PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این همه تفاوت سرعت و پینگ مربوط به سروره یا سایت ؟

peymanmo
August 23rd, 2016, 16:46
دوستان سلام و روزتون بخیر

من چند روز پیش هاست خریدم، قبلش آدرس چند تا سایت پربازدید و از هاستینگ گرفتم. آدرس ها رو تو host-tracker وارد کردم اینجوری بود. مخصوصا بخش time و response speed ببینید که قرمز کردم چقدر خوشکلن آدم نگاه که می کنه روحش شاد میشه.

33113

بعد من اومدم روی حساب این سایت ها، از این هاستینگ سرویس گرفتم. حالا سایت خودم و که چک می کنم شده این :

33114

تفاوت از زمین تا آسمان است. حالا میخوام بدونم ایراد از سایت منه یا هاستینگ ؟

با تشکر

2JZ
August 23rd, 2016, 17:17
سلام.
دیتاسنتر هر دو یکی هستن. نمیشه گفت برای ping یا شبکه است.
اگر کد سایتتون تغییر نکرده ، مثلا پلاگینی نصب / حذف نکرده باشید. مسلما به خاطر سرور هاستینگ هست.
اینجوری که من بررسی کردم ، سرور قبلیتون دارای وب سرور Litespeed بوده ، این وب سرور بصورت پیشفرض تنظیمات مناسبی داره برای همین سرعت لود بهتری داشتین. البته این دلیل نمیشه که Litespeed بهترین انتخابه برای وب سایت شما ، سرور فعلی هاستینگ به خوبی بهینه سازی نشده...

kandohost.com
August 28th, 2016, 12:09
با سلام

اگه دیگر سایت های روی سرور مشکلی نداشته باشند می توانید بفهمید که مشکل از سایت شماست و بیشتر مربوط به نصب اسکریپت و ورژن php هاست می شود. لینک زیر در این خصوص می تواند برای شما مفید باشد:

http://kandohost.com/blog/%d8%aa%d8%ba%db%8c%db%8c%d8%b1-%d9%88%d8%b1%da%98%d9%86-php-%d9%87%d8%a7%d8%b3%d8%aa-%d8%8c-%d9%88%db%8c%da%98%da%af%db%8c-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af/