/wsdl', array('encoding'=>'UTF-8'))
فقط جای url های زرین پال url خودشونون زدن، مبلغ اشتراک هم یا در دیتابیس ذخیره نمیشود یا نمیتوند بگیرد که 0 بازگشت میده، معلومه سر سری ماژول رو زدند، بهشون اطلاع دهید مشکل دارد ماژول را درست کنند. من هم کلا 2 بار بیشتر با vb کار نکردم برای همین بیشتر نمیتونم راهنمایی کنم یا مشکلشون رو فیکس کنم، اما اگر میخواهید میتونید دستی مبلغ دهید، فایل product-arianpal_api.xml باز کنید در لاین 113 :
ولی بعد از چندین بار تیکت دادن بهشون به جواب منطقی نرسیدم مجبور به زدن تاپیک شدم
متاسفانه ی درگاه درست هم و.اسه اشتراکی پیدا نکردیم همشون روی مازول Vb مشکل دارن
موفق باشید
- - - Updated - - -
اول که ماژولشون برداشتن کپی کردن از زرین پال : (class_arianpal.php)
new SoapClient('http://www.zarinpal.com/WebserviceGateway/wsdl', array('encoding'=>'UTF-8'))
فقط جای url های زرین پال url خودشونون زدن، مبلغ اشتراک هم یا در دیتابیس ذخیره نمیشود یا نمیتوند بگیرد که 0 بازگشت میده، معلومه سر سری ماژول رو زدند، بهشون اطلاع دهید مشکل دارد ماژول را درست کنند. من هم کلا 2 بار بیشتر با vb کار نکردم برای همین بیشتر نمیتونم راهنمایی کنم یا مشکلشون رو فیکس کنم، اما اگر میخواهید میتونید دستی مبلغ دهید، فایل product-arianpal_api.xml باز کنید در لاین 113 :
فرم پرداخت هم دیدم، موقع پرداخت یک input hidden هست که مبلغ باید قرار بگیره اونم صفر هست، من چون با vb کار نکردم یا تا حالا ماژول ننوشتم نمیتونم بیشتر تشخیص بدم، داخل انجمن vbiran مطرح کردید مشکلتون رو ؟
free-downloadha.com
August 26th, 2016, 02:05
فرم پرداخت هم دیدم، موقع پرداخت یک input hidden هست که مبلغ باید قرار بگیره اونم صفر هست، من چون با vb کار نکردم یا تا حالا ماژول ننوشتم نمیتونم بیشتر تشخیص بدم، داخل انجمن vbiran مطرح کردید مشکلتون رو ؟
با سلام
مطرح کردم چندین جا ولی بدون جواب مونده
الان دارم از پرداخت پال درگاه میگیرم تا انشا.... کارهای نماد رو انجام بدم درگاه مستقیم بگیرم