ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین دیتاسنتر برای تورنت؟

mahdi20
August 23rd, 2016, 15:04
سلام

قصد دارم یک سرویس مستقیم سازی لینک تورنت ارائه بدم

به همین خاطر هم میخاوم سرور بگیرم از دیتاسنتری که نسبت به تورنت حساسیت هاش بسیار پایین باشه و اگر هم ابیوز اومد تعداد زیاد یا کم یا در فواصل زمانی مختلف پشت سر هم
روییه برخورش جوری نباشه مثلا ابیوز اول رو چشم پوشی کنه و اگر ابیوز ها زیاد شد در یک فاصله زمانی کوتاه یا در فاصله زمانی بلند مدت در یک مدت خاص تعداد زیاد شد
سریع سرویس رو مسدود کنه و بگه سرویس ارائه نمیدیم!

البته من تورنت تو دیتاسنتر رد استیشن تجربه کردم بد نبوده ولی خوب دیتاسنتر هتزنر که خیلی میشه گفت حساس هستن البته تو اون مقطع زمانی یه فایل خاصی رو داشتم دریافت میکردم که ابیوز اومد از طرف صاحب اثر که بسیار جالب بود
لطفا دیتاسنتر هایی که خوب هستند از لحاظ کیفیت سخت افزاری و پورت شبکه و به تورنت حساس نیستن و همچنین ابیوز ها رو به من معرفی کنید

farssub
August 23rd, 2016, 15:06
ovh va ecatel , leasweb

negarnovin
August 23rd, 2016, 15:06
به نظر بنده دیتاسنتر ovh از همه حساسیتش کمتر باشه

mahdi20
August 23rd, 2016, 15:10
ovh va ecatel , leasweb

پورت کدوم یک از این دیتاسنتر ها بهتر هست و بیشتر از 50 مگابیت گارانتی میدن؟ واقعا حساسیتشون کمه؟

- - - Updated - - -

به نظر بنده دیتاسنتر ovh از همه حساسیتش کمتر باشه

چه مدت زمان رو متداوم تورنت استفاده کردین و ابیوز دریافت نکردین؟

Farid Saadat
August 23rd, 2016, 18:52
Ecatel , ovh
از نظر كيفيت يكسان هستن
اكاتل حساسيت نداره كلا ! اصلا مطرح نيست واسش كه شما چه كار ميكنيد با سرور
از نظر شبكه هم اگر نيازتون در حد همون ٥٠-١٠٠ مگابيت هست ، هيچ فرقى باهم ندارن. اما واسه پورت ١٠ گيگابيت او وى اچ يك مقدار سرتر هست