ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعال کردن قالب لایسنس دار

taba2000
August 24th, 2016, 23:00
با عرض سلام و احترام
یه قالب وردپرس از themeforest خریدم .
این قالب https://themeforest.net/item/metrika-responsive-onepage-wordpress-theme/5456950?s_rank=3

بعد خرید یک فایل Zip که داخلش خود قالب و اموزشش بود را داد و یک فایل تکست لایسنس که داخلش :

Licensor's Author Username
Licensee
Item ID
Item Purchase Code
داده
اما من وقتی قالب رو می خوام نصب کنم هیچ لایسنسی نمی خواد ازم و قالب نصب میشه
حالا سئوالم اینه که لایسنس رو باید کجا وارد کنم ؟اصلا این قالب اینطوریه که باید برای اینکه بشه فعال لایسنس وارد کنی و برای هر دامین لایسنس جدا تهیه کرد یا اینکه نه این اصلا نیاز نداره و این مشخصاتی که داده فقط به عنوان سند خرید می باشد ؟
بعد بخوام فارسی سازیش هم بکنم مشکلی پیش میاد ؟
با تشکر

iHSG
August 24th, 2016, 23:07
سلام
این لایسنسش ظاهراً مثل لایسنس فونت ایران سنس (سایت fontiran.com) هستش و صرفاً جهت نمایش باید قرار بدید نه چیز دیگه ای وگرنه مسلماً بدون لایسنس هم میشه استفاده کرد.
بعدش لایسنس Regular سایت themeforest.net که احتمالاً شما هم همینو خریداری کردید برای استفاده شخصی هستش نه فروش اگر کاملاً قانونی قصد فروش داشته باشید باید لایسنس Extended رو خریداری کنید اما خب تو ایران به این چیزا اهمیت ندید بهتره چون شرایط کشور ما ارزش رعایت کردن کپی رایت رو نداره و همون بهتر که خودمون رو همرنگ جماعت کنیم.

taba2000
August 24th, 2016, 23:52
دوستان کسی قبلا خرید کرده که اینطور باشه ؟ یه وقت نصب نکنم برای تست بعد برای نصب اصلی بگه دوباره لایسنس بخر

sazsaz
August 25th, 2016, 21:31
این لایسنس برای آپدیت مورد نیاز هست عجله نکن باید اون موقع وارد کنی